Skip to content

Incadrare ín Politia romana

Featured Replies

Eu ma prind, am o carte de care ma pot lipsi si o donez.

• Replies 59
  • Views 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jagga, de asemenea constat ca raspunzi relativ usor, repede si vehement la provocari, aspect care in profilul psihologic te-ar trage mult in jos. Iar despre faptul ca ai nu stiu ce studii si o pre

• As mai avea o intrebare cu toate ca nu cred ca este cineva dintre voi atat de intelept sa-mi raspunda...va lasati condusi de orgoliu si va aratati frustrati de fiecare data cand cineva deschide acest

• Mateuta, Era doar o intrebare si daca se vor face angajari la Locala, am sa raman acolo, deoarece suntem printre singurii care avem studii de specialitate iar in momentul de fata personalul politiei l

Posted Images

=) ce m-o mai distrat topicul asta.

Ce aveti oameni buni cu ''SPP -istii'' primarului, paznicii pietelor si al cimitirelor ? Comunitarii sunt ''poltisti adevarati'' cu '''grade''' de maistru militar cu scoli si facultati gen ''Spritu Harem '' Am antrenat la Constanta timp de doua saptamani o grupa de comuntari si eu unul m-am declar invins.Nu o sa mai jignesc niciodata jandarii.Pur si simplu acordul predicatului cu subiectul era o dilema la comunitari .Cat despre logica era ca si cum i-am injurat de mama. LA ASTIA LOGICA TRECE DOAR PRIN DEVIZA ; CE A ZIS PRIMARUL[faraonul] E LEGE CA ''E'' TATAL SI MAMA NOASTRA CARE NE DA O PAINE FARA SA NE DOARA CAPUL. :emo-box: :emo-box:

Edited by pitbul

• Membru

Nu cred că merita atâta atenție respectiva persoană.

Eu nu înțeleg de ce nu a încercat direct la Academia de Politie dacă tot susținea cu tărie că a făcut aceleași materii ca și cei din această instituție? Nu era mai simplu? Bine, pentru asta ar fi trebuie să treacă de o banală admitere care cu siguranță nu i-ar fi pus lui probleme.

Edited by Alex87

Jagga, încearcă să faci un master la Academia de Poliţie, aia adevărată. Şi dacă o să ţi se echivaleze materiile, prin absurd, atunci probabil că o să poţi obţine un transfer la Poliţie, din nou aia adevărată. Numai să ai grijă că raportul de mutare trebuie să fie semnat, în ordine, de inspectorul şef, primar, şeful Poliţiei Române, directorul poliţiei locale, ministru de interne, şi probabil şi preşedinte în cazul ofiţerilor de locală.

@Jagga Pentru a primi un raspuns la intrebarea ta (si pentru a incheia aceasta polemica), voi repeta ce au zis si alti colegi, in postarile anterioare: Nu, nu vei putea sa te transferi la Politia Romana (sau de Frontiera, cum zici tu), deoarece nu ai urmat cursurile institutiilor de invatamant din cadrul M.A.I. (Academia de Politie din Bucuresti, Scoala de Agenti de Politie din Campina, sau Scoala de Agenti de Politie din Cluj) si nu se mai fac angajari din sursa externa (adica persoane care nu au urmat cursurile institutiilor mentionate, chiar daca tu ai Facultatea de Drept (si cu master)). Tot ceea ce poti face tu acum, este sa speri ca te vor angaja cat mai repede posibil (asa cum spera si promotia 2012 de la institutiile de invatamant mentionate de mine). Iar ca un sfat personal (nu trebuie sa il pui si in aplicare), mai usor cu nervii si cuvintele aruncate aiurea la adresa unor oameni pe care nici nu ii cunosti si care poate au mai multa vechime in munca de politie decat vei avea tu (sau eu) in aceasta viata. Bafta.

Pe langa fudulimea de care a dat dovada, nu stiu cum a reusit sa termine facultatea aia. :ner:

Am numarat n greseli de ortografie.

Probabil a dat teste grila la examene, sambata si duminica.

Iar majoritatea itemilor testului au fost de forma "Sunteti de acord cu afirmatia ca cel de-al doilea razboi mondial s-a desfasurat in perioada septembrie 1939 - septembrie 1945?". DA NU Nu sunt sigur Nu stiu/Nu raspund

Şi trecând peste micile dantelării specifice autodebriefingului...

Aşa cum toţi îţi spunem, jagga jagga,

Poţi deveni bun poliţist dar nu aşa chiar pe degeaba,

Eforturi multe tu tre' să depui în şcoli ale MAI,

De azi încolo şi când dormi, asta vei ştii!

Să ai o zi împlinită!