Skip to content

Admitere Academia de Politie 2013

Featured Replies

Succes celor ce dau la anul la Academie...cu ambiţitie şi perseverenţă,o să dau şi eu dar peste doi ani....

• Replies 895
  • Views 211.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @ Anonymous (cronicar anonim al regelui Bela) eu zic nu vorbesti atata timp cat Nu ai trecut si nu treci prin ce trecem noi prin urmare nu e nevoie de parerea ta. Si ar fi frumos sa nu ne jignesti ca

• Anonymous
    Anonymous

Cei ce vor cădea în depresie să-şi caute alte domenii, pentru că nu sunt buni pe poliţişti. Asta e bună, vor să devină poliţişti şi să-şi desfăşoare activitatea într-un mediu de stres continuu, unde e

• Mă întreb cum îşi permit aceşti indivizi  să catalogheze oameni dintr-o categorie profesională în care culmea, ei nu au cum să ajungă. Domnule Michael, poate îmi spuneţi cumva de unde ştiţi ce studii

Salutari. Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste materiale, si cum ar trebui sa procedez sa fiu si eu inscris pentru examenele Academiei ? Va rog frumos. Contactati-ma: YM: cenzurat . Craciun fericit in continuare.

Edited by Dan

Salut Alex, bine ai venit pe forum. Ca sa reusesti la Academie, trebuie sa respecti o serie de reguli privind aspecte generale. N-ar fi rau daca ai incepe sa respecti si regulile forumului. Fa o scurta cautare pe aria aceasta si cu siguranta vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a admite la Academie.

Salut Antoniev, bine v-am gasit! iti multumesc pentru raspuns si pentru timpul acordat :) apreciez. Voi face o cautare amanuntita pe acest forum, un forum bine realizat de altfel, cu oameni de-a dreptul buni si ajutatori. Multam'

Incepe de Vezi cele 2 link-uri din prima postare de acolo; chiar daca sunt din 2011, sunt 99% la fel.

Multumesc frumos.

Nu poti sa-ti alegi limba straina pe care urmeaza sa o studiezi in cadrul Academiei, poti face rusa, engleza, franceza sau germana.

Rusă în cadrul Academiei? Nicio șansă :))

Edited by claudeloo

Buna tuturor! Am 1,70, cu sportul stau asa si asa, din generala nu am mai invatat pic de istorie, la romana sunt AS, la engleza ma descurc. Ce sanse as avea sa intru aici, fiind fata, si doar 5 locuri disponibile? Precizez sunt clasa a 11-a , deci as mai aveam un an si .. pentru a ma putea pregati corespunzator. Skype: cenzurat , pentru cine are mai multe detalii de oferit. Multumesc!

Edited by Dan

Pentru a mai conversa , schimba pareri , cenzurat pe mess .

Edited by Dan

• Membru

claudeloo, de ce spui asta? Se face limba rusa in cadrul Academiei de Politie. Cred ca doar cei de la arma Frontiera o fac.

Edited by Alex87

Valabil pentru toți cei care postează adrese de mail, messenger, skype și alte asemnea metode de contact. Dacă aveți ceva de spus, spuneți aici astfel ca toți cei care intră pe forum să poată beneficia de informații. Pentru ce v-ați mai făcut cont pe forum, dacă interesul vostru este să discutați în altă parte ?! Vă rog să postați pe forum dacă aveți ceva de spus, dacă nu puteți face asta, mergeți pe site-urile de socializare sau la cafenele. www.politisti.ro este un site serios nu unul de socializare de tipul site-urilor de mai sus. Vă atenționez să nu mai postați aici adrese de mail, messenger, facebook, altfel se va trece la aplicarea de sancțiuni. Vă mulțumim de înțelegere.

