Jump to content
POLITISTI.ro

Fotbalul si actiunea fortelor de ordine

SimonaEla

Recommended Posts

Am deschis acest topic pentru a ne da cu parerea despre competitiile fotbalistice si organizarea lor (ma intereseaza mai mult aspectul legat de fortele de ordine).

Vi se pare normal ca politistii sa "actioneze" in halul acesta?(din videoclipul de mai jos)

Precizez ca filmarea a fost de astazi: Liga 3, CSM Kosarom Pascani - Stiinta Miroslava 1-0 ...

Toate evenimentele s-au petrecut in pauza meciului,de fata cu jandarmii si politistii prezenti,care au favorizat gazdele si priveau neputincioase.

Aici aveti relatarea tuturor evenimentelor de catre cel ce a filmat:

BATALIA DE LA VESTIARE

Am fost la peste 200 de meciuri de Liga IV din Iasi, Vaslui, Galati, Braila etc., insa ce mi-a fost dat sa vad la finalul de la Pascani, a depasit orice asteptari. Am vazut batai la teren, rafuieli cu arbitri si intre jucatori, insa nici chiar ca la Pascani. Totusi, era vorba de un meci de Liga III, cu observatori, politie, jandarmerie si tot tacamul, insa la vestiare s-a iscat o adevarata batalie, intre cativa jucatori de la Miroslava si cativa sustinatori ai gazdelor, jucatori pascaneni si oameni din conducerea clubului gazda!

Finalul tensionat din teren, s-a trasformat intr-o golanie la finalul partidei. Domnul Plesca, s-a dus la intrarea in vestiarul oaspetilor si l-a palmuit pe juniorul Stan. Domnul Plesca era suparat, ca in momentul schimbarii, Stan a iesit greu din teren si a tras de timp, insa centralul i-a acordat galben lui Stan, deci jucatorul isi primise pedeapsa. Budei a intervenit sa-si apere colegul si ii explica domnului Plesca faptul ca Stan fusese pedepsit. In acel moment, Budei fost incercuit de 3-4 pascaneni, iar in incercarea de a se retrage la vestiare, un alt jucator l-a lovit intentionat, cu gheata peste gura pe finantatorul pascanean (gheata era in mana).

Imediat a inceput macelul, gazdele au fortat intrarea in vestiarul Miroslavei si s-a iscat o bataie in toata regula, arbitrii fiind la vestiarul propriu, doar un observator era in mijocul luptei si incerca sa calmeze spiritele. Politia? Cei care trebuiau sa asigure ordinea, erau depasiti de situatie. Eu daca as fi politist sau jandarm, cand cineva pune mana pe mine si ma impinge, ala ar trebui sa fie imediat arestat pentru ultraj, insa nu si la Pascani.

Pentru ca am filmat incidentele de la final, am fost abordat de 3 baieti de la Pascani, printre care si fostul portar al Pascaniului si la Politehnicii Iasi, Bogdan Mandric. Unul din ceilalti doi barbati m-a lovit cu piciorul peste aparatul foto si mana, iar celalalt incerca m-a impins si lovit in piept. Domnul Mandric, care inteleg ca face parte din conducerea clubului, nu a intervenit, ci a sustinut atacul celor doua personaje. Culmea ca langa mine, era un jandarm sau politist, care statea intre mine si cei 3, insa nu a intervenit sa ma protejeze, ci el era interesat sa ma legitimez. Domnul Mandric imi cerea sa-i dau aparatul foto (DSLR D3100), iar mai apoi sa-i dau cardul aparatului, sustinut fiind si de don’ politist. Totusi, nu m-am nascut ieri ca sa cedez la astfel de amenintari, iar filmarea si fotografiile de la meci sunt postate mai jos.

Inchei spunand asa: Asta-i Romania! :(

• Downvote 9
  • Moderator

Cei pe care îi blamezi, cei care apar in imaginile de mai sus, NU SUNT polițiști, sunt câțiva comunitari LOCALI și în spate un JANDARM.

Poliția Română are atribuții foarte restrânse la astfel de manifestări sportive, sau altfel spus nu e treaba noastră.

Eu stiu ca Politia Comunitara trebuie sa colaboreze cu Politia Romana si Jandarmeria. Nu blamez Politia Romana,blamez huliganii si cei ce se dau politisti,iar in realitate sunt niste lasi si niste corupti.

Si,vreau sa mentionez ca si asta face parte din spatiul public.

• Downvote 7
  • Moderator

Faptul că ne băgați în aceeași oală cu acesti impostori, care poartă uniforme asemănătoare cu ale noastre, dovedește încă o dată că ceea ce spunem pe acest forum e cât se poate de real și adevărat.

Acest site este dedicat polițiștilor, nu altor categorii de impostori, iar atât tu (inițiatoarea topicului), cât și cel care a filmat, nu faceți altceva decât să promovați această confuzie care ne jignește.

