Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Păi cu hotărâre judecătorească nu se mai încadrează la ”doar pe baza carții de identitate”. Logic, nu?

Vei avea două documente, respectiv cartea de identitate și horărârea judecătorească.

Publicat

dar unde sunt certificatul de inmatriculare si placutele? presupun ca autoturismul se afla in circulatie iar tu ai ramas cu auto pe numele tau si mai detii doar cartea de identitate. in acest caz ai nevoie de o hotarare judecatoreasca.

Publicat

nu cred ca mai este in circulatie deoarece nu figureaza cu itp valabil (ultimul itp 2010)si nici cu rovinieta platita

• 1 an mai târziu...
Publicat

Acum cativa ani am avut o prapadita de Dacie,am det-o la unu care a dat-o mai departe...etc., fizic, masina nu mai exista,am recuperat cartea,talonul si numerele. Pot sa o radiez si sa o scot de la fisc sa nu mai platesc impozit? Si ce acte imi trebuie?

Publicat

Iti mai trebuie o dovada ca ai predat masina la un centru de fier vechi sau daca doresti sa o pastrezi trebuie sa faci dovada faptului ca ai spatiu unde sa o depozitezi ( curte etc).

Publicat (modificat)

dovada de unde daca nu mai e masina? au parintii mei curte.Si asa pot sa o scot de la impozit?

Modificat de puya78
Publicat

Daca esti proprietarul autoturismului poti sa mergi la ghiseu si stabilesti acolo in amanunt detaliile.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.