Skip to content

Biroul Înmatriculari Auto

Featured Replies

Buna ziua! Am achizitionat in 2013 o masina deja inmatriculata in Romania. Am facut un contract de vanzare-cumparare iar apoi am mers la primarie pentru a lua masina in evidenta la fisc. Intre timp am vandut masina tatalui meu, el devenind noul proprietar al masinii, iar el a pierdut certificatul de inmatriculare vechi al masinii. Imi puteti spune cum as putea sa procedez in continuare ca tatal meu sa inmatriculeze masina, ce acte avem nevoie? Multumesc anticipat 

• 1 year later...
  • Replies 127
  • Views 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A-si vrea sa stiu daca talonul din Italia este destul pentru a inmatricula un scuter de 125 ccm in Romania. Daca nu de ce acte mai am nevoie

• Pathfinder, am pretentii la tine, observ ca ai + in fata. Cum sa crezi asemenea porcarii? Este clar ca un dobitoc de asa zis reporter nu are ce face si filmeaza si el 2 masini care sigur au imprum

• eu am gasit pana acum doua astfel de cazuri . in primul caz masina clona era furata iar in cel de-al doilea caz o persoana care avea doua seturi de numere a folosit unul la o dacia solenza care era i

Buna seara,am o intrebare,recent am cumparat o masina de un anume x,care a scos nr rosii dar am aflat ulterior,acum nu mai dau de el, cum pot proceda in cazul acesta deoarece vreau sa inmatriculez masina pe tara,si stau cu ea in fata blocului,mentionez ca sunt din alt oras decat respectivul vanzatorX,daca puteti sa ma lamuriti,va multumesc

• Moderator
în urmă cu 17 ore, Mario83 a scris:

acum nu mai dau de el, cum pot proceda in cazul acesta deoarece vreau sa inmatriculez masina pe tara,si stau cu ea in fata blocului,

Dacă citeaţi postările anterioare găseaţi şi răspunsul:

On 03.03.2015 at 10:49, Marius a scris:

Trebuie să-l acţionezi în judecată pe vânzător. Numai instanţa de judecată îl poate obliga să perfecteze documentele de vânzare cumpărare.