Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere Scoala de Politie Campina

Postare recomandată

Publicat

Marius,pregatirea ti-o faci in scoala...Asa cum s-a putut pana acum,asa se va putea si anul acesta! E precoce schimbarea,ar trebui inclusa de la anul! Bafta tuturor!!

• Membru
Publicat

Pregatirea o faci in scoala ? Si te duci momaie ? Si iesi barbat ???...neahhhh....

• Displace 1
Publicat

A zis cineva de momaie? Daca arunci mingea medicinala peste 7 metri nu esti momaie...:)

Nu e asa simplu precum pare..Sper ca intelegi ce zic.:)

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Eu altceva spuneam . Un politist bun are nevoie de aptutidini fizice , dar si psihice , in mod egal . Indiferent de probe , trebuie sa te descurci , pentru ca in realitate nu poti sti in ce situatie vei fi pus.

Modificat de MariusAcademy
  • Displace 2
Publicat

Astia au inebunit la scoala din Campina sa revenit la probele sportive de anul trecut..... iar la Cluj sunt cele noi :)) 

Publicat (modificat)

Numai la Campina s-a revenit la cele de anul trecut,La cluj sunt cele noi 

Pe alese baieti cum stati mai bine la probele sportive :)) acolo dati

Daca nu modifica astia iara ceva .... 

Modificat de Bogdanbb
  • Apreciez 1
Publicat

Dureaza in jur de 4 h 30 min,primesti o serie de teste de personalitate,de inteligenta,de atentie.Unele dintre ele sunt contra-timp asa ca trebuie sa fii rapid.Cu putin antrenament,o sa reusesti sa treci.

Publicat

toata treaba asta cu depusul dosarului si examenele este destul de stresanta, nervi, timp si bani 'investiti' in visul nostru de a deveni oameni ai legii, unii mai buni si mai apropriati de cetatean.

Toate lucrurile pe care le facem acum sunt esentiale pentru viitorul nostru, aşa ca fiti tari si pregatiti-va pentru perioada ce va urma! Succes!

Publicat (modificat)

-Nu e grea testarea psihologica trebuie sa fiti sinceri la intrebarile de personalitate...sunt intrebari ce se repede dar sub alta forma trebuie sa retineti raspunsul ce l-ati dat la precedenta,dar daca o sa va expuneti asa cum sunteti mintal si nu o sa va apucati sa "mintiti" o sa fie in regula..

- Test de inteligenta bazat pe numerologie siruri de numere cu 4 variante de raspuns a,b,c,d.....

- Test de coordonare,viteza,atentie 

- Daca imi aduc aminte bine o sa fie si intrebari ca la un interviu ex.De ce va alegeti meseria de Politai?Ce calitatile detineti?Ultima scoala terminata?,pe care o sa le complectati pe o foaie identica cu cea de la Bacalaureat..

Va doresc Bafta si sper sa fiti niste Politai exemplari,macar noi sa incerca sa schimbam lucrurile in bine 

Modificat de Bogdanbb
  • Displace 3
  • Moderator
Publicat

Nu există cuvâtul "politai". Se scrie şi se pronunţă corect "poliţist".

Pune mâna şi învaţă limba română, pentru că nu ai nici cea mai mică şansă la admitere.

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Poate vroiai să spui polițiști. Nu ,,polițai". 

Vă doresc tuturor succes și să fiți perseverenți în împlinirea visului vostru, dacă asta e meseria pentru care simțiți cu adevărat că aveți chemare și nu pentru a defila în uniformă sau alte motive puerile ! :good:

• Apreciez 1
Publicat

Aveti idee cat de amanuntita este examinarea medicala la nivel teritorial..si cam cat ar cost ? :D

Publicat

Nu stiti in ce perioada se desfasoara examinarea psihologica la Scoala de Agenti ?

• Membru
Publicat

Daca intrebi de cazare pentru admiterea la  Academia de Politie, gasesti la Casa verde la vreo 800 de metri de academie.Pretul pt o cabanuta de 2 persoane era  78 de lei era anul trecut.

Publicat

Salutari, colegi forumisti!

Anul asta m-am hotarat si eu sa concurez pentru unul dintre locurile scoase la concurs la Scoala de Politie de la Campina.

Avand in vedere ca-s la prima incercare, as avea si eu cateva intrebari, care nu cred ca necesita un topic nou.

Astfel:

1. As vrea, in prima faza, sa stiu daca mai este vreun pitestean pe-aici.

2. Stiu ca s-a mai pus intrebarea asta, dar raspunsurile nu au fost intocmai multumitoare. Am un tatuaj undeva in zona de jos a abdomenului, lateral, aproximativ 8x8cm. As vrea sa stiu daca se considera element "de neacceptat", de catre doctorii MAI, avand in vedere zona in care este situat, nefiind expus decat daca stau fara tricou, si atunci doar partial. [As prefera sa nu discutam despre motivele existentei lui, nu face tema intrebarilor mele]

3. In ideea in care ajung cu brio la probele fizice, am o nelamurire: daca un candidat scoate, de exemplu, 7,3s pe cei 50m de alergare-viteza, acesta este automat descalificat? Sau i se acorda un punctaj care sa corespunda performantei sale si, pe baza punctajului, se stabileste cine a promovat si cine nu? Ceva de genul: pentru 7,5s - nota 6, pentru 7,6s - nota 5, etc.

4. Stiu, o sa spuneti ca nu am ce cauta la Scoala de Politie, dar e de datoria mea sa ma informez. Asadar, am o mica problema de vedere, in sensul ca nu vad foarte bine cu ochiul drept. Cand am ambii ochi deschisi, ori doar cu ochiul stang, vederea mea este perfecta, insa, daca inchid ochiul stang, citesc, de pe panoul de la oftalmolog, caracterele de cel putin 2-3cm, pe cele mai mici nu le vad clar. Asa, ca idee, imi puteti da un raspuns, ori ma poate lamuri cel mai bine medicul de la IPJ Arges?

5. Pot merge la medicul IPJ direct? Sau e necesar sa am, intai, un dosar complet, cu care sa ma prezint la IPJ? As vrea "sa merg la sigur", sa stiu din start daca profilul meu corespunde sau nu unui agent de politie.

Si cam atat, mi-am facut intrarea pe forum cam "cu tupeu", cam multe intrebari, dar sper ca voi fi scuzat, in fond, cu totii am avut si avem momentele noastre de "invatacei".

Numai bine,

Alex Oprea.

Publicat

Cel mai bine ar fi sa te duci la spitalul MAI din Arges , platesti la casierie consultatia pentru oftalmologie si dermatologie ( aprox 10 lei fiecare) si le ceri parerea ca sa nu cumva sa irosesti timp si bani aiurea.

Sa sti ca se face si o contra-vizita medicala la scoala.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.