Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Eu cred ca sunt doar dezinformari in ceea ce priveste restanta la echipament.Trag de timp cat pot (probabil ca ceea ce au promis este irealizabil,adica nu sunt bani de ,,restanta'') apoi la sfarsitul lunii martie, ca sa nu incepem protestele , ne dau 5% din 20%.Cam asta va fi scenariul,ca si in anii trecuti,trebuie sa ne obisnuim cu astfel de rezolvari ale problemelor noastre din partea ministrului afacerilor interne. Adio, d-le ministru Stroe.De ce sa mai asteptam o luna pana ce va veti da demisia ?

Modificat de alex7474
Publicat

Daca banii de echipament se vor da in martie 2013,nu ar trebui ca restanta de echipament pentru anul 2012 sa o primim majorata cu 7,4% ?

• Apreciez 1
Publicat

ba da. este dispozitie data de DGF in acest sens. la suma initiala se va taia 25% dupa care se vor aplica cresterile ce au urmat

• Apreciez 1
Publicat

este dispozitie data de DGF in acest sens. la suma initiala se va taia 25% dupa care se vor aplica cresterile ce au urmat

Pe intrapol este dispozitia(continea indicaţii despre cum trebuie calculati banii de haine 2012-"Limited Edition" :doh: )imi pare ca la DL sau la DF...am vazut-o pe la inceputul lunii(căutam cu totul altceva) dar n-am bagat-o-n seama în mod deosebit...caci fara bani e caducă.Nu reţin dacă era indicat să se aplice si ultima"mărire" după cum nu reţín precis nici perioada in care a fost emisă (ante 1.12.2012 sau post 1.12.2012).

:emo-yessir:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Si pana la urma cat avem de primit?

Si acum cea mai dureroasa intrebare;Cand ii vom primi?Din cate stiu parca mai sunt restante si la norma de hrana,nu?

Modificat de boierruuu
Publicat

Credem ca vom primi bani de haine ,cand ei nu au bani de asigurari pt masini ,din 27 abia 6 sunt asigurate si alea nu mai au carburant?

Publicat

pana acum s au dat banii indiferent ca n transe .acum e un ministru ambitios care nu amesteca motorina cu drepturile noastre.

• Displace 2
Publicat

O fi el ambitios dar nu e de capul lui!Asa ca.....dar cine stie..doamne ajuta!

Publicat (modificat)

de dat ne va da,restanta pe 2012 dar ce facem cu banii pe 2013?pe noi ne-a obligat sa luam din magazie un articol de echipament,nu conta ce,eu mi am luat grade de cms sef si mai am mult pina atunci, ca sa dea raspuns la Buc ca s-a golit magazia, :)

Modificat de selen
Publicat

Pe 2013 se pare ca vor incepe o campanie de aburire cum ca ar schimba tinuta ...prin iulie cica

Publicat

ba da. este dispozitie data de DGF in acest sens. la suma initiala se va taia 25% dupa care se vor aplica cresterile ce au urmat

Cred ca attach-ul de mai jos e concludent....mea culpa pentru ca m-am inselat cu data de aparitie!...banii sa vie, caci far' de ei restu' e sefeu(sic!)

....acum e un ministru ambitios .......

Wtf?Zău?????????Desteptarea, musiu!!!!Esti in campanie electorala si nu stim??????Este politician roman si specia asta, dincolo de culoare, are acelasi jeg ca si ADN!Diavolul cand a vrut sa-si bata joc de poporul nostru a inventat politicianul roman si i-a dat ministere pe mana :doh:

Sancta simplicitas(google knows!) ,StefanBR!!!!

post-1650-0-26713000-1361222685_thumb.jp

post-1650-0-15140400-1361222694_thumb.jp

post-1650-0-00925100-1361222705_thumb.jp

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Umbla zvon prin targ, cum ca s-ar da din nou niste firimituri din contul normei de echipare pe 2012. Unii spun de 500 altii de mai putin...De ce, daca ii dau, nu ii dau pe toti odata? De ce se tot umbla cu fofarlica?

Publicat (modificat)

Puteti sa fiti siguri de asta, asa s-a intamplat mereu.

Ministrul a spus ca pana la sf lui martie va da restantele si pt ca nu sunt bani (nimic nou) ne va spune ca a incercat dar atat a putut sa mulga de la guvern.

Modificat de Gigel7
Publicat

Atunci ar trebuie sa facem toti cereri catre financiar sa nu vireze banii in conturi pana nu sunt toti. Stiu ca e greu si ca toti avem nevoie de bani, imi dau doar cu parerea.

Publicat (modificat)

Voi ce aţi înţeles din discursul primului-ministru astăzi, referitor la restanta pe anul 2012?

Nimic.A vorbit politicianul român....multe fraze ,0 cuvinte....prosteala pe fata:" "Împreună cu dl ministru Duşa am reuşit să acoperim o parte din datoriile din 2011, datoriile faţă de dumneavoastră. Iată, vine 2013 şi ne găseşte cu datorii pe 2012. Cu dl ministru Stroe am reuşit să facem un buget pe care, la un moment dat, ştim că trebuie să-l mărim, pentru că nu acoperă toate necesităţile de zi cu zi ale Poliţiei Române. Vreau să ştiţi că în fiecare zi încercăm să rezolvăm aceste probleme", a susţinut Ponta, citat de Agerpres"sursa evz.ro.Sunt impresionat de cat de mult se gandeste la noi....ca si predecesorii sai.....adica bani de haine = moamă ce ma mai zbat pentru voi....iote ce cearcane am de grija voastra.Câh!!!!

Modificat de axle15
Publicat

Domnilor colegi Legea bugetului de stat pe 2013 trebuie promulgată de preşedinte, după acest lucru putem lansa zvonuri şi bârfe. Nu-şi au rostul alte discuţii !

Publicat

a spus ca da restantele...acum nu stiu ce sa mai cred ca asa s au laudat toti dar nu cred ca s bazaconii ca prea spune ca da restantele si daca nu s ar tine de cuvant ar fi rusinos

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Asta zic şi eu, putea să fie mai exact.

Aşadar dacă nu primim luna viitoare, posibil ca la prima rectificare bugetară să se aloce ceva acolo.

Publicat

prim-ministrul Ponta a spus ,printre altele,ca vor face si ei(guvernul) ce pot! Mai multe sa ne asteptam,,cica'' de la guvernele viitoare,Deci tot la firimituri ajungem!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.