Jump to content
POLITISTI.ro

ITP pentru masina cu nr. rosii?

Postare recomandată

Publicat

Buna seara.

De curand am achizitionat o masina adusa din Germania.Programarea la RAR este pentru 3 Decembrie.Masina are primul rand de nr. rosii dar ITP-ul din Germania expirat.

Intrebarea este,se poate circula cu ea sau nu?

Va multumesc .

Publicat

da se poate circula cu ea atata timp cat autorizatia provizorie de circulatie este in termenul de valabilitate.

• Apreciez 3
  • 4 ani mai târziu...
Publicat

Buna seara, vin cu o nelamurire pe care sper sa o clarific... 
Mi-am cumparat o masina(import Germania), am scos numere provizorii iar acum astept sa merg la RAR. Problema e ca masina are o mica lovitura la aripa dreapta spate, chiar langa stop. Intrebarea mea este daca acest aspect e crucial la RAR, nu as bate drumul degeaba dar momentan nu as nici repara-o ca nu arde. 
Am auzit tot felul de pareri... Ba ca ar avea relevanta, ba ca nu... 

• 1 an mai târziu...
Publicat

Buna ziua! 

Am sa fiu scurt:

-am numere rosii valabile o luna(30zile)

-asigurare valabila o luna(30zile)

-factura vanzare cumparare

Auto a mai fost inmatriculat in Romania dar a fost radiata la cerere acum un an.

ITP expirat de 5 luni .Am programare  ITP  la RAR peste 10.

Intrebare:pot circula cu automobilul in aceasta perioada?(30 zile) specific itp expirat

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.