Skip to content

Uniformele politistilor in lume - Police uniforms from around the world

Featured Replies

• 1 year later...
  • Replies 40
  • Views 15.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Începând cu luna iunie a acestui an, poliţiştii olandezi au o nouă uniformă. Acesta e clipul de prezentare a noii lor uniforme de serviciu:  

• Nu cred ca o sa apucam noi in graba astfel de schimbari.   Poate in momentul in care un coleg de-al nostru o sa moara sugrumat de cravata de catre o persoana turbulenta ( unde mai pui ca probabil v-

Posted Images

• Author
  • Moderator

Noile uniforme ale portughezilor:

10361485_779498418727249_259638839_o.jpg

Uniforme cu prestanta!

• 1 month later...

post-1204-0-25035500-1404319290_thumb.jp

Politia din Grecia - unifroma de patrulare (de foarte multe ori insotita si de vesta antiglont).

Parca e varianta greceasca a lui Dorel din constructii, personal cred ca tricoul ala e urat (broderia pare ieftina), pantalonii oribili, centura tactica parca e o chinga de tractat auto! 

• Moderator

Sunt de acord cu shinoby, grecii nu sunt un etalon la tinuta! In afara de gecile de la motociclisti - care sunt copiate dupa cele de piloti americani - in rest nu prea au cu ce sa se laude!

Edited by CITADELA

• 1 month later...
  • Author
  • Moderator

Aici puteţi vedea cum arată uniformele în care patrulează poliţiştii italieni şi cei spanioli. 

• 3 weeks later...
  • Author
  • Moderator
  • Popular Post

Începând cu luna iunie a acestui an, poliţiştii olandezi au o nouă uniformă. Acesta e clipul de prezentare a noii lor uniforme de serviciu:

Uimitor! Bravo lor! Un stat care isi respecta politistii, un stat care isi respecta cetatenii sai!

Par foarte confortabile, de calitate si sunt adaptate specificului muncii operative, nu ca cele pe care le avem noi.

Poate doar pretul este identic cu ceea ce folosim noi.

Sunt curios, urmeaza sa isi schimbe si modul de inscriptionare al autospecialelor si al echipamentelor stradale de supraveghere video folosite, vor renunta la combinatia de albastru cu portocaliu pentru ca nu prea se potriveste cu noua combinatie?

• 1 month later...
  • Moderator

doamnee, ce frumos e cand te uiti in gradina altuia !
Oare cand vom ajunge si noi sa ne bucuram de anumite privilegii si de respectul javrelor care ne conduc.... !?  :(

• Membru
  • Popular Post

Nu cred ca o sa apucam noi in graba astfel de schimbari.

Poate in momentul in care un coleg de-al nostru o sa moara sugrumat de cravata de catre o persoana turbulenta ( unde mai pui ca probabil v-a fi si singur la interventie, ca deh, asa e normal ), atunci se vor trezi cei din minister si isi vor da seama ca in momentul de fata, echipamentul celor din operativ este gandit sa fie impotriva noastra la tot pasul. Nu stiu cati din voi ati pierdut cate un hot, fiindca efectiv, pantofii "de gala", nu faceau fata terenului, iar bocancii respectivului, surpriza,  ofereau aderenta sporita la intoarceri bruste. Nu mai spun de pantalonii la dunga, care ofera o eleganta strigatoare atunci cand te trantesti pe jos, incercand sa incatusezi cate un suspect, iar daca se supra solicita cusaturile, te mai si trezesti cu lenjeria intima pe afara.  In concluzie, MAI dovedeste inca odata si la acest capitol, ca inca se mai ghideaza dupa principii comuniste si anume conteaza mai mult sa "dam bine", decat o eficienta in adevaratul sens al cuvantului.

Dragi colegi, am ajuns sa o spun deja, si nu am multi ani de politie, dar mi-e lehamite de sistemul asta bolnav. Imi cer scuze daca jignesc pe careva, dar asta e un sentiment impartit de catre tot mai multi dintre noi ...

Edited by Albu

• 8 months later...
  • Author
  • Moderator

Poliţia din Ucraina a schimbat uniforma 

Ucraina a schimbat uniforma poliţiei adoptând un look de tip occidental, renunţând la vechea uniformă ce semăna cu uniformele sovietice, acest eveniment dorindu-se a fi un prim pas spre o reformă a poliţiei.

Înlocuirea uniformei se va face treptat, primii poliţişti ce vor apărea echipaţi în noua uniformă vor fi cei ce fac parte dintr-o nouă structură (Serviciul de patrulare), deoarece ucrainienii au decis să renunţe complet la titulatura de Poliţie Rutieră, acesta urmând a fi înlocuit de noul serviciu de patrulă.

post-2-0-86050800-1436387879_thumb.jpg post-2-0-26733600-1436387894_thumb.jpg post-2-0-37714400-1436387907_thumb.jpg post-2-0-16290700-1436387920_thumb.jpg

• Membru

De ce la altii se poate, dar la noi nu ? De ce, fratilor ?! :unsure:

Pentru-ca nu se vrea ,simplu !

• Author
  • Moderator

Franţa

post-2-0-42608400-1436739794_thumb.png

post-2-0-70184500-1436739812_thumb.png

• 2 weeks later...
  • Author
  • Moderator
  • Popular Post