Jump to content
POLITISTI.ro

Aparitii ale SNPPC la TV

gigabyte

Recommended Posts

am urmarit interviul din emisiunea respectiva. "A garantat" ca daca grevistii vor urma indicatiile sale/ sindicatului nu se va intimpla nimic. In plus, a spus ca vor plati asistenta juridica oricui va avea nevoie, platind "case de avocatura".

ca si jurist a gresit destul de grav cu privire la "garantia" oferita - nu poti garanta nimic cu privire la faptele tertilor (sefii care te reclama, procurorii/comisiile de disciplina care te ancheteaza si instantele care te ahita/condamna). deci nu m-as baza pe asta.

A doua chestie este ca pentru prima oara aud public de asistenta juridica platita (de catre cine?). fara sa fiu malitios, poate ca se putea oferi asistenta juridica gratuita/platita de catre sindicat si ptr agentii de la Pitesti care au oprit-o pe judecatoarea beata si care ulterior i-a reclamat. Insa cind interesul este sa iasa oamenii la greva, se schimba situatia :)

o parere de om din afara sistemului. asa se vede de unde stau eu si privesc :)

• Moderator

Pai ce Maxu, normal ca folosind discursuri incurajatoare faci oamenii sa sara cu pieptul inainte la razboi...oricum, fie ca ne acorda ei asistenta fie ca nu, nu are statul bani sa se judece cu toti dintre noi...asta e avantajul...ner.gif legat de sistem...stai afara din el, ca e mai bine...muuuult mai bine. Fir-ar al dracu cu cine il administreaza, ca Bleaga mai e...

dimpotriva, statul are bani sa se judece cu toti deoarece nu are costuri: nu plateste taxe legale. daca se intemeiaza pe contractele de munca atunci este scutit de taxa. daca vrea sa va mai ia din salariu ca ati fost in greva, iar este scutit de taxa :)

in plus, are consilieri pe care oricum ii plateste. Probabil nu se va ajunge aici insa nu putem exclude acest lucru. Nici atit de timpiti nu sunt insa de fiecare data cind am crezut ca nu se poate mai rau, guvernul mi-a dovedit ca se poate :)

Am vazut prestatia domnului Coarna.......execrabila.

Trecand peste cuvintele articulate cu greu de dansul , care nu alcatuiau o propozitie inteligibila, trebuie subliniata pozitia ilegala a acestui "asa-zis" lider de sindicat la nivel de IPJ: Domnul Coarna NU MAI ESTE POLITIST de ceva timp, iar ca pensionar nu poate fi nici macar membru de sindicat - deci lider nici atat. In plus , este si juristul SNPPC?? Este foarte bine - cumuleaza mai multe functii in sindicat, mai multi bani din cotizatiile politistilor care nu inteleg de ce accepta astfel de LIDERI !!!

Avem printre noi oameni pregatiti, corecti, coerenti in vorbire - ar fi bine sa-i rugam sa ne reprezinte.

a fost o emisiune prezentata de Tatulici la Realitatea in care acesta a declarat (l-am auzit personal) ca il cunoaste pe dl.Coarna de foarte mult timp, de cind acesta era sef de post intr-o comuna. Nu stiu daca este adevarat insa poate fi un indiciu privind numarul mare de emisiuni legate de politie in care este invitat constant.

in rest, nu ma pronunt ptr ca nu am avut ocazia sa-l vad in instanta ca sa stiu daca este un avocat bun sau rau. Presupun ca stie ce face altfel nu ar fi la sindicat. Sper :)

Stie foarte bine ce face domnul Coarna: minte, manipuleaza si cumuleaza mai multe functii in sindicat pentru a dispune de banii cotizantilor dupa bunul plac.

Da, a fost sef de post, posibil sa fi fost un bun profesionist . Odata. Insa activitatea lui trecuta nu justifica actiunile din prezent:

- faptul ca din punct de vedere legal nu poate fi lider de sindicat pentru ca este pensionar, iar dansul , pentru ca este si juristul SNPPC-ului stie foarte bine asta : Legea nr.54/2003, art.2, al.1

- Propozitiile dansului care incep cu sintagma " noi, politistii... " contin din start un neadevar.

- In plus, este pensionar de invaliditate mai mult ca sigur la varsta asta, desi arata destul de sanatos. Stim noi cum se fac astfel de pensionari.

De fapt noi stim cum se fac toate in sistemul asta. Cred ca ar trebui sa ne apucam si noi de curatenie. Restructurare. Sa incepem cu oamenii care ne reprezinta, astfel incat sa nu ne mai fie rusine ca suntem politisti cand ii vedem la televizor.

Ce ne mai place sa cautam " nod in papura"!!! Daca aia nu-i buna, ala nu-i bun, atunci cine e bun?!

Din punctul meu de vedere dl Coarna, indiferent prin ce modalitati, a reusit sa iasa pe sticla si sa expuna problemele cu care ne confruntam, iar asta s-a intamplat destul de des in ultima perioada. Toata stima pentru acest lucru!