Repet, poate avem norocul să pricepeți, cei de acolo, din imaginile respective nu sunt polițisti.

• Upvote 2
  • Moderator

Nu e treaba poliţiei şi a poliţiştilor la astfel de "evenimente cultural-sportive". Este treba jandarmeriei şi a gardienilor locali.

Să-i transmiţi tu celui ce a filmat că nu e frumos să ne jignească prin atribuirea termenului de "Poliţie" şi "poliţişti", gardienilor primăriei. Este valabil şi pentru tine, deoarece observ că o tot dai înainte cu "poliţiştii".

Reţine următorul lucru: ăia NU sunt "poliţişti", dacă vrei tu musai să le spui şi poliţişti, atunci denumirea corectă este: "poliţişti locali", este o mare diferenţă între cele două categorii. Poliţiştilor li se aplică prevederile legii 360, în timp ce localii funcţionează după o altă lege separată.

• Upvote 1

Din pacate in Romania dispare tot ce e mai important: educatia,sanatatea,ordinea publica si sportul. Te poti trezi in orice moment jefuit pe strada,amenintat,lovit cu ceva in cap sau nu stiu mai ce....

Dupa toate sondajele care s-au facut,Politia nu e un factor de incredere pentru romani,dar in mare masura au mare dreptate...Respectul fata de politisti e pe cale de disparitie,ca ursul panda. In loc sa te bucuri ca vezi un politist pe strada care patruleaza si are grija sa nu apara evenimente neplacute (nu din aia burtosi),tu,ca simplu cetatean,preferi sa vii cu 5 insi si sa-ti rezolvi problemele. La stadion in loc sa urmaresti o competitie sportiva,sa inveti sa-ti sustii echipa la bine si la rau,tu vii si injuri,ameninti,bati arbitrii,jucatorii.... :(

Am inteles ideea,dar,pentru simplul cetatean exista Politia Comunitara si Politia Romana. Bunica "Gicuta", tanti "Florica" , nenea "Vasile" cand vede un comunitar pe strada,vede un nene politist. (de unde sa stie saracii..)

• Downvote 13
  • Moderator

Sondajele ălea de care vorbeşti sunt o mare porcărie. Nicăieri în lume această instituţie nu este iubită, tocmai datorită specificului muncii ei. În plus, în ţara asta cetăţeanul se identifică instinctiv cu hoţul, nu cu cel păgubit. Tocmai pentru că naţia asta are în sânge furtul şi trădarea. Iar istoria ne dovedeşte acest lucru, că suntem o naţie de hoţi şi de trădători. În plus, sondajele ălea sunt complet lipsite de relevanţă şi folosesc doar pentru a se toca nişte bani aiurea, deoarece trebuie să fii extrem de relaxat la minte, când compari într-un sondaj o instituţie cu rol represiv cu ... biserica sau pompierii, instituţii ce prin natura activităţilor lor nu deranjează pe nimeni. Dar n-are nimic, că naivii din ţara asta se uita cu gurile căscate la sondajele sociologilor şi se minunează, înghiţind pe nemestecate gogoşile acestea cu sondaje privind încrederea populaţiei.

Horia,de ce sa ma baneze? O domnisoara ambasador nu are voie sa-si spuna parerea despre ceea ce se intampla in Romania? Ar fi bine sa lasi aroganta la o parte si sa nu inchizi gura altora,pentru ca democratia e pentru toata lumea,nu doar pentru tine. Oricum,imi pare rau ca am postat si am comentat,chiar m-ati facut sa ma simt prost. Mai bine va las sa comentati doar voi si ma retrag cu capul sus! :(

• Downvote 8

Vrei sa-ti spun de ce?

Pentru ca ne jignesti prin faptul ca ca ne compari, ne confunzi si ne asociezi cu acesti impostori. Nu ai acest drept, sa vii in casa noastra si sa ne jignesti, indiferent cat de ambasadoare esti. Clar?

Ai dreptul sa spui ce doresti pt ca internetul e liber, dar asta nu inseamna ca trebuie musai sa o faci aici. Sunt destule site-uri unde ne balacariti si iti recomand sa mergi acolo si sa dezbati astfel de subiecte.

Sa-ti fie rusine pentru formularea din titlul acestui topic si rog moderatorii sa-l modifice.

Horia,cred ca ai spus destule. Multumesc pentru tot!

Cand o sa studiezi si tu la o universitate renumita din Anglia,cand o sa ajungi ambasador si o sa vezi ca dupa multe chinuri esti mai roman ca romanul,atunci sa vii si sa-mi vorbesti asa...Multumesc inca o data si spor la batjocura impotriva membrilor forumului,pentru mine ai fost timp pierdut Horia,si atat!

