Jump to content
POLITISTI.ro

5.11 Tactical - echipamente profesionale pt politie

Catalin

Recommended Posts

• Moderator

5.11 Tactical creează produse superioare care să sporească siguranţa, precizia, viteza şi capacitatea de aplicare a legii.
Probabil că este liderul mondial în acest domeniu, iar plaja acoperită de produsele lor majoritatea nevoilor pentru dotarea polițiștilor în ceea ce privește ținuta și echipamentele personale necesare în timpul serviciului.

46528820594287056646782.jpg

Pentru a vă face o idee despre ce vorbesc, priviți cum este testată o uniformă creeată de această companie, în clipul de mai jos. Veți putea vedea care este diferența dintre materialele folosite la confecționarea uniformelor și de ce uniforma polițiștilor de prin alte țări arată întotdeauna impecabil.

Da intradevar impresionant!!!:naughty:

Ma gandesc ca noi politistii romani cam in 200 de ani am avea uniforme ca ale lor !!!!:emo-yessir:

• Moderator

Când cei ce se ocupă de achizițiile poliției vor realiza ce semnifică și cât de adevărată este zicala:

„Suntem prea săraci ... pentru a cumpăra lucruri ieftine ”

abia atunci vom putea spera și noi.

• Moderator

Si facem un calcul si vreti sa vedeti ca sunt mai ieftine decat uniformele noastre? Dar cred ca ale noastre sunt antiglont...din cauza prafului care se strange pe ele..electrostatic. Daaaaaaa...dar nu mai avem nevoie de uniforme, ca a renuntat Baselu la noi...asta maine poimaine ne desfiinteaza de tot...:))

• Moderator

o sa va surprinda, dar chiar sunt mai ieftine decat uniforma din dotare, cel putin fata de preturile practica la contractele MAI.

sunt un utilizator al marcii 5.11 de cativa ani buni si cunosc destul de bine produselor lor (tricouri polo, camasi, pantaloni, rucsace, bocanci, geaca de iarna, polar etc), asa ca nu vorbesc doar din reclame.

din curiozitate, am facut un calcul cam ce s-ar putea cumpara din cei aprox. 3000 RON alocati pentru uniforma unui politist, la preturile de catalog 5.11 TACTICAL si am ramas trasnit... se poate dota cu mult mai multe chestii, decat primesti la incadrare (si oricum nu toti politistii au nevoie de 2 costume de reprezentare etc) si asta la preturile de catalog, dar in cazul unui contract pt 50-60.000 de oameni, preturile scad semnificativ (ma rog, numai in RO, preturile cresc atunci cand se cumpara en-gros pe bani publici, ex. LOGANUL la 75.000 euro)

si sa nu credeti ca ma magazin 5.11 in RO si d-asta ii fac atata reclama, dar sunt agentii de aplicare a legii in UE care lucreaza exclusiv cu uniforme/dotare de la 5.11. ex. Guarda Nacional Republicana (GNR) - jandarmeria portugheza are contract de exclusivitate cu ei

sunt destui politisti romani care au inceput sa-si cumpere pe cont propriu diverse chestii de la 5.11, mai ales cei care au fost prin misiuni UN, EULEX, EUBAM, OSCE etc, dar si cei de la interventii.

stiu ca exista magazin 5.11 si in Bucuresti, dar nu stiu ce preturi practica. 5.11 se pot cumpara si pe ebay, dar ramane problema costurilor suplimentare de transport, si vama..., dar daca va asociati 2-3 si cumparati ceva mai serios, s-ar putea sa va convina si asa

post-1064-060902100 1285435465_thumb.jpg

post-1064-058249300 1285435478_thumb.gif

Daca tanti Nuti ar avea ceva actiuni acolo sau ar deveni importator al acestor produse, am avea toate sansele sa fim si noi imbracati cu asa ceva. :naughty:

• 2 weeks later...

Stiti k multe din uniformele fortelor de politie din Europa sunt produse in Romania? Vezi Carabinierii din Italia :) Deci se poate, problemele sunt altele ;)

Dak vreti ceva acceptabil la pret, incercati produsele VIPER. Raportul calitate pret e bun, iar dak va cuplati mai multi, puteti beneficia de reduceri intre 10-25% si plata in 2-3 rate. Sa va dau un exemplu. Acum 3 ani pe fisa bocancii erau 80 Ron, la Viper 120. Dar ne-am cuplat 100 de persoane si am beneficiat de reducere 25% si 3 rate. Si nu am mai luat de pe fisa ci am luat banii. Nu mai vb de calitatea bocancilor. Ii am si acum de aceea nu mai stiu cat costa. Talpile sunt antialunecare, antistatice, anticorozive, mai era ceva dar nu mai retin ce :) si au si plasa de otel in talpa k sa nu te intepi cand calci in cuie, sari garduri etc.

• 2 months later...

A fost magazin 5.11 in Bucuresti exact unde stateam eu (chiar m-am hyper-bucurat cand l-au deschis), undeva in zona Pta. Victoriei, pe Titulescu mai exact. Am si acum impresia ca am fost singurul lor client si cand mi-am varsat cei 1000 de lei pe o pereche de pantaloni, o pereche de bocanci, o curea, 3 tricouri, un pachet a 5 perechi de sosete, o scurta de iarna si o jacheta de primavara-toamna (toate culoare negru) am spus ca am facut o super-afacere. Sa mentionez ca item-urile de mai sus au fost purtate intensiv si folosite in zeci de interventii pe accidente rutiere si murdarite in uleiuri, combustibili, sange etc. si dupa 2 ani jumate s-au decolorat aprox. 15%?? Ca bocancii ii port si in ziua de azi si sunt uzati doar in zona bombeului?