Daca altii se simt mai competenti in comparatie cu dl. Coarna, de ce nu fac mai mult decat acesta?

Ce ne mai place sa cautam " nod in papura"!!! Daca aia nu-i buna, ala nu-i bun, atunci cine e bun?!

Din punctul meu de vedere dl Coarna, indiferent prin ce modalitati, a reusit sa iasa pe sticla si sa expuna problemele cu care ne confruntam, iar asta s-a intamplat destul de des in ultima perioada. Toata stima pentru acest lucru!

Daca altii se simt mai competenti in comparatie cu dl. Coarna, de ce nu fac mai mult decat acesta?

"indiferent prin ce modalitati" ???????????????

Ce e atat de greu de inteles din aceasta afirmatie?

Omul a ajuns la tv, datorita P.C.R, dar a reusit sa expuna deficientele pe care le avem! Ce e rau in asta, ce e rau in faptul ca a iesit pe tv si a vorbit in favoarea noastra?!

Edited by bestkyky

• Moderator

Am urmarit la Antena 3 pe sectetarul general al SNPPC, Paraschiv Toader si consilierul juridic Dumitru Coarna.

Au omis sa precizeze ca politistii, fata de celalalte categorii sociale, au ingradite foarte multe drepturi ce trebuiesc recompensate.

adevarul este intotdeauna la mijloc spunea o vorba

dar mai stiu ca oricine isi pune fundul la bataie pentru noi trebuie respectat

asa ca incetati cu balacarelile

si asa sunt putini care fac acest lucru

:emo-yessir:

salutare si noroc

Stie foarte bine ce face domnul Coarna: minte, manipuleaza si cumuleaza mai multe functii in sindicat pentru a dispune de banii cotizantilor dupa bunul plac.

Da, a fost sef de post, posibil sa fi fost un bun profesionist . Odata. Insa activitatea lui trecuta nu justifica actiunile din prezent:

- faptul ca din punct de vedere legal nu poate fi lider de sindicat pentru ca este pensionar, iar dansul , pentru ca este si juristul SNPPC-ului stie foarte bine asta : Legea nr.54/2003, art.2, al.1

- Propozitiile dansului care incep cu sintagma " noi, politistii... " contin din start un neadevar.

- In plus, este pensionar de invaliditate mai mult ca sigur la varsta asta, desi arata destul de sanatos. Stim noi cum se fac astfel de pensionari.

De fapt noi stim cum se fac toate in sistemul asta. Cred ca ar trebui sa ne apucam si noi de curatenie. Restructurare. Sa incepem cu oamenii care ne reprezinta, astfel incat sa nu ne mai fie rusine ca suntem politisti cand ii vedem la televizor.

runya, se pare ca vlpea care nu ajunge la struguri...

Edited by cincin

Domnul Coarna a inteles ce nu au inteles sefutii nostri .

Prietenia cu ziaristii iti deschide usa la televiziuni.

Bravo lui. :emo-yessir:

Edited by Elvis

Daca sunt in activitate sigur li s-au redus cu mai mult de 25%.

Domnul Coarna este pensionat si angajatul sindicatului SNPPC.

Daca sunt suspendati nu stiu. :emo-yessir:

Edited by Elvis

Daca sunt in activitate sigur li s-au redus cu mai mult de 25%.

Domnul Coarna este pensionat si angajatul sindicatului SNPPC.

Daca sunt suspendati nu stiu. :emo-yessir:

Toti din conducerea snppc sunt suspendati si din "barfe" am inteles ca au salarii frumusele.

Chiar nu stiu.

Dar este treaba lor cum se organizeaza , nu fac parte din SNPPC.

Chiar toti liderii nu pot fi suspendati pentru a desfasura activitate sindicala pentru ca matematica este o stiinta fixa.

Cu respect. :emo-yessir:

Edited by Elvis

pai ce sa faca, sa lucreze ca ilie dumitrescu, pe gratis?

atata timp cat se vede ceva din urma lor, jos palaria, daca nu, atunci vedem poate le facem soarta lui blaga :naughty:

respect :emo-yessir:

Nu stiu daca ei fac ceva pentru noi. Am impresia ca au inceput sa se bage in politica si asta nu e bine, parerea mea.

Aici, pe forum, am citit ca d-l Paraschiv de la snppc a fost vazut iesind din sediul PSD. Oare ce cauta un lider de sindicat al politistilor la partidele politice? Fac jocurile opozitiei sau ne apara interesele noastre?

Nu am de ce sa ma oftic. Daca esti asa un snppc-ist inrait cum comentezi faptul ca ei nu si-au redus salariile pe cand noua ne-au fost reduse.? Intreaba-i ce salarii au. Vezi daca iti raspund ca eu i-am intrebat si pe intranet si pe forumul snppc si din iulie nu am primit niciun raspuns.