Baieti, imi cer scuze ca deranjez din nou :)) vreau si eu parerea voastra in legatura cu o problema... am 1,70- 1,71 si am O ALUNITA PE FATA... credeti ca aceasta alunita, precum si statura mea imi poate afecta cu ceva admiterea in academie? va multumesc anticipat..... si apropo, stie cineva cam in ce perioada as putea sa-mi depun dosarul si unde? daca sunt din prahova, de exemplu, trebuie sa fac ceva la ipj prahova? va multumesc inca o data... SALUTARI SI MULTA BAFTA CELOR CARE SUSTIN EXAMENUL DE ADMITERE LA ACADEMIA DE POLITIE IN 2013 :))))

• Membru

Si care e faza cu emoticoanele alea? Suferi de vreo tulburare obsesiv-compulsiva?

• Membru

Cu alunita de pe fata nu ar trebui sa-ti faci griji, in schimb inaltimea...

nu sufar de nici o tulburare bai... erau puse asa... te-a deranjat cu ceva? multumesc alex... ceva materiale de studiu aveti si voi? eu nu prea am... decat vreo doua carti de istorie, iar gramatica, noi in liceu nu am facut DELOC, deci... incerc sa invat de unul singur. Iar la toti profesorii care am apelat la meditatii gaseam pentru o sedinta sume cuprinse intre 60-70 ron...

• Membru

@Cristi, ai atins un punct sensibil :)):))

@ovidiuiulian, cauta mai bine pe forum si ai sa gasesti recomandari pentru carti din care sa inveti.

Edited by BGeorge

La treba cu dosarul ma poate lamuri si pe mine cineva? Deci, daca sunt din prahova, de exemplu, ce trebuie sa fac la ipj prahova? sau am fost informat gresit?

• Membru

La IPJ, respectiv compartimentul de resurse umane, se intocmeste si se depune dosarul. Vei fi sfatuit de catre personalul compartimentului in legatura cu documentele necesare.

multumesc. Spor la invatat!!! ;)

• Membru

Baietas, cu "bai" sa vorbesti cu baietii tai de la bloc sau de la casa cand spargeti seminte in strada si povestiti ultimul meci, ai inteles?

Mai Cristi, m-am luat eu de tine? Spune sincer? eu am pus niste intrebari, la care erau adaugate niste emoticoane, da? deci dupa ce ca te iei si de mine, tot tu esti cel care continua, nu? eu nu mi-am facut cont pe acest forum ca sa ma cert cu tine, ci din dorinta de a afla cat mai multe despre academia de politie... sunt lucruri pe care poate tu le stii si eu nu, sau invers.... SINCER, nu am vrut sa te jignesc prin acel "bai" . Daca tu ai luat-o ca pe o jignire, atunci suntem chit. ;) Spre "surprinderea" ta nu sufar de nici o tulburare obsesiv compulsiva. deci, ca sa iti arat ca eu imi admit greseala, iti spun un sincer "Scuza-ma" si te asigur ca nu se va mai repeta... sper sa fie valabila si reciproca... ;) salutari.

• Author

"Măi,băi" nu sunt forme ale pronumelui personal de politete,din cate stiu eu.Dacă in felul acesta vrei tu sa ceri scuze unei persoane,care poate fi mai in varsta decat tine si care are o experienta net superioara tie,nu cred ca este una adecvata.In topicul acesta nu avem nevoie de emoticoane si de offtopicuri,daca vroiai sa iti ceri scuze puteai să o faci decent folosind mesagerie personala.Aici discutam doar despre "Admiterea in Academia de Politie".

Edited by Stalin

pai si altfel nu aveam cum... si nici nu stiam ca este mai in varsta decat mine... sa inteleg ca este deja in academie? ok pe 2013, asa, orientativ, stii cam in ce perioada se depun dosarele?

• Membru

Poate sa intelegi ca sunt politist de pe vremea cand tu te dadeai in leagan. Ce zici de varianta asta? Daca erai curios sa vezi categoriile de membri pe acest forum, ai fi vazut ce inseamna plusul rosu pus la profilul unui utilizator.

• Author

Si chiar daca un membru al forumului ar avea o varsta mai mica decat tine,tot politicos ar trebui sa i te adresezi,ca totusi nu traim in jungla!Presupun ca prin luna iunie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.