Jump to content
POLITISTI.ro

Noua politie austriaca - New Bundespolizei - Austrian Federal Police


Catalin

Recommended Posts

  • Moderator

Începând cu data de 01.09.2012 Poliția Federală din Austria, alias „Bundespolizei”, a început să funcționeze după o nouă organizare.

Astfel că începând cu 1 septembrie 2012, fiecare dintre cele nouă provincii austriece are doar un singur "Landespolizeidirektor" (Director Provincial de Poliție). Nu mai există nico altă direcție de securitate, ori mai multe direcții ale Poliției Federale sau locale sau alte structuri provinciale de poliție.

Din 31 de autorități polițienești existente au fuzionat în 9.

Toate cele nouă noi directii provinciale de poliție sunt conduse comandanți ai Poliției Federale. Direcțiile provinciale sunt diviziuni teritoriale ale Serviciului de Poliție Federal Austriac ("Bundespolizei").

Toată această reorganizare a poliției federale austrice, vine după ce în anul 2006 Austria a desființat jandarmeria. Iar acum prin această reorganizare austriecii au o singură instituție și din ce am citit nu mai există ca la noi paraziți și căpușe ca localii.

bundespolizei.jpg

  • Upvote 5
Link to comment
  • Moderator

Povestea cu descentralizarea serviciilor este o mare porcărie, un pretext pentru ca politicienii să controleze și acest domeniu.

S-au folosit de niște stereotipuri penibile, cum că trebuie să schimbăm fostul sistem domnule, că este comunist, bla bla

La fel s-a întâmplat și în agricultură, iar acum domeniu este pe butuci.

La noi s-au grăbit să înființeze o grămadă de instituții paralele în loc să investească banii într-una singură, pe care să o eficientizeze și să o profesionalizeze.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.