Jump to content
POLITISTI.ro

Intalniri politisti.ro in 2013

Întâlnirea politisti.ro în 2013  

56 voturi

1. 1. În ce perioadă doriți să aiba loc întalnirea politisti.ro?

2. 2. Doresti sa participi la intalnirea politisti.ro?

3. 3. In ce zona dorești să aiba loc întalnirea politisti.ro?

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

1. Marius

2. danpin

3.

Fiecare va copia lista anterioara si se va inscrie la numarul urmator in lista. :good:

Publicat

daca se rezolva cu locatia pentru sherpalaii de fumatori.... cred ca da.... :D

nu cred ca vine cineva pentru peisaje, ci pentru placerea de a intalni oamenii... pe la Buzau, Craiova, Pitesti... nicio varianta...? ca in partea ceea spre Eduard sau Arcan sigur trebuie luata o saptamana intreaga liber... :P

Publicat

era o provocare subtila catre colegii din zone.... :) pe la Buzau cred ca ma descurc de o campeneasca.... si pe la Pitesti.... daca nu s-au dezobisnuit gazdele de oaspeti mai speciali... :P

• Moderator
Publicat

Eu propusesem să facem o întâlnire "aniversară", care să aibă loc la începutul lunii februarie, pentru că pe 01.februarie forumul împlineşte 3 ani de existenţă.

Deci, haideti sa vedem cati ne strangem si daca sunteti de acord cu locatia Hotel Excelsior din Brasov, suflam in cele 3 lumanerele ale tortului aniversar politisti.ro.

Sunt binevenite si alte propuneri, dar deja suntem putin in intarziere.

Facem o intalnire anul acesta si la Bz daca vreti, dar nu iarna ca aici bate rau vantul iarna.

• Apreciez 1
Publicat

dragilor, eu cu draga inima incerc sa ajung cand o fi,( desi la mine e volatila situatia rau (sunt la a treia saptamana de 7 din 7)... fiind un vicios maxim insa.... depinde de locatie....

Publicat

1. Marius

2. Danpin

3. Elvis

4.Axle15

Imi permit o sugestie: o zona centrata pe triungiul SB-BV-PH ar fi "echidistanta" pentru majoritatea colegilor forumisti si forumisti....am inteles ca nici zona Har-Cov d.p.d.v. al pensiunilor (pret ,servicii ,amabilitate ,etc.)n-ar fi de lepadat :hmmmt: ....desi eu n-am fost :doh:

Colegii din HR ,CV pot da ceva detalii?

:emo-yessir:

Publicat (modificat)

Axle15, daca ai veni cu o sugestie in zona Covasna poate ca as putea sa va dau ceva detalii.

Modificat de Rusy
Publicat

Axle15, daca ai veni cu o sugestie in zona Covasna poate ca as putea sa va dau ceva detalii.

"am inteles ca nici zona Har-Cov .....n-ar fi de lepadat ....desi eu n-am fost "

As avea sugestii daca as fii fost dar .... uita-te mai sus...

:( ...chiar n-am fost...e doar din auzite si din citite pe net ,mai demult....dupa postarea ta se pare ca sunt cool atat zona cat si pensiunile...sau gresesc :hmmmt: .

Pp ca dat fiind ca e o zona mai altfel

:good: preturile sunt decente...posibil sa ma insel desi cf cu ceea ce am citit pe vremuri batea restul tarii la toate categoriile:pret ,ospitalitate ,discretie ,servire ,politete ,etc.

Repet:este doar din citite si din i-forumistica turistica...

Rusy

Publicat

Daca nu sti ungureste...adio ospitalitate,discretie si servire...

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Arcan nu vb prostii, abia asteapta sa aibe clienti.

Publicat (modificat)
....abia asteapta sa aibe clienti.

Corect ,Rusy!!! Nationalism+fanatism+sovinism in afaceri de turism = faliment....

