Jump to content
POLITISTI.ro

Tiganii se plang la francezi ca sunt discriminati.


1488

Recommended Posts

Am gasit acest clip pe youtube.

Secunda 17 - cum politia le trage bastoane. (nu pot sa zic ca au facut abuz) :))

Ce parere aveti?

Link to comment
 • Moderator

Dacă francezii ăia ipocriții sunt atât de îngrijorați, atunci să-i oprească acolo la ei și să nu-i mai trimită înapoi. Și să ne arate, să ne demonstreze cât de bine le respectă ei drepturile și îi integrează în societatea aia ipocrită a lor.

Link to comment

Si cine s-a gasit sa faca acest reportaj...Franța-tara care iubeste cel mai mult minoritatea noastra"dragă"...

Link to comment

Nu aprob gestul colegului care il loveste in spate pe tigan fara motiv,acesta nu opunea rezistenta nu se manifesta agresiv.

Link to comment

Nu aprob gestul colegului care il loveste in spate pe tigan fara motiv,acesta nu opunea rezistenta nu se manifesta agresiv.

poate n-a opus el rezistenta...dar de unde stii ca nici n-a injurat sau vorbit urat?

Link to comment
 • Member

cred ca e mai vechi videoclipul, cand inca nu ii napadisera si pe ei, ca acum ii discrimineaza ei...

Sunt curios cui i-ar convenii sa locuiasca printre ei. Pun si eu aici un film de pe Aleea Livezilor, Ferentari, unde inca locuiesc si oameni cinstiti, care nu au bani sa se poata muta de acolo:

Edited by bozo
 • Upvote 2
Link to comment

Mai mult ca sigur, tiganul impins de la spate cu bastonul a spus vorbe de duh la adresa colegilor. Iar cand iese duhul din tigan, sa ai grija sa ai mai mult decat bastonul pregatit de lupta. Care lupta e bine sa fie aprovizionata cu boabe F.M.J. De cea mai buna calitate.

Link to comment

Partea proasta McNally, este ca exista o camera video acolo care a inregistrat momentul(sigur a inregistrat si audio), insa le-a convenit de minune sa nu redea si banda audio, astfel au punctat un presupus abuz al politiei asupra rromilor!

Link to comment
 • 2 weeks later...

Revenind la clipul principal, sa fim seriosi, tiganii prin comportamentul lor cer sa fie tratati ca acolo. Majoritatea au in sange infractiunea daca pot sa-i spun asa, fie ea hotie sau cersatorie. Tot in comportament le sta ca si la niste pittbulli violenta. Si cum puteam combate teroarea daca nu tot prin teroare?

 • Downvote 1
Link to comment

Dar ce descoperire teribila ai facut stimate 1488, exact ca si cei care considera ca populatia planetei ar trebui redusa la maxim 900 milioane pentru a se putea trai "linistit" pe Terra. Meriti un Nobel sau.....o sedinta de evaluare gratuita la un psiholog clinician.

Edited by eduardpsih
 • Upvote 1
 • Downvote 2
Link to comment
 • Member

Hei, 1488 e un insemn nazist -14 "We must secure the existence of our people and a future for white children" sau "Because the beauty of the white aryan woman must not perish from the earth " -David Lane-The Order ,

88- H - a opta litera din alfabet (Heil Hitler).

Ai fi putut sa intri pe acest forum cu un alt nickname, nu incurajam astfel de abordari extremiste.

 • Upvote 2
Link to comment

nu-s extremist. daca 14 inseamna ura inseamna ca te iei dupa cine nu trebuie. Una este sa te mandresti de rasa din care faci parte si alta este sa urasti. Prin mandria apartenentei la rasa alba nu cred ca aduc atingere nimanui. Sustin aici libera exprimare. Ma rog, cui recomanzi sa ma adresez in privat pentru schimbarea nickului? cine din administratie? ... asta in caz ca te deranjeaza.

Link to comment

Dar ce descoperire teribila ai facut stimate 1488, exact ca si cei care considera ca populatia planetei ar trebui redusa la maxim 900 milioane pentru a se putea trai "linistit" pe Terra. Meriti un Nobel sau.....o sedinta de evaluare gratuita la un psiholog clinician.

poate tu vezi adevarul aici, insa multi nu-l realizeaza, acei multi "politically correct" ce sustin anumite lucruri contrare adevarului ;). :good:

in postarile tale de pana acum te referi numai la tigani si nazisti

imi place istoria ce-i drept. de ce anume? te deranjeaza? aici pur si simplu ca si in alte topicuri, nedeschise de mine, se trateaza aceleasi probleme. poti da un simplu search la cuvantul "tigan".

Este o simpla discutie ce-i drept cu privire la niste probleme sociale. Consider ca printr-o educatie corespunzatoare acordata acestei etnii defavorizate se va putea ajunge sa traiasca civilizat ca si alti cetateni. Insa atat timp cat nimeni nu-si da silinta sa-i ajute sa renunte la unele obiceiuri este logic ca vom ajunge tot timpul sa-i invinovatim constient sau inconstient.

