Jump to content
POLITISTI.ro

Produse ipa la liber pentru oricine (nu trebuie sa fi politist sau angajat mai)

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Nu e polițist și nici nu a fost vreodată. Te rog să nu ne jignești.

COMUNITARII sau LOCALII nu sunt „polițiști”.

• Apreciez 1
Publicat

Mare drepatate ai @pitbul.....din pacate asta e realitatea! Chiar nu se gaseste o solutie sa-i "revigoram " cumva si pe domnii nostri din sindicate sau M.I. ?!

Publicat

Hmm,face cineva pariu ca,de fapt,"cetateanul" nostru vigilent si atat de plin de ravna civica,nu este altcineva decat "iparomania2012" sau "steroid" - cel turnat de micul Polutionist Local in prima sa postare?? Si ca aceasta, la care am fost martori, nu este altceva decat o tentativa(din ambele parti) de reglare de conturi prin turnare la Politie in speranta ca aceasta va fii cea care va elimina concurenta? Analizand mai in profunzime,cred ca si acesta poate fi tot un vajnic membru al Polutiei Locale caruia ,micul nepretuit, ca un lup tanar si nelinistit ce este, i-a incalcat "teritoriul" si stricat afacerea..E doar o ipoteza de lucru :hmmmt:

Oricum,daca este asa, omerta Localei Nostra se pare ca a fost incalcata :ph34r: ..urmeaza razboaie ale patrunjelului si montari de "caracatite"-capcane auto intre localiotii dezlantuiti :emo-box: .... :ner:

• Apreciez 3
Publicat

Exact,de la postarea lui Danpin am inceput sa analizez diferite ipoteze si rationamente.. :emo-yessir:

• Membru
Publicat

A observat cineva ca impostorul foloseste fara drept insemne ale unei alte institutii? Ia sa va uitati la stema de o are pe brat in pozele in care face pe mascatul...

Publicat

Eu am impresia ca in fotografia cu mascatul nu este el.. acela este mult mai "dulap" decat micul localar.Si parca difera si forma ochilor.E posibil ca fotografia sa fie a unui mascat autentic care a fost furata de aparatorul ordinei publice..Iar in prima poza,intre cele doua personaje,exista o diferenta de luminozitate si de culoare ,literele care compun "politia" au o forma diferita. Oare o fi trucata?

In a patra poza,scuze!

• Moderator
Publicat

În niciuna dintre pozele respective nu este vorba despre un „mascat” adevărat. Sunt doar niște impostori și închipuiți.

Mascații adevărați nu au în dotare un pistol ca cel din poză, care cel mai probabil este un pistol cu bile, nu o armă cu glonț.

• Membru
Publicat (modificat)

E arma de airsoft, trebuie sa ai minimum varsta de 18 ani pentru a-l putea achizitiona. E de remarcat ca este interzis sa folosesti o astfel de replica de arma pentru autoaparare.

Modificat de Cristi
Publicat

Asa este,Catalin are dreptate,dupa ce am terminat cu ultimul examen joi si am reusit sa vad intrun sfarsit fotografiile pe batranul mau laptpop ,mult mai bine fata de telefon(s2 sucks!!) ,umbrele picioarelor, care sunt mult mai greu de falsificat, sunt in aceasi directie..Asta ma face sa ma gandesc de unde ar fi putut cei doi impostori sa faca rost de uniforme..

Raspunsul este simplu.. Ura, si la Gara !!! Colegii din Bucuresti stiu despre ce vorbesc.Cand am primit in vara- urmatoarea dunga- iar la magazie(pt. ca de aceea este magazie..ca sa nu aiba!!) m-au trimis sa caut grade la ...filiala Monica Design S.R.L. de langa Gara de Nord ,eu m-am dus cu legitimatia si cu insigna pregatita..Crede cineva ca au cerut sa le vada??? Nope..au cerut banii..Deci,in acelasi stil,daca cocalocalarii au zis ca sunt "politisti" si au cerut sa achizitioneze o uniforma de interventie..Este clar,nu??

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Oricum,cu "uniformele" cocalocalarilor este o problema..iar in legatura cu asta cred ca incep sa am o idee de rezolvare..Insa trebuie sa mai "sap" legal..si relational..cu ajutorul vostru.. :hmmmt:

Modificat de mars31m
Publicat

În niciuna dintre pozele respective nu este vorba despre un „mascat” adevărat. Sunt doar niște impostori și închipuiți.

