Jump to content
POLITISTI.ro

Politisti de care NU suntem mandri.

Postare recomandată

Publicat

Fratele fostei consiliere a ministrului de interne, Traian Igaș, a organizat scoaterea ilegală din țară a mai multor persoane de origine africană.

Fratele fostei consiliere a ministrului de interne, Traian Igaș, a fost trimis în judecată pentru că făcea parte dintr-o grupare specializată în traficul de migranți, informează pressalert.ro. Dimitrie Sucigan era agent șef adjunct la Poliția de Frontieră Arad și este fratele fostului consilier la biroul senatorial al lui Igaș.

Potrivit pressalert.ro, Dimitrie Sucigan folosea maşini închiriate pentru a transporta migranţi spre graniţă, apelând la “săgeţi” care să conducă vehiculele. În urma audierilor s-a stabilit că în perioada februarie – aprilie 2011, Sucigan a mai organizat scoaterea ilegală din ţară a încă trei grupuri de migranţi de origine africană. Sucigan a fost arestat timp de 72 de zile în Ungaria, după care a revenit în România.

Sursa :

http://www.aradon.ro/politist-de-frontiera-la-judecata-pentru-trafic-cu-migranti/1045784

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Daca Darabani nu e cumva prin Anglia, mie mi se pare ca cam ai nostri sunt idio de vina, hm? :hmmmt:

Din ce se vede in imagine pare o intersectie nedirijata, eu as fi mai rezervat...mai exista si niste indicatoare care arata ca pe strada dinspre care a patruns masina de politie se afla sediul acesteia si spitalul orasenesc deci ma gandesc ca respectiva strada o fi cu prioritate cumva...deci ar mai exista si alte posibilitati inainte de a spune direct cine a gresit...

Modificat de Cromatic
Publicat

Cromatic, cred ca doar iti dai doar cu presupusul, din imagine se vede clar cine e vinovatul. echipajul care se credea prin Anglia.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

daca cineva-l cunoaste....sper sa-l "traga putin de urechi"...poza am gasit-o pe facebook....degetul in garda tragaciului se baga numai cand vrei sa executi foc...eu asa stiam de la scoala...:-??

• Moderator
Publicat

nu de alta, dar se poate agata "ghiulul" si e pacat de o asemenea bijuterie... regulamentara

Publicat

oare asa tine si la sedintele de trageri degetul mare in spatele mansonului? :ner:

• Moderator
Publicat

Cine sa il traga de urechi, mama lui sau cei de la Control Intern?

Sa arunce cu piatra cine se stie curat .

Nu demult, Catalin a postat ceva referitor la faptul ca noi politistii ne dam la gioale reciproc, cand avem ocazia. Este si cazul fotografiei descarcate de tine mai sus.

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

Un alt detaliu simpatic, ati vazut ca pe usa are un afis ca la aprozar : ,, Deschis ,, ( cu siguranta nu se refera ca el este deschis la minte ) . Deci sa intelegem ca este in timpul programului si ca ia pozitia incrancenata pentru vinde poze ,, a la Rambo ,, domnisoarelor isterice. Ce sa faci si asta este de-al nostru, nu toti suntem perfecti, trebuie si presa sa mai scrie ceva, trebuie sa existe bancurile cu politisti si daca nu ar fi cate un Gogu ca asta ..... viata ar fi plictisitoare.

Modificat de LORD
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

E rau circulistu`.E plin de impresii si emisii gazoase urat mirositoare.Oare cand discuta cu contribuabilul in trafic tot asa face pe el?

Publicat (modificat)

Nu demult, Catalin a postat ceva referitor la faptul ca noi politistii ne dam la gioale reciproc, cand avem ocazia. Este si cazul fotografiei descarcate de tine mai sus.

nu am dat la gioalele nimanui, insa problemele nu pot fi rezolvate decat admitand ca exista si gasirea unor solutii pt indepartarea lor....atata timp cat vom ascunde mizeria sub pres nu va fi mai bine pentru niciunul din noi

Modificat de Pathfinder
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Deci solutia gasita de tine este postarea fotografiei aici pe forum, unde sunt mult mai multe sanse ca cineva de la Control Intern sa se sesizeze.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

am zis eu ceva de control intern? datorita unora ca el se pot intampla incidente nu tocmai placute cand te joci cu arma intr-o institutie publica....eu am postat-o in ideea ca din atatia membrii ai forumului poate-l cunoaste cineva...parca voiam o tara mai buna in care toti respecta legile...cred ca legile se aplica si categoriei din care facem noi parte...nu numai cetatenilor

Modificat de Pathfinder
  • Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat (modificat)

Cum se cred poliţiştii români JAMES BOND pe Facebook

http://www.realitate...ook_913104.html

Este o "stire" legata de subiectul asta...vreau sa inlatur suspiciunea ca eu as fi trimis poza la ei :| asa cum eu am vazut-o pe fb...au vazut-o si alte mii

Modificat de Pathfinder
  • Moderator
Publicat

datorita unora ca el se pot intampla incidente nu tocmai placute cand te joci cu arma intr-o institutie publica....