Iar.. referitor la nazisti pot spune ca nu-i simpatizez pentru faptele lor. Imi place doar disciplina de care au dat si dau dovada.

Articolele postate de mine despre care vorbesti tu au avut ca sursa presa.

Link to comment
 • Member

pai, in loc sa-i numesti "ciori" cum ai facut intr-un alt post de ce nu te apuci sa acorzi educatie corespunzatoare acestei etnii ?

Link to comment

si ei ne spurca cum doresc ei in mod mult mai grav dar trecem peste acest lucru, nu este asa important pentru ca nu exista asteptari.

educatie corespunzatoare dupa cum spui tu, sa le ofere organizatiile lor, cele ce militeaza pentru drepturile etniei sau de ce nu Statul.

"Ciori" - termen pentru tiganii care fac anumite fapte. N-am sa numesc niciodata o cioara un tigan care munceste si isi vede de treaba lui. Ciorile sunt cele ce nu vor sa munceasca si se rezuma la cersit sau infractiuni.

 • Downvote 1
Link to comment
 • 2 weeks later...

1488, esti cumva blond cu ochi albastri? Consideri ca esti superior celorlalte etnii? Ai originea chiar atat de pura, incat sa afisezi superioritatea rasei albe? Te-ai gandit vreodata ca injuraturile si modul de comportament al tiganilor este poate raspunsul lor fata de comportamentul nostru, al "albilor"?

Link to comment
 • 3 weeks later...

Draga " teolucian63 " , daca tu crezi ca cioara aia neagra si in general toata rasa lor de ciori nu merita bastoane in cap si nevinovati sa fie , inseamna ca traiesti pe alta planeta sau in ceata . Aceste ciori sunt o plaga a societatii, nu ca un raspuns la atitudinea albilor fata de ei ci , ca o epidemie a culturii de joasa speta care o invata fiecare in familia lui si in satra jegoasa de unde provin . Cei instariti peste noapte din furturi si jafuri in occident , au la fel aceiasi mentalitate pe care o transmit copiilor si nu se vor schimba in secolul asta nicidecum . Au vile cu trei etaje dar , in casa sunt tot jegosi si nespalati , dezordinea este la rang de cinste in casa si ochii lor sunt in permanenta dupa tras tepe si dupa comiterea de infractiuni . Ca sa nu mai vorbim de nesimtirea care o au cu muzica din boxe . Si nici macar nu asculta ceva ce poate fi ascultat . Au o cultura muzicala de oameni bolnavi . Daca sotia sau copilul tau vor fi batuti pe strada de ciori , daca vor fi taiati pe fata cu lama de ciori , daca apartamentul tau este spart si distrus de ciori , atunci domnule teolucian 63 , o sa vezi adevarata fata a realitatii . Ca sa nu mai vorbim si de alte figuri ce pot sa ti se intimple . Aceste creaturi cu care din pacate suntem procopsiti in multe zone ale tarii , nu stiu decit de frica bitei , aceiasi frica pe care si ei o impun oamenilor neajutorati care se afla intr-un moment nepotrivit in calea lor . Legea statului este destul de permisiva si in ce priveste atitudinea care trebuie luata inspre ciori , nici nu trebuie mediatizare deloc , pentru simplu fapt ca , in secunda doi toata tara voteaza bita si pistolul impotriva lor . :slapb::emo-box:

 • Upvote 1
 • Downvote 3
Link to comment
 • Moderator

Daniel & 1488: va inteleg partial frustarile, insa se impune auto-cenzurarea pe zona publica! Ne batem cu pumnii in piept ca "Politia Romana" este o institutie profesionista si echidistanta, insa declaratii de acest gen nu fac altceva decat sa ne discretiteze si sa ridice mingea la fileu pt unii!

Atat Teolucian63, cat si eu, am lucrat cu aproape toate etniile din RO, insa daca am fi cautat sa criticam, cu siguranta gaseam nod in papura pentru fiecare in parte! Problema esta ca societatea romaneasca, indiferent de sangele ce-i curge-n vene, nu este unita si tolereaza astfel de comportamente! Nu mai departe de pasivitatea calatorilor din tramvai/metro/autobuz cand apare o gasca de hoti de buzunare...

 • Upvote 1
Link to comment

Draga " teolucian63 " , daca tu crezi ca cioara aia neagra si in general toata rasa lor de ciori nu merita bastoane in cap si nevinovati sa fie , inseamna ca traiesti pe alta planeta sau in ceata . ...., atunci domnule teolucian 63 , o sa vezi adevarata fata a realitatii . Ca sa nu mai vorbim si de alte figuri ce pot sa ti se intimple . Aceste creaturi cu care din pacate suntem procopsiti in multe zone ale tarii , nu stiu decit de frica bitei , aceiasi frica pe care si ei o impun oamenilor neajutorati care se afla intr-un moment nepotrivit in calea lor . Legea statului este destul de permisiva si in ce priveste atitudinea care trebuie luata inspre ciori , nici nu trebuie mediatizare deloc , pentru simplu fapt ca , in secunda doi toata tara voteaza bita si pistolul impotriva lor . :slapb::emo-box:

Daniel, esti politist? Daca da, este o problema...

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.