Retorica rau:daca te cheama Laci ,Arpi ,Akosz etc.si ai pensiune in HarCov cat profit se poate face daca la 100 de turisti care intreaba "Aveti locuri/camere libere?" se raspunde cu "Nem tudom romaniok!"....????....ca facturile tot trebuie platite....si la 2-3-4 turisti cazati care stiu maghiara si 100 necazati care stiu doar romaneste....e clar profitu' ....iar dupa cum a postat Rusy cred ca el este-n masura mare sa fie mai la curent cu realitatile de acolo...

Afacereza e o limba care te face sa inveti orice alta limba pentru profitul mult dorit!

No!Gata cu offtopicul meu!

Eu am sugerat HarCov fiindca am vorbit ,mai acu' 3-4 ani ,cu mai multi amici care au fost in zona si au fost placut impresionati ...chiar si de preturi (aveau bun simt atasat la preturi)... ca parca mai sunt si alte zone in afara de eterna Valea Prahovei...si e centrala si zona HarCov ( distantele AR->HR.CV≈CT->HR.CV≈BT->HR.CV≈GR->HR.CV≈SM->HR.CV≈etc->HAR.COV)...zic eu...nu dati cu pietre!!!

Rusy ,ne poti pune ceva informatii la dispozitie vis a vis de zona HarCov? Pls!Poate mai iesim din monotonia/obisnuinta/tiparul cu PH Valley(nu ca n-ar fii faina!).

Modificat de axle15
  • Moderator
Publicat (modificat)

E prea frig iarna la munte? :)

Modificat de danpin
Publicat

Vin si eu numai sa spuneti cand. Hotarati o data ca vad ca pana acu doar vorbe. Aduc si cipsurile de poker. Nu glumesc.

• Moderator
Publicat

Păi pe 01.februarie forumul împlineşte 3 ani de existenţă, deci e vorba de weekend-ul 1-3 februarie 2013 - locație Brașov.

• Moderator
Publicat

La Excelsior pretul este de 90 lei / noapte camera dubla, cu 2 mic-dejunuri incluse.

Publicat

Pe bune? Chiar se face? Sa imi iau liber atunci! Chiar m-ar interesa o astfel de intalnire...........

Publicat

Pai deja s-a hotarat,ca sa nu raman dator totusi postez o locatie unde multi isi petrec sarbatorile si week-endul. Locatia se afla la aproximativ 8 km de Targu Secuiesc si se numeste Balvanyos iar in apropiere se afla Lacul Sfanta Ana, deasemenea o locatie frumoasa.

• Apreciez 1
Publicat

Arcan nu vb prostii, abia asteapta sa aibe clienti.

Rusy,esti din zona?Sau vorbesti din auzite?Dute acolo si ai sa vezi cam cum e.Nu iti refuza cazarea,si se chinuie sa vb romaneste cu tine,dar doar cel la care te cazezi.Ceilalti or sa iti vorbeasca ungureste sau de loc...cu putine exceptii.Te ve simti strain in Romania cand esti acolo.AM fost eu si in Covasna la Zabala,si la Praid,si la Odorheiul Secuiesc...am trecut printr-un sat unde nu am primit apa..ca ceream in romaneste...

• Apreciez 3
  • Displace 3
Publicat

Amice,inca o data te rog.Abtine-te in a imi spune ca vorbesc prostii.Asta ca sa nu iti spun ca esti un ungur deghizat.Nu poti spune ca eu vorbesc prostii,daca EU personal am fost acolo si am vazut cu ochii MEI.Pricepi?Scuteste-ma cu rahaturile trambitate pe la Bucuresti.Spune-i unuia de acolo ca in Har=Cov romanii sunt iubiti si tratati ca fratii.Eu nu bag botul la asa ceva.

Am constatat personal si cu propriile mele simturi cum sta treaba.

Inclusiv pe tren,dupa Sf Gheorghe nu mai vorbeste nimeni romaneste cu exceptia nasului.

• Apreciez 5
  • Displace 2
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.