Din pacate magazinul a rezistat 2 luni ... nu stiu daca s-a desfiintat total sau s-a mutat ... ramane de studiat. Oricum, toata stima pentru ei. Aaa si chestia cu udatul si curatatul prin scuturare e adevarata :)

• 2 weeks later...
  • Moderator

http://www.youtube.com/watch?v=IkYtIZyISI8&feature=related

Zilele trecute m-am jucat si eu cu aceasta lanterna, cat si cu "sora ei" mai mica, gandita pentru cei ce lucreaza in civil. Nu are rost sa va spun ca am ramas super incantat de ele, cu exceptia pretului, care oscileaza in U.E., intre 170 - 200 euro, in functie de magazin.

Am verificat daca intradevar se incarca in 90´, fapt confirmat. Si chiar daca se descarca dupa 3 saptamani - 1 luna, nu conteaza, ca intr-un minut si ceva este gata de misiune.

Asa cum spune si prezentatorul, datorita sistemului de inmagazinare a energiei, bazat pe condensatori si nu pe acumulatori/baterii, nu exista efectul de "memorie", asa ca se poate incarca chiar si daca este partial consumata energia, fara a afecta pe termen lung eficienta lanternei.

Am facut un calcul referitor la cele 50.000 de incarcari garantate de producator: daca o lanterna ar fi folosita de 3 schimburi, timp de 365 de zile, inseamna ca ar trebui cam 45 de ani pana se duc condensatorii :ner: si analizand pretul, eu zic ca este o investitie buna, daca te tine mai mult decat cariera unui politist... precum faceau prin scolile MAI, cu bocancii predati de la o promotie la alta, ca nu si-au facut inca anii pana la casare :ner:

Nu mai zic ca se poate incarca si din masina, la 12V...

Interesante sunt si accesoriile, niste conuri de diverse culori, care se fixeaza in prelungirea lanternei, si sunt destinate pentru a dirija traficul sau pentru semnalizare (adica nu mai ai nevoie si de baston reflectorizant)

Este foarte usoara si pare facuta sa reziste (nu mi-am permis sa o dau de pamant), dar materialul utilizat este un polimer similar celui folosit la arme de foc, gen Glock.

Probabil ca in viitor si alte marci vor utiliza acelasi tip de tehnologie, astfel ca pretul o sa scada... sper.

Edited by CITADELA
  • Upvote 1

Salutare la toata lumea tin sa va anunt ca produsele 511Tactical in Romania sunt inca reprezentate, din pacate magazin nu mai exista dar avem un showroom cu vanzare in limita stocului disponibil la anumite produse, marimi ,culorii ,etc. Preturile sun pe masura calitatii,dar fata de fakurile(copiile) care se gasesc pe piata. Produsele sunt foarte cautate si apreciate .puteti veni oricind doriti sa le vedeti sa le probati fara a le cumpara neaparat doar pentru a face o coparatie cu alte produse .La preturile noastre de catalog toate categoriile de politisti sau servicii speciale beneficiaza de o reducere de 15% din pretul de revista. Produsele care nu sunt pe stoc se pot aduce la comanda in termen de 3 sapatamani fara ca dvs sa paltiti transportul.

Din pacate nu are nimeni curajul sau banii necesari sa deschida o reprezentanta noi suntem deschisi la orice fel de propunere si pentru alte orase.

De ce ati inchis magazinul de pe Titulescu? Aveati acolo cam toate articolele prezentate si era situat intr-o zona deservita si de metrou, tramvai/ autobuz (si la 150m de mine :) ).

magazinul sa inchis din n motive nu vreau sa intru in polemica cu unele persoane ,va dau doar un ex vecini nostri bulgari si ungari fac comenzi de peste 10.000e lunar iar la noi media este de 1000-2000e puterea de cuparare fiind mica la o chirie de 3000e a uni spatiu faceti un calcul nu mai punem in calcul utilitati tel internet lumina credeti ca merita ,si cu toate astea brandul si reprezentanta Romania a ramas si va ramane pentru multi ani in romania .

B)

• Moderator

Probabil bulgarii și ungurii s-au deșteptat de ceva vreme, iar acele comenzi se constituie în principal din achiziții făcute direct de instituții. La noi, ca de obicei suntem încă în evul mediu și vânzările provin în majoritate din achiziții personale făcute de fiecare polițist din buzunarul său.

:ph34r::ph34r::ph34r::ph34r: Va rog puneti intrebari despre produsele 511tactical ,opinii sau reclamatii , despre anumite produse sau chiar sugestii nu ezitati sunt binevenite orice fel de ideii sau reclamatii 511TACTICAL este deschis la orice fel de discutie

Asta cam asa este politistul roman investeste din bani proprii in diverse echipamente in functie de bugetul pe care il are si binenteles de ce isi poate permite din piata autohtona dar oare merita o investitie intr-un echipament neprofesional si ieftin in detrimentul unuia bun si profesional care impune si o anumita prestanta doar prin prezenta lui nu neaparat prin prisma dotari si a pregtiri parerea mea puteti sa ma contraziceti.

vecini nostri credeti ca sunt mai bine platiti ?

Asa e.SUNT mai bine platiti.In alta ordine de idei, as vrea sa stiu daca calitatea produselor este identica cu cele cumparate de politistul american, daca sunt originale sau facut sub licenta.

Deschid acest topic dedicat echipamenteleor 511tactical pentru a vedea opiniile si reclamatiile dumneavoastra referitoare la produsele 511tactical

Edited by authentic
  • Downvote 3