Mascații adevărați nu au în dotare un pistol ca cel din poză, care cel mai probabil este un pistol cu bile, nu o armă cu glonț.

Adevarat . Din cate stiu cei de la interventie au in dotare pistoale Glock 19 , 17 de 9mm .Sunt ok aceste arme :good: .....

Publicat

Adevarat . Din cate stiu cei de la interventie au in dotare pistoale Glock 19 , 17 de 9mm .Sunt ok aceste arme :good: .....

Sunt ok aceste arme? Argumenteaza de ce sunt ,,ok,,.

Eu zic ca sunt meganashpa...

Tu ce zici?

• 11 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Citiţi acest articol ce demonstrează încă o dată că această asociaţie a fost manelizată şi murdărită din momentul în care boşorogii ce o conduc au admis ca membri jandarii, comunitarii, pompierii sau alte asemenea specii. De asemenea vă rog să remarcaţi titlul mincinos al articolului, care implică şi Poliţia, deşi dacă citim articolul constatăm că jandarii au împărţit legitimaţii IPA unor parveniţi şi impostori într-o veselie, iar poliţia şi poliţiştii nu au practic nicio legătură, singura vină a poliţiştilor (cei ce conduceau la aceea vreme asociaţia) fiind că i-au acceptat în asociaţie pe soldăţoi.

Afaceri necurate la Poliție și Jandarmerie! Indivizi dubioși au primit legitimații de politiști (Internațional Police Association) IPA !

Nu e nici o glumă! Oameni certaţi cu legea, indivizi dubioşi au legitimaţie de poliţist IPA şi le folosesc de câte ori au ocazia. Am fost, de exemplu, la mormântul lui Arsenie Boca, într-o duminică dimineaţa, când coada depăşea câţiva kilometri şi circulaţia era restricţionată. Un individ, despre care am aflat apoi că este un mărunt om de afaceri, a scos o legitimaţie IPA şi a trecut cu maşina nestingherit! Un alt speculant mi-a povestit că a fost oprit de Poliţie în Szeged pentru că a parcat greşit dar a scăpat de amendă după ce a a prezentat legitimaţia IPA. Un altul mi s-a lăudat că nu plăteşte amenzile de radar pentru că are, aţi ghicit, legitimaţie IPA.

Din discuţiile purtate cu aceşti am aflat că au primit asemenea legitimaţii de la Jandarmerie, după ce au sponsorizat activităţi ale acestora sau în virtutea unor relaţii amicale, de rudenie.
Oare cine este interesat să pângărească aceasta asociaţie, care, pe plan internaţional are un bun renume? IPA, este o organizaţie a poliţiştilor din întreaga lume care îşi propune, conform articolului 8, din statutul I.P.A. Secţia Română îndeplinirea unor obiective, printre care amintesc doar câteva: -promovarea respectului faţă de lege, de ordinea naţională şi internaţională -cresterea prestigiului şi a imaginii Poliţiei în rândul populaţiei,-crearea unei imagini favorabile României pe plan extern. Să ne mai mirăm că străinii au o asemenea părere despre noi?!

Adi Ghimpeanu

sursa: monitorulab.ro

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

O decizie sanatoasa a celor de la IPA ar fi sa desfiinteze filiala din Romania. E prea infestata cu impostari, incat nu mai poate fi salvat nimic din ea. Trebuie amputata. Ma mir faptul ca presedintele a fost (nu stiu daca mai e) generalul Costica Voicu, politist de cariera, rector al Academiei de Politiei, insp. general adj. al IGPR si nu a luat nici o masura pt a stopa accesul impostorilor si nu cred ca nu avea cum sa stie.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

O decizie sanatoasa a celor de la IPA ar fi sa desfiinteze filiala din Romania. E prea infestata cu impostari, incat nu mai poate fi salvat nimic din ea. Trebuie amputata. Ma mir faptul ca presedintele a fost (nu stiu daca mai e) generalul Costica Voicu, politist de cariera, rector al Academiei de Politiei, insp. general adj. al IGPR si nu a luat nici o masura pt a stopa accesul impostorilor si nu cred ca nu avea cum sa stie.

Ce-ai frate, e nevoie de cotizanti sa-si plimbe fundu' moca :-)

• Moderator
Publicat

Croaziere, concedii, premieri de zeci de meleoane ... ălea, ălea pentru barosanii ce conduc asociaţia

Să fim serioşi! 

• Moderator
Publicat

Iar mărimea fundului influenţează direct cuantumul cheltuielilor.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.