Jump to content
POLITISTI.ro

Anulare sistare transferuri


ktakala

Recommended Posts

eu tot incerc sa ma transfer de la ipj vlacea la ipj sibiu, am fost si in audienta la chestor Toba si tot degeaba. Mi s-a raspuns de la cadre de la Bucuresti ca va fi analizata mutarea mea dupa reorganizarea ipj.urilor, desi am toate aprobarile atat de la valcea cat si de la sibiu. Stie careva care e data terminarii reorganizarii ipj.urilor? am tot citit ca ar fi 30.09.2010....eu trebuia sa ma casatoresc in septembrie anul asta dar din cauza ca nu m-am putut muta sa pot sa umblu dupa o gramada de kestii, am pus nunta anul viitor.In fine...oare dupa 1octombrie ne mutem transfera?

Link to comment
 • Replies 40
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • bijou

  13

 • ktakala

  10

 • Marius

  7

 • Elvis

  6

Top Posters In This Topic

 • 4 weeks later...

va salut stimati colegi

vroiam sa stiu daca aveti careva idee daca dau astia drumul la transferuri? s-a terminat reorganizarea ipj.urilor?

ne mai mutam si noi? ca eu in fiecare luna tot sper ca luna care vine, luna care vine, din august o tin tot asa....astept si eu pareri sau raspunsuri...poate stiti voi mai multe ca mine...

va salut de aici de la valcea

Link to comment

Nu s-au deblocat transferurile de la OP.

Inca se lucreaza pe state, iar forma finala se asteapta de la IGPR.

In marea lor majoritate, propunerile facute de IPJ-uri au fost luate in calcul de Bucuresti.

Cu respect. :emo-yessir:

Link to comment

Si eu stiu de la un coleg ce vrea sa se mute, ca nu s-a deblocat nimic si el e interesat, cam umbla peste tot si nu prea are PCR-ul in regula.

Imi pare rau daca te dezamagesc ktakala

Link to comment

spune.i colegului tau ca doar cu un PCR foarte strong se poate muta. unii colegi s-au mutat, dar se pare ca nici eu nu am PCR.ul tare.

bag picioarele in el de minister...sper ca luna asta care vina sa se deblocheze....Doamne ajuta, ca imi e foarte greu fara logodnica mea....va salut

Link to comment

Reorganizarea ipj-urilor trebuia facuta cu data de 01.10.2010 dar deoarece a intervenit demisia lui Blaga , noul ministru a amanat acest proces, din mai multe motive . Sper ca nu pana la 01.01.2011 asa cum am auzit. Dupa aceea teoretic trebuie sa se dea liber la mutari.

Link to comment
 • 2 weeks later...

salut...sunt nou pe forum aici...dar am si eu aceeasi problema cu transferul.astept din august sa ajung acasa la familia mea si nimik.stie cineca.ceva noutati?ca am trecut si de 1noiembrie si de geaba :ner:

va roggg da-ti si mie vestiii,ne putem mutaa sau mai avem de asteptam pana la anul?

nu e nimeni sa ma lamureasca si pe mine ca sunt tare disperattt,nu se mai termin a reorganizarea asta odata?

Butoanele Reply with Quote si Reply to MultiQuote se folosesc si ajuta numai atunci cand se doreste citarea unui pasaj dintr-un post anterior.

Acest lucru are sens doar daca postul la care se raspunde sau la care se face referire nu este chiar ultimul, in caz contrar este inutil si interzis de regulamentul forumului. In plus citarea excesiva a posturilor duce la o imagine neingrijita a forumului si face imposibila lecturarea unui intreg topic intr-un mod rapid si usor de catre cititor.

De aceea va rog ca atunci cand doriti sa raspundeti intr-un topic, sa folositi butonul Add Reply

.

Edited by Administrator
Quote inutil
Link to comment

salut.eu sunt din valcea si astept tot din august sa ma mut. am fost si in audienta la igpr si mi.au dat acelasi raspuns...dupa reorganizare...in mama masii de reorganizare...un amic de la cadre mi.a zis ca sapt asta ar trebui sa vina de la igpr ordinul cu noua organizare...daca aflu ceva fii sigur ca postez aici.te salut

Link to comment

salut.si eu am sunat azi l a cadre si un prieten mi-a spus ca toata lumea asteaptaaa de azi pe maine...da ce dracu nu mai vine odata?mersi .astept vestiii ,daca am un raspuns am sa postez si eu imediat

Link to comment

Nu va risca niciun sef de inspectorat sau de la SRU atata timp cat nu au o dispozitie care sa o anuleze pe cea din august.

Transferuri se fac numai cu derogare de la IGPR.

Link to comment

Vai ne-ai omorat pe toti..

Mai speram si noi ceva...ca asteptam de atata timp sa ajungem la familiile noastre...eu unul ,continui sa sper ca ajung luna asta acasa la copilul meu.mersi oricum pentru incurajari :ner:

Link to comment

nu am facut nici unu...in septem brie cand am fost sa fac raport mi sa spus clar ca nu o sa il aprobe pentru ca doar ce venise in scris la sf.lunii august ca nu se mai apropa nici un transfer..si de atunci tot astept sa se dea drumu

Link to comment
 • Moderator

Daca vei proceda asa, nu te vei muta niciodata. Ce e scris negru pe alb conteaza.

Pune mana si scrie un raport, daca vrei intradevar sa te muti. Daca doar vei intreba, vei primi de fiecare data cate o scuza ori un motiv si nu te vei muta niciodata.

Link to comment
 • Moderator

Ce te face sa crezi, ca cineva care a facut raport si a obtinut aprobare o sa spuna aici? ;)

Nu te-am sfatuit de rau, cu siguranta peste ceva timp, iti vei da seama ca am avut dreptate.

Ce pierzi daca scrii un raport si il inaintezi pe cale oficiala conducerii IPJ-ului?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.