Skip to content

Zidaru ma fura pa control mental ce infractiue e asta ?

Featured Replies

• Author

Sunt probleme cu sunetul , o sa caut alta pagina care sa nu faca probleme din astea :doh:

Revin... :naughty:

• Replies 35
  • Views 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Laurentiu001
    Laurentiu001

Multumesc pentru invitatii ,sfaturi din pacate dupa ce invinuitul a testat pe mine toate tipurile de tepuiala ,situatia financiara ma obliga la meditatie, deasemenea medicul imi recomanda acces limita

• Laurentiu001
    Laurentiu001

Zidarul Ordinar revine cu un nou episod pa Control Mental Un Lautar care lucra ca zidar prin Spania s-a intors in Romania foloseste tehnici Hipnotice de control mental, Nu ai place munca el f

• Laurentiu001
    Laurentiu001

Sunt probleme cu sunetul , o sa caut alta pagina care sa nu faca probleme din astea Revin...

• Moderator

Laurentiu001 te sfatuiesc sa-ti faci un blog, e gratuit pe blogger sau wordpress unde sa postezi toate aceste frustrari si orice alte aberatii mai vrei. Aici chiar nu e locul potrivit.

"Zidaru ma fura control mental"!... :ner: :ner: .

Da' cu cata mandrie iti sustii ideile...

Tu chiar ai probleme serioase la carcasa amice. Ori esti... ori esti... :blink: .

Nu la carcasa VladM, Laurentiu001 are probleme cu "placa de baza" ... s-a ars si trebuie inlocuita si stii ca daca placa de baza este stricata nu iti mai merge calculatorul, nici placa de sunet, nici placa video(in sensul ca se vede distorsionata imaginea).... :hmmmt: ... :ner:

Edited by teolucian63

• Membru

mi-am pierdut 7 minute din viata uitandu-ma la aberatia postata de omuletul asta... :|

Chiar ca ti-ai pierdut 7 minute...de la ultima lui super productie nu a reusit sa-l convinga pe Sergiu Nicolaescu sa joace rolul comisarului care-l prinde "pă Zidaru" bineinteles jucat magistral de Colea Rautu ;)

Laurentiu 001, de ce nu incerci cu niste povesti metaforice orientale? Mesmer s-ar intoarce in mormant sau ar muri din nou de ras, ca sa nu mai amintesc altii. Hazlui pana la lacrimi si mai mai sa intru intr-o autotransa regresiva.

• 1 month later...
  • Author

Idea cu blogul a fost geniala multumesc la toti pentru sfaturi,se pare ca nu sunt singurul care a avut experiente din astea paranormale.Eu sper ca filmuletele astea sa puna in garda cat mai multe persoane,am luat deasemenea in considerare ultima postare se pare ca povestile in stil metaforic oriental au cautare :)...

Oricum daca cineva doreste sa cunoasca ce aberatii mi-au mai trecut prin cap in ultima vreme poate sa viziteze aceasta pagina ...

www.zidarul-ordinar.blogspot.com.es - Zidarul Ordinar

Daca din intamplare cineva a trecut printr-o experienta asemanatoare si are dovezi in format video al rog sa imi trimita un mesaj...

Salutare.

• Moderator

Să treci și pe la un psihiatru.

Cred ca a trecut deja, insa in inocenta lui il denumeste altfel...

Teo, viaţa prelungită în spaţiul virtual afectează grav sănătatea mentală, uneori ireversibil.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.