Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Domnul prim-ministru una spunea inainte sa castige alegerile, altceva ne spune acum cand s-a vazut cu sacii in caruta.

Publicat

Deocamdata eu zic sa-l credem pe cuvant pe d-l ministru Stroe.Pana la termenul dat tot de domnia sa ,adica 31.03.2013.Dupa aia incepe dansul...

Publicat

Ce dans?Al pinguinilor doar!Daca nu o sa se tina de cuvant probabil ca isi va da demisia si va veni alt ministru!Alte promisiuni alte zvonuri alte termene,,,,

Publicat

Azi a fost promulgata legea bugetului pe 2013. Mai urmeaza publicarea in monitorul oficial.

Acum ramane sa vedem daca exista sume prevazute si pentru achitarea restantelor. Si daca vom primi ceva.

Publicat (modificat)

Va zice ca sunt alte prioritati in comparatie cu banii de haine.Si dupa aia pa.Ce daca vom ramane pana in octombrie-noiembrie-decembrie (nu se stie in care an)cu restanta la echipament ? Sa ne bucuram ca sunt bani de salarii.

Modificat de alex7474
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

si pe cine punem in loc?nu vezi ca sunt toti o apa si un pamant?eu zic totusi sa asteptam luna martie si sa nu ne mai dam cu presupusul!

Publicat

Sigur vor gasi alte prioritati! De exemplu carburanti pentru masinile de serviciu. Iar noi si restantele noastre..., mai la urma cu cateva firimituri, ca doar suntem invatati...

Publicat

Dar cuvantul domnului ministru chiar nu conteaza. Omul a promis ceva. Dupa data scadenta il putem acuza. Pana atunci nu ne ramane decat sa asteptam si sa visam.

• Apreciez 2
Publicat

Nu este vb daca cuvantul unui ministru are greutate in fata noastra. Noi suntem prea mici. Cuvantul unui ministru trebuie sa aiba greutate in fata colegilor sai de guvern care il vor ajuta sa isi respecte promisiunile. Eu cel putin nu am incredere in cuvantul niciunui sef, fie el ministru sau simplu sef de birou, pentu ca atunci cand da de greu sau ii este pus in pericol locul caldut nu va misca un deget sa te ajute sau poate chiar mai rau va nega orice ar fi zis pana atunci...

Publicat (modificat)

de ce oamenii din STS sunt cu banii de haine la zi si plebea din MAI abia viseaza la ei? La ei se poate iar la noi...... STS-ul a inclus banii de haine in salariu si primesc cate 200 RON in plus in fiecare luna!

Modificat de alinworm
  • Apreciez 3
Publicat

Vrei sa-ti spun eu?Ptr ca sunt oamenii lui Basescu!Noi suntem niste amarati care stam in strada pe cand ei asculta telefoane!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Radu Stroe chiar daca vrea trebuie sa si poata.

Sa speram ........dar speranta totusi moare.

Se fac eforturi pentru plata restantelor....... dar nu am vazut niciun sef de prin minister sa fi facut febra musculara.

Cica la intrebarea asta adresata in ,,direct" de SNPPC domnul Toba a plecat fara sa dea un raspuns concludent.

Insa si tacerea este un raspuns.

• Apreciez 2
Publicat

Posibil să primim ceva în viitorul apropiat , însă nu ştiu cât şi cum, singurul lucru cert e că vineri la IPJ Timiş cei de la financiar căutau poliţiştii pensionaţi în cursul anului 2012 să le dea restanţele .

Publicat

la M.A.P.N s-a dat luna aceasta restanta la norma de echipare pe 2012 e posibil sa primim si noi ceva dar nimic oficial doar zvonuri

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Asa am auzit si eu ca in cel mai scurt timp cei pensionati si cei dati afara cu japca vor primi banii de haine. Daca primesc ei posibil sa primim si noi. Ce sa primim? Ramane de vazut.

Modificat de bibicu
Publicat (modificat)

La IPJ Hunedoara s-au trimis in teritoriu liste nominale cu cei care au de luat restante de echipament pe 2012 ,suma restantei pe 2012 si termenul limita pana la care trebuie ridicat echipamentul restant-01.martie.2013.....Am vazut si eu o lista de genul acesta si cei de pe lista (tabel ,de fapt!)aveau care echipament de 55 lei :good: ,care de 500 lei,care de 1100lei :doh: .Deci e destul de probabil sa se faca curatenia necesara unui inceput de la zero lei pe 2013(lucru spus si de cineva de la financiar ,nu logistica)....si prin asta intelegand si achitarea restantei pe 2012.

Off-topic:

....Ptr ca sunt oamenii lui Basescu!...... ei asculta telefoane!
Inaltimea voastra ,boier cumsecade!

1.Am in neam 2 STS-isti si nu prea sunt amorezati de marina comerciala (mi-e sila sa-i scriu numele) nemaivorbind ca toti STS-istii pe care-i cunosc sunt cu capul pe umeri si nu-s deloc masochisti......si chiar nu-nteleg ce are Kiorson (ipochimenul deja este istorie ,daca intelegi ce vreau sa zic!) cu salariile caci nu-i impiedica nimeni ,dar chiar nimeni la 65% fotolii-n parlament , pe actualii sa faca in asa fel incat sa luam in 12 transe banii pe haine aferenti anului trecut...sau ii impiedica cineva si nu stim????Lumineaza-ne ,maria-ta!

2.A fi politist presupune printre multe altele si sa-ti bazezi afirmatiile pe impartialitate ,pe probe clare ,pe lucruri care au un fundament ....nu presupune sa ne bazam pe stereotipuri gen celui cu ascultatul telefoanelor....btw:in toate statele lumii cu apa calda si la care visam s-ajungem (macar ca si standarde daca nu fizic....) unii sunt in strada si altii la monitor si difera si nivelul de salarizare.

Inaltimea voastra ,pentru a nu mai cadea in capcana stereotipurilor cu infamul "am auzit ca STS-stii asculta telefoanele" (btw boierruuu:cand judecatorul autorizeaza interceptarea comunicatiilor intr-un dp ,oare cine opereaza aparatura?????...daca esti o leaca informat sau politist....) v-am atasat 3 capturi de ecran sa va lamuriti ce si cum e la ascultatu' telefoanelor.Pana atunci :emo-yessir: si scuze de off-topic!

post-1650-0-12632700-1361781857_thumb.jp

post-1650-0-93248900-1361781874_thumb.jp

post-1650-0-86942200-1361781902_thumb.jp

Modificat de axle15
  • Apreciez 2
Publicat

Sunt mult mai bine informat decat crezi tu si nu vreau sa intru in polimica cu tine!Tu crezi ce vrei eu stiu ce stiu!O zi buna sa ai !

• Apreciez 1
  • Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.