Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

...si totusi tind sa cred ca azi sau marti poate miercuri va fi ceva bani....

scuzati.....VOR

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Toti speram sa primim banii de haine putin cate putin, dar exista printre noi curajosi care sa protesteze ?

Eu nu cred, toti suntem lasi ( desi eu am scris mai sus, ca am inceput o forma de protest ) asa ca nu are rost sa mai plangem. Ne meritam soarta.

Daca aveti sange in banana luati-va concediu medical. Aceasta este singura forma de protest care nu poate fi oprita. Sunt convins ca daca vom merge la doctori ( fiecare are un medic cunoscut, care in regim de urgenta are dreptul sa acorde 5 zile concediu medical, conform legii 95/2006) sigur vor gasii un diagnostic pentru a va da concediu medical. Va doresc succes.

Hai sa protestam impotriva cocalarilor.

Pe ei, pe mama lor

• Apreciez 4
Publicat

In acest stadiu am ajuns, sa ne milogim pentru drepturile noastre, nu stiu ce naiba cred cei care mai fac o scoala militara acum, chiar cred ca se va mai intampla ceva frumos in acest minister?

Publicat

altii se fac profesori si au pe luna 900 lei, altii la privat 700-800 media , unde sa te duci in romania?

• Apreciez 2
  • Displace 9
Publicat

daca ai face o socoteala esti mult mai castigat in sistem cu norma de hrana echipament etc

• Apreciez 1
  • Displace 21
Publicat

Anunt oficial :

Pentru a veni in intimpinarea dorintelor angajatilor, luna aceasta vom da salariile marite, dupa cum urmeaza :

Fluturasii vor fi tipariti pe format A4, cu litere bold, font 36.

Va dorim numai bine!

*** ceva de genu o sa primim si noi

• Apreciez 2
Publicat

În data de 29.11.2012 m-am întâlnit întâmplător cu un coleg care este șoferul unui secretar de stat din M.A.I. Invariabil l-am întrebat și despre banii de haine și mi-a spus că nu se știe absolut nimic despre momentul sau suma ce urmeaza a fi dată . Colegul în cauză deține de regulă astfel de informații, evident preluate de la capabilul lui șef, și de multe ori spusele lui s-au adeverit... Așa că cel puțin pe termen scurt...perspective sumbre ...

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Cert ii ca un prieten de la Bucuresti care are cunostinte la minister a spus la fel...nu se stie suma exacta,el spunea ca posibil mai mult dar nu stie cat si nici data cand ii vom primi!

Cu privire la ultima mea postare in acest topic,am scris-o deoarece de fiecare data cand se spunea in sedinta de comanda ceva de bani se si adeverea...culmea se pare ca nu mai putem avea incredere in nimeni!

• Membru
Publicat (modificat)

Joi am discutat si eu cu un jandarm care asigura paza ministerului, el la randului lui a discutat anterior cu foarte multi colegi de ai lui mai apropiati sau nu de cei de prin conducerea ministerului si mi-a zis foarte clar : NU se aude absolut nimic cu privire la faptul ca ar urma sa primim bani de haine pana in alegeri si dupa alegeri slabe sanse anul acesta.

Modificat de DannyBAD
Publicat

Eu cred că tot înainte de alegeri se va întâmpla dacă va fi să primim ceva (tot câteva firmituri probabil).

Au nevoie de voturi și iau o pauză de la furat țara asta cu toptanul până după alegeri.

Mai plastic spus din boul furat azi ne vor da oul de ieri.

Suntem noi și ei.

Asta-i cruda realitate.

• Apreciez 1
Publicat

Nu cred ca au de gand sa incerce a da ceva cuiva pentru ceva voturi in plus;sant asa siguri de victorie incat alegerile sant o simpla formalitate pentru ei. Cascavalul este mic, ei sant mai multi, asa ca nu mai risipesc nici macar firimiturile.

• Apreciez 2
Publicat

ieri a zis presedintele SNAP Constanta ca nu o sa se mai dea bani de haine.

Publicat (modificat)

NIMIC!!!

Corect!Oricum şi dacă ne-ar da 250 lei (12%)* tot "nimic" se cheamă căci munca de poliţie se face la nivel de 100% (eufemistic ,căci 120%-150% e procentul real) Ţeapă d-asta nu credeam c-o să luăm nici dacă-mi spunea cineva...aşa-i când iţi pui speranţe-n vorbe şi discursuri nemaivorbind că sindicatul "celor peste 55000" ne-a vândut mai ceva decât p-o bucată de carne la tarabă (despre asta ,mâine ,în topicul potrivit....şi când mă gândesc că acum ,în prag de alegeri ,era momentul când puteam să-i strângem de podoabe pe guvernanti fără drept de apel fiincă-s cu spatele la zid şi îi forţam elegant dar no! am fost vănduţi şi basta)....dealtfel nu ştiu (eh!nu ştiu ... :)) ,glumeam) cum de la implicarea+mobilizarea (de SNPPC&Sind.Co e vorba) exemplară de la Mitingul şi Marşul Jigodiei s-a ajuns la stat....

______

* zilele trecute-vineri seara de fapt ,am primit un mesaj de la un/o coleg/colegă cu urmatorul

conţinut : "m-am intalnit cu XXX (şef Serviciu F-C) miercuri …. la IPJ...zicea ca pana de alegeri se dau 250 ron banii de haine..... :)) daca te ajuta cu ceva... "....

colegul/colega nu este din categoria "blowing in the wind" adică discuţia cu şeful FC este reală mai trebuie ca şi ce-o zis şefu' gologanilor să fie adevărat :hmmmt:

Modificat de axle15
  • Apreciez 1
Publicat

Dragi colegi singurii care pot sa va dea informatii pe acest subiect sunt contabilii sefi din inspectorate.

Restul decat arunca petarde!

Publicat

Odata in plus s-a dovedit ca liderul sindical zonal este un mincinos! Spunea pe 22-23.11.2012 ca pana la sfarsitul lunii se vor da amaratii aia de 250 ron. Eu inca nu i-am vazut!

• Apreciez 2
Publicat

..... liderul sindical zonal este un mincinos!....

Gresit ,doar are sange albastru :)) : cică baronul Munchausen in lungile lui preumblari a trecut si prin Romania unde a facut multi copii iară liderii de sindicat ,guvernanţii ,politicienii de azi sunt urmaşii săi...ce ţi-e şi cu ADN-ul ăsta.

Că ne dau 250 lei că nu ne dau luna asta răul a fost facut...restul e vrăjeală la concursul "Cine vrajeşte mai mult şi mai bine?" etapa pe ţară.

• Apreciez 2
Publicat

Dragi colegi, problema e in felul urmator: "Capurile incoronate" fac ce le taie capul, ditamai liderii de sindicat zici ca sunt struti, cum ii sperie careva baga capul in nisip (eu i-as speria pe beton), iar noi suntem singurii care si muncim de ne sar capacele si ne umbla pe din "dos". Eu personal, cand am avut probleme, cum m-am aparat singur, nu m-a aparat mama sindicatului, drept urmare, cotizatie din parti.

Cum zice axle15, mama lui de ADN si restul... Toti fac bucile mari pe drepturile noastre banesti si isi bat joc de noi in ultimul hal...

Sa fim sanatosi, ca le-om duce toate dupa noi. Numai ca nu stiu cat le-om mai duce...

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.