Cu ceilalti nu am nimic,si-au spus parerea si au argumentat si ce/cum. Tu ai procedat ca un badaran.Probabil esti un agent amarat,frustrat ca nu are ce pune pe masa si isi plange necazurile pe aici. Te-am lasat,te pup! :emo-yessir: :emo-yessir:

• Downvote 15

Reciteste cu multa atentie ce am scris si o sa vezi ca nu am facut nici macar o singura apreciere la persoana ta, nu te-am jignit absolut deloc, doar am subliniat ce ai facut tu, ca ne jignesti si atat.

Cu toate studiile pe care sustii ca le ai, nu ai reusit sa pricepi cateva chestii elementare, ce tin de primi ani din viata, si anume faptul ca nu e frunos si civilizat "sa intri cu incaltamintea murdara pe covorul din sufrageria celor ce te-au invitat in casa lor".

• Upvote 1
  • Moderator

Tu ai procedat ca un badaran.Probabil esti un agent amarat,frustrat ca nu are ce pune pe masa si isi plange necazurile pe aici. Te-am lasat,te pup! :emo-yessir: :emo-yessir:

Asta ai învățat la universitatea aia renumită din Anglia?

Si presupunând că e un amărât de agent, să știi că asta nu e nicio rușine, iar faptul că ”nu are ce pune pe masă” nu e un motiv să-l desconsideri și să-l jignești.

• Upvote 4
  • Downvote 1
  • Moderator

Tu ai procedat ca un badaran.Probabil esti un agent amarat,frustrat ca nu are ce pune pe masa si isi plange necazurile pe aici. Te-am lasat,te pup! :emo-yessir: :emo-yessir:

Ai exersat pentru replica asta sau eşti aşa lipsită de bun simţ şi educaţie din fire?

Dacă ai impresia că cei ce nu au ce pune pe masă, sunt nişte fiinţe inferioare ţie, te înşeli. O astfel de mentalitate, de care ai dat tu dovadă mai sus, este specifică numai parveniţilor. Numai parveniţii au aceea logică rudimentară ce măsoară demnitatea ori măreţia după grosimea pungii. Doar judecând cu maţul poţi ajunge să să strigi la cineva "săracule!!!" şi să trăieşti cu impresia că grosimea pungii te face automat superior lui.

• Upvote 7
  • Downvote 1

Politia Locala (fosta Comunitara) = slugile primarilor. SimonaEla te rog sa te opresti in a compara mere cu pere dar mai ales fiind noua aici nu ti-ar strica putina modestie. Daca vrei sa ai acces in casa acestor politisti, te rog mult, nu-i mai jigni ! Incearca sa porti un dialog cu oamenii in cauza, incearca sa-i asculti si sa afli ca exista o mare diferenta intre Politia Romana (politia adevarata) si asa-zisa politie locala, desprinsa din fosta politie comunitara (fostii gardieni publici, adica fosti paznici de cimitire si parcuri).

Edited by McNally

Probabil esti un agent amarat,frustrat ca nu are ce pune pe masa si isi plange necazurile pe aici. Te-am lasat,te pup! :emo-yessir: :emo-yessir:

Asa-i cand unii traiesc in puf, vorbesc ca sa nu taca :doh:

Edited by Cerasela
  • Upvote 2

Horia,cred ca ai spus destule. Multumesc pentru tot!

Cand o sa studiezi si tu la o universitate renumita din Anglia,cand o sa ajungi ambasador si o sa vezi ca dupa multe chinuri esti mai roman ca romanul,atunci sa vii si sa-mi vorbesti asa...Multumesc inca o data si spor la batjocura impotriva membrilor forumului,pentru mine ai fost timp pierdut Horia,si atat!

Cu ceilalti nu am nimic,si-au spus parerea si au argumentat si ce/cum. Tu ai procedat ca un badaran.Probabil esti un agent amarat,frustrat ca nu are ce pune pe masa si isi plange necazurile pe aici. Te-am lasat,te pup! :emo-yessir: :emo-yessir:

Ce treaba are ca e "ambasadoare", cum se autodenumeste ea, sau unde a studiat? Da dovada de multe ''modestia'' asta...

Edited by Ioanna
  • Member

I-auzi ce vocabular de ambasador...cica....de aici si deducem ce comportamet are in societate!

si ne mai miram ca suntem vazuti prost in lume...la asa reprezentare de ambasadorita ce sa ne mai miram!

Poate intr-o zi un amarat de agent care abia are ce pune pe masa o sa-ti salveze viata tie sau vreunui apropiat...dar oricum sa-ti fie rusine pentru ce ai spus!

Edited by cipri83
  • Upvote 3

am vazut cu intarziere acest topic, iar afirmatia cu "sunt ambasadoare" ci ghilimele, mi-a adus aminte de un banc cu bula, care intrebat la scoala ce e ta-su, a spus...ambasador. unde mai bula? nu stiu, atita scrie pe sapca...

• Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.