Jump to content
POLITISTI.ro

Manuale admitere 2013 Academia de Politie

dragosalex

Recommended Posts

Buna ziua. Ma numesc Dragos, sunt nou pe acest forum si as dori sa ma informati in legatura cu manualele pentru admitere la Academia de Politie in sesiunea 2013.

Eu, ca viitor candidat la admitere, doresc sa incep pregatirea de pe acum si nu prea stiu la istorie din ce ar fi cel mai bine sa invat. Din manualele ce sunt puse in tematica pentru admiterea din acest an sau... ?

Multumesc anticipat si ma scuzati daca a mai fost abordat acest subiect sau am gresit locatia deschiderii topicului.

Evident, din manualele care sunt mentionate in tematica pentru admiterea din 2012.

Oricum tematica va fi aceeasi. :)

Ma indoiesc se va schimba istoria omenirii pana la anul.

Doar istoria imediat urmatoare, cum ar fi demiterea lui Basescu. :naughty:

Spor la studiu!

Edited by VictorL
  • Upvote 1

:)) Observ ca din ce in ce mai multa lume nu-l mai doreste la conducere pe acest manipulator.

Oricum, consider a fi o rusine daca, Doamne fereste, o sa ajungem sa invatam despre el, noi sau urmasii nostrii.

Mersi ^_^

Edited by dragosalex

Viata e plina de surprize Vlad, desi eu consider ca ma apuc prea tarziu.

Fara sa fiu rau, si fara sa fiu un narcisist sau sa ma cred un copil foarte inteligent sau un geniu, sunt de parere ca din ce vad zi de zi prin liceu si printre cunoscuti, generatiile urmatoare vor fi din ce in ce mai dezastruoase, cu exceptii bine inteles, dar ne invadeaza prostia.

Daca o sa fie asa , Marius, tara asta va fi plina de "succesuri" in viitor...

Niciodatata nu vei stii. Atat timp cat acei oameni inteligenti, deservesc orice prin pasiune si desavarsire sa zicem ca balanta ramane in favoarea noastra. :clip: . Viitorul este imprevizibil.

Nu te-ai apucat prea tarziu. Ai un an intreg la dispozitie. Bafta!

Sa speram, desi multa lume din Romanica asta vrea cate o combinatie fara nici un fel de efort doar sa iasa banu'.

Sa speram la mai bine; Vlad mersi de incurajari

Sa ne tii la curent cu ce carti ai achizitionat sau de ce cursuri ai facut rost.

Poate sunt si alte persoane care cauta raspunsuri la intrebarile tale.

Toate cele bune!

• 3 weeks later...

Eu sunt din Cluj, dar as dori sa ma inscriu la Campina intrebarea mea este daca o fii acelas examen, de ce manuale as avea nevoie si de unde pot face rost?

Edited by tataeee
  • 2 weeks later...

Buna ziua.Ma numesc Cristi...As vrea sa imi incerc norocul si bineinteles eforturile la admiterea din 2013(daca va exista)....Am inceput de-acum sa invat pt ca am vazut cat de bogata e materia in special la istorie...si tocmai cu istoria am inceput...Mi-ati putea spune vreo metoda,un plan de invatat...Sunt multe date si cred ca exista riscul sa le incurc la un moment dat....Cu gramatica am decis ca voi lua ore din octombrie si la engleza din martie?crede-ti ca e prea tarziu ?Multumesc

• 4 weeks later...

Buna ziua.Alex ma numesc si as vrea sa stiu daca e de ajuns sa ma pregatesc doar la istorie incepand din data de 29 septembrie iar la romana si lb engleza sa invat singur din manualele din tematica pe 2012!La istorie am in plan sa ma pregatesc tot anul insa 'bugetul' nu imi permite alte meditatii la celelalte obiecte...oare ma pregatesc suficient?Multumesc anticipat pentru raspuns:D

• 4 weeks later...

La romana parerea mea este ca trebuie sa iei meditatii, nu mult dar macar o luna trebuie sa iei pentru a-ti mari sansele de succes, in rest axeaza-te foarte mult pe istorie deoarece este cea mai grea parte a examenului.

Salut,sunt Alin si am o mica nelamurire..Am terminat anul acesta liceul dar nu am luat bacul din cauza unor probleme in familie..Dar incepand de luna aceasta vreau sa ma pregatesc intensiv pentru materia care mi'a mai ramas,matematica(m2)...Intrebarea mea este urmatoarea: anul viitor voi putea prinde examenul de admitere la academie dupa ce voi lua bacul? am inteles ca dosarele se depun prin luna iunie,pe 31 fiind ultima zi...iar eu dau bacul pe 3 iulie,rezultatele afisandu'se pe 8...Astept raspunsul vostru! Va multumesc! :*

Salut,Alin.Da poti sustine examenul de admitere.Uite ce scrie in regulamentul admiterii pentru anul acesta :

b) diploma de bacalaureat în original sau în copie legalizată (pentru candidaţii din seriile anterioare) sau adeverinţă eliberată de liceu (numai pentru absolvenţii promoţiei 2012), în care se menţionează media generală de la bacalaureat şi mediile obţinute în anii de liceu, termenul de valabilitate şi faptul că nu a fost eliberată diploma;

Edited by Stalin

pai da,am inteles asta,dar daca inscrierea la admitere anul viitor se face inainte ca eu sa dau bacul? spre exemplu,trebuie sa bagi dosarul dupa 15 pana pe 30 iunie maxim cu toate documentele,inclusiv cu diploma de bacalaureat..iar eu dau bacul pe 4 iulie(sa zicem ca il iau la sigur),de unde fac eu rost de diploma...?sau nu se poate,dosarele se pot baga si dupa ce dau elevii bacu',pentru a putea avea la mana diploma sau adeverinta?

Tu ai citit regulamentul?Tu iti depui dosarul si dupa ce ai sustinut examenul de bacalaureat duci adeverinta precum ca ai luat bacul sau chiar diploma.Depui dosarul pe 30 iunie si apoi duci diploma.Ai inteles?

• 3 months later...

Salut sunt Rus Alin si as avea nevoie de cateva informati legate de manuale sau site-uri utile din care as putea sa ma pregatesc pentru Lmb. Engleza si Romana daca se poate?

Si am gasit si un site academiadepolitie.ro as vrea sa stiu daca a utilizat cineva acest site si daca este folositor :) ?

Va multumesc!.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.