Jump to content
POLITISTI.ro

Forumisti din Bucuresti

Postare recomandată

Publicat

Sper ca nu sunt singurul caruia nu-i place sa se rezume la un user si atat. M-am gandit ca poate ar fi frumos sa ajungem intr-o zi sa ne cunoastem fata in fata, asa ca va propun sa scrieti aici toti cei care sunteti din Bucuresti. Poate ajungem si noi vreodata la o plimbare, un suc, o poveste... ca de, oamenii printre oameni