Îndraznesc sa va adresez o întrebare oarecum "tehnica". Iata despre ce este vorba :
Situatia :
În luna martie mama mea a cumparat un autoturism. Au fost întocmite actele de vânzare-cumparare,mama a declarat masina la Administratia Financiara...dupa care s-a întors în Germania (mama locuieste acolo de multi ani). Autoturismul a ramas în Bucuresti,în garaj,urmând ca la urmatoarea întoarcere a mamei în Bucuresti sa faca demersurile pentru înmatriculare. Problema este urmatoarea : în ultimele 6 luni (deci de când a fost achizitionata masina) mama a venit numai o data în tara,în week-end,si nu a putut face înmatricularea.
Întrebarea : ce trebuie facut pentru înmatriculare,tinând cont de faptul ca mama nu poate veni -pâna anul viitor- decât eventual într-un week-end (deci birouri închise la Înmatriculari). Eventual,daca îmi puteti da un sfat,doua,noua ...
Va multumesc pentru rabdarea de a citi,si va rog sa ma scuzati daca un subiect asemanator va fi fost abordat.
Question
Camelia S
Buna ziua tuturor ,
Îndraznesc sa va adresez o întrebare oarecum "tehnica". Iata despre ce este vorba :
Situatia :
În luna martie mama mea a cumparat un autoturism. Au fost întocmite actele de vânzare-cumparare,mama a declarat masina la Administratia Financiara...dupa care s-a întors în Germania (mama locuieste acolo de multi ani). Autoturismul a ramas în Bucuresti,în garaj,urmând ca la urmatoarea întoarcere a mamei în Bucuresti sa faca demersurile pentru înmatriculare. Problema este urmatoarea : în ultimele 6 luni (deci de când a fost achizitionata masina) mama a venit numai o data în tara,în week-end,si nu a putut face înmatricularea.
Întrebarea : ce trebuie facut pentru înmatriculare,tinând cont de faptul ca mama nu poate veni -pâna anul viitor- decât eventual într-un week-end (deci birouri închise la Înmatriculari). Eventual,daca îmi puteti da un sfat,doua,noua ...
Va multumesc pentru rabdarea de a citi,si va rog sa ma scuzati daca un subiect asemanator va fi fost abordat.
Multumesc.
Top Posters For This Question
18
6
15
7
Popular Days
Feb 1
11
Apr 7
8
Jan 10
7
Jan 16
6
Top Posters For This Question
Marius 18 posts
Catalin 6 posts
25tess 15 posts
aaassss 7 posts
Popular Days
Feb 1 2013
11 posts
Apr 7 2013
8 posts
Jan 10 2014
7 posts
Jan 16 2013
6 posts
Popular Posts
skorpio65
A-si vrea sa stiu daca talonul din Italia este destul pentru a inmatricula un scuter de 125 ccm in Romania. Daca nu de ce acte mai am nevoie
Bogdanel
Pathfinder, am pretentii la tine, observ ca ai + in fata. Cum sa crezi asemenea porcarii? Este clar ca un dobitoc de asa zis reporter nu are ce face si filmeaza si el 2 masini care sigur au imprum
25tess
eu am gasit pana acum doua astfel de cazuri . in primul caz masina clona era furata iar in cel de-al doilea caz o persoana care avea doua seturi de numere a folosit unul la o dacia solenza care era i
127 answers to this question
Recommended Posts