Jura-te ca tu nu ti-ai facut poze cu arma in scoala :mellow:

deci,

Sa arunce cu piatra cine se stie curat .

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

daca tu si cu cel din poza aveti un "fetish" cu pistolul carpati...nu e obligatoriu sa facem toti asta ;) si nu mai incerca sa-i iei apararea....lupti pentru o cauza pieduta....

si ca sa-ti raspund....nu..n-am facut nicio poza...1.pt ca aveam un telefon in scoala fara camera ...si 2.nu m-a atras niciodata ideea asta de a-mi face poza cu arma

Modificat de Pathfinder
  • Moderator
Publicat

vreau sa inlatur suspiciunea ca eu as fi trimis poza la ei :| asa cum eu am vazut-o pe fb...au vazut-o si alte mii

:ner:

Uiti ca te afli pe un forum al politistilor, amice.

Cine se scuza, se acuza, cum zice un proverb...

Hai sa intram putin in amanunte... Am vizualizat link-ul postat de tine si apar niste semne de intrebare:

1. Nu te-a acuzat nimeni ca ai trimis tu poza la ziarul respectiv, te-ai dat singur de gol cu asta.

2. Poza pusa de tine cu "pistolarul" poarta cam aceeasi ora cu ora publicarii articolului.

3. Fotografia postata de tine este muuult mai clara decat cea din articol, deci tu ai avut-o primul si nu viceversa

4. Ti-am urmarit postarile de pe forum, recunosc ca nu sunt psiholog, dar pt. mine este evident ca ai niste derapaje interesante...

O seara frumoasa la caldurica si navigare placuta pe net in cautare de "nenorociti in uniforma"!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

"Cine se scuza, se acuza, cum zice un proverb"...sper doar sa nu te ghidezi dupa proverbul asta si in munca de politie :emo-yessir:

1.preventiv am vrut sa inlatur asta intrucat m-am gandit ca cineva ca tine ar fi putut sa nascoceasca si chestia asta

2.eu am postat aici poza la 1.37, stirea a aparut in jurul orei 15 aproximativ

3.poza postata de mine este mult mai clara? deci eu am avut-o primul......poate ne explici si noua cum vine asta ca sunt cam limitat si nu inteleg....

4.daca eu prin postarile mele am dovedit ca am derapaje ....tu prin acest rationament demn de desenele cu dexter inseamna ca esti campion mondial la "drift.uri"

Modificat de Pathfinder
  • Moderator
Publicat

Pana vei ajunge sa intelegi cu ce se mananca munca de politie mai ai, asa ca mai usor cu sfaturile..

Oricum, vad ca te pregatesti serios pentru un loc la SIPI :clip:

Spor la dat cu minusuri, mai ai dreptul doar la 3 pe ziua de azi!

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Vă calmaţi ? :naughty:

Modificat de blue1guardian
Publicat

Pathfinder si eu ti.am urmarit posturile si sunt de aceeasi parere cu danpin. Postezi de dragul de a posta, din pacate doar informatii inutile si infantile.

• Apreciez 2
  • Displace 2
  • Membru
Publicat

Va rog sa reveniti on-topic. Pe acest forum se discuta despre politistii de care nu suntem mandri, nu despre Pathfinder.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Pai eu sincer, NU sunt mandru de cocalarul din poza.!Este un penibil frustrat.Ne distram si radem de comunitari cand isi pun asemenea poze, dar cand sunt ai nostrii ii aparam.De ce?Asta strica imaginea noastra.Asta si ceilalti ca el...

Modificat de arcan
  • Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Danpin nu îi lua apărarea cocalarului ăluia, ci doar a încercat să spună că sunt mulți dintre noi ce nu fac nimic altceva decât să popularizeze și să dea o mână de ajutor la terfelirea imaginii acestei categorii, tocmai prin această promovare indirectă, share-uiri și like-uri pe facebook a acestor exemple negative.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

eu am gasit-o la cineva pe facebook...n-am pus-o eu...dc nu inchideti topicul asta....sa nu mai stim de astfel de colegi .....nu se mai popularizeaza ...si totul o sa fie perfect ..nu o sa existe decat politisti perfecti.....imaginea politiei se va schimba in bine

Modificat de Pathfinder
  • Apreciez 1
  • Displace 11
Publicat (modificat)

Daca asta este realitatea, nu inteleg de ce trebuie sa fugim de ea sau sa o ascundem?! Fiecare face cat si ce poate pe propria raspundere. ;)

Modificat de bestkyky
  • Apreciez 1
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.