Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Mi-am achizitionat si eu produse ca si cele mentionat mai in sus.Sunt extrem de multumit, am cheltuit in total 600 de lei bluza+pantalon +ciorapi,temperatura data de producator -30 de grade.

Le-am si testat doar ca n-am avut temperaturi extreme(-6 grade)

Sunt Level III ?

• 5 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

mi-am luat si eu un costum termic de la vipershop a costat 159 ron si sunt multumit de el www.vipershop.ro, va recomand si ciorapii de iarna care costa 13 lei perechea

Modificat de Administrator
Publicat (modificat)

Salut,

daca vreti ceva bun si de calitate va recomand cu toata increderea costumele izoterme de la www.echipamentemilitare.ro/ Sunt bogatie pe timpul iernii.

Modificat de Administrator
Publicat

la fel de bune si cele care au aparut la LIDL...costume termice dar nu pt armata ci pt ski....sotul meu si-a cumparat acum ..eu il am de anul trecut si am skiat fara probleme la -(*0) grade ......sunt aduse din germania si sunt calitate si cu pana la 200 ron daca bine imi aduc eu aminte

Publicat

Eu am cumparat de la Lidl o pereche indispensabili "Livergy" cu 50 % lana de angora(au fost la oferta undeva pe la 40 lei) si sunt multumit de ei. Am stat afara cu ei si la - 20 *C.

livergy-originalverpackte-lange-unterhose-10-w9ye7000-scdu_m.jpg

Un singur neajuns, la inceput se scamoseaza putin si lasa pe interiorul pantalonului scame .

Publicat

eduard...nu se vor mai scamosa daca ii speli separat in niste apa cu LENOR sau balsam....in concentratie mai mare ii lasi acolo 1 /2 ore ....incearca si asta sa vezi

Publicat

Buna alegere! Lana MERINO face toti banii. Am si eu cateva perechi in genul astora, alta marca, de care sunt foarte multumit. Fara cusaturi in relief care sa deranjeze si cu intarituri in zonele sensibile. Nu tin transpiratia lipita de piele, daca se intampla sa transpiri, iar daca ai si ghete cu membrana respirabila si impermeabila numai bine.

• 11 luni mai târziu...
Publicat

Am cumparat de la Decathlon pantaloni Essential Warm Kalenji si bluza Flowfit Wed'ze  si o bluza Polar Forclaz 20 Quechua de 140g/m2, care m-au costat ~150lei. Treaba cu costumul asta este ca iti da un confort termic in anumite conditii, nu transpiri si este foarte comod, insa daca stai fara sa te misti tot ingheti de frig. Folosesc baselayer-ul de mai sus cu pantalonii de serviciu de iarna(cei cu captuseala), camasa, pulover si scurta de iarna deschisa fara probleme la -6 grade daca ma misc, insa daca stau pe loc 20min in frig e papa tot costumul termic. Mai mentionez ca multumita conditiilor din SAPVLC am devenit friguros de fel. Principala mea problema au ramas bocancii de serviciu, sau sosetele, deoarece dupa un timp de umblat imi transpira picioarele si ma ia frigul.

Publicat

sunt interesat de un pantalon termic dar electic, ceva in genul huselor auto ce se conecteaza la priza masinii ..... exista astfel de pantaloni pentru cazul in care stai in masina ?

Publicat

Treaba cu costumul asta este ca iti da un confort termic in anumite conditii, nu transpiri si este foarte comod, insa daca stai fara sa te misti tot ingheti de frig. ...... insa daca stau pe loc 20min in frig e papa tot costumul termic.

confirm si eu chestia asta, desi pe undeva ma asteptam sa fie asa. am achizitionat un costum termic lvl1 de la Viper ~ 80 lei. isi face treaba mai bine ca izmenele normale...dar doar daca te misti.

ma enerveaza ca daca stai undeva la caldura si te agiti....tin prea bine de cald si transpiri in el. problema mare n-ar fi ca am observat ca nu "curg ape pe spate" ci totusi ramai uscat....dar dupa serviciu cand ajungi acasa si il dai jos...PUTEEEEE.

per total, avand in vedere ca 99% din timp sunt pe strada isi face treaba cu brio.

• 3 luni mai târziu...
Publicat

izmene de la 5.11 iti iei  doar daca urmeaza  sa  baletezi in  dansul lebedelorrrrr

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.