Jump to content
POLITISTI.ro

Embleme brodate aparţinând structurilor de poliţie


Catalin

Recommended Posts

 • Moderator

Cumpăr embleme brodate aparţinând structurilor de poliţie

După cum probabil știți deja, colecționez embleme aparținând structurilor de poliție din întreaga lume. Iar pentru a-mi putea mări colecția îmi trebuiesc embleme brodate ale structurilor de poliție pe care să le ofer la schimb colegilor din alte țări.

De aceea vă rog, dacă aveți embleme aparținând Poliției Române, Poliției de Frontieră sau altor structuri subordonate acestora și care nu vă mai trebuiesc, vă rog să mă contactați deoarece sunt interesat de ele. Sunt dispus să plătesc pentru ele un preț de bun simț, care împreună cu taxele poștale să nu depășească prețurile practicate de firmele de broderie ce execută astfel de embleme și de unde le-aș putea comanda.

Nu aruncați articolele de uniformă (cămăși, bluzoane, haine, scurte, etc) ce au astfel de embleme aplicate pe umăr și vă rog să pierdeți 5 min.pentru a desface câteva cusături, ajutânt astfel un coleg pasionat și totodată asigurându-vă că nu vom vedea cine știe ce indivizi purtând haine cu însemne ale polițiștilor.

Aștept orice ofertă de la voi,aici sau prin intermediul mesageriei private.

Vă mulțumesc.

 • Upvote 1
Link to comment
 • Moderator

Nu neapărat. Orice emblemă aparținând poliției.

Sunt interesat de orice emblemă, chiar dacă o am deja în colecție, le voi oferi la schimb colegilor din alte țări.

Ce emblemă/e ai?

Link to comment
 • 6 months later...
 • Moderator

Caute si embleme ale Politiei Romane sau MAI, din 1989 pana in prezent! In mod special ma intereseaza emblema DIAS din anii ´90 si BAOLP! Dau la schimb embleme din Romania sau strainate, iar in cazuri speciale putem negocia chiar si un pret!

post-1064-0-74460500-1363540493_thumb.jp

Link to comment
 • 9 months later...

Detin una bucata emblema a fortelor speciale a politiei poloneze (POLICJA GRUPA REALIZACYJNA KPP GOSTYN) primita de la un prieten colectionar. Emblema este primita de amicul meu de la un membru al politiei de pe o tinuta noua. Astept pareri despre aceasta structura de interventie si despre emblema in sine de la colectionari, in special Catalin si Citadela.

post-5728-0-26593100-1389215573_thumb.jp

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment
 • Moderator

Nu o am. Polonezii au foarte multe, practic e imposibil să le strângi pe toate de la ei. 

Chiar şi la unitatea asta, dacă vei căuta pe net ai să găseşti vreo 3-4 variante de embleme pe care le au.

Polonezii şi ucrainienii sunt campioni, la ei fiecare birou sau serviciu are propia emblemă

Link to comment

Am vorbit cu amicul meu si a zis ca are o emblema a politiei din irlanda de nord. Emblema este sigilata si prinsa intr-o coperta de prezentare. A zis ca daca te intereseaza, sa-i faci o oferta de pret. Emblema este cea din pozele atasate.

post-5728-0-23379700-1389291071_thumb.jp

post-5728-0-12639100-1389291299_thumb.jp

Link to comment

Emblema politiei poloneze nu e de vanzare.

Am sa fac poze saptamana viitoare la colectia de embleme a prietenului meu, poate vezi ceva interesant pentru schimb sau altceva.

Link to comment
 • 11 months later...

salut ai ceva dubluri si eu colectionez asa ceva


salut catalin eu sunt din galati si fac colectie deembleme bradate ai ceva dubluri poate facem schimb daca se poate

Link to comment

nu stiu ce dubluri ai si daca poti sa imi dai si mie eu am vreo patru dar cred ca le ai as dori sa vb la tel ce zici sau sa imi trimiti niste poze sa le vad si eu ce imi poti da

Link to comment

salut ce dubluri am sunt cele trei de sus din stanga cea franceza slovaca austria mai am cea patrata de cehia una cu germania, cea din austria de josdin dreapta si cea de langa ea din stanga degru cu galben din grecia atat am plus 2 berete una de belgia si alta de polonia. da vad ca nu merge sunt pozele prea mari si nu merge.

Link to comment
 • 3 weeks later...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.