Skip to content

In cazul in care iti este furat un telefon

Featured Replies

• Moderator

Mergi la secţia de poliţie pe a cărei rază de competenţă s-a săvârşit furtul şi depui plângere scrisă.

• 5 months later...
  • Replies 52
  • Views 33.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• DheReaper
    DheReaper

astazi la ora 5 mi sa furat telefonul am urmarit tiganul si stiu unde sta , ma duc la politie , cica maine sa merg sa fac declaratie :| Daca ma duc si il tai in 2 pe ala cu sabia tot eu am probleme .

• Nu pot sa il forteze pe operator? Nu ma pricep, dar cred ca e ca si cum ar tainui informatii care pot duce la prinderea faptasului. (complicitate?)

• 29. Si intrebarea mea nu mi se pare lipsita de sens. Un telefon a fost furat, politia cere operatorului sa localizeze telefonul , iar el refuza. Nu mi se pare deloc in ordine.

astazi la ora 5 mi sa furat telefonul am urmarit tiganul si stiu unde sta , ma duc la politie , cica maine sa merg sa fac declaratie :|
Daca ma duc si il tai in 2 pe ala cu sabia tot eu am probleme ... Maine o sa merg sa vad ce se poate intampla , dar daca nu am chitanta ii vreo problema ? Am toate actele si imei-ul acela
Telefonul il am de 6 luni si idn pacate nu ii zgariat , doar folia are 3 defecte ...

• Membru

Ninja, stai cuminte în banca ta, mergi la poliţie cu toate actele telefonului, pe care le ai şi urmează paşii legali...

Edited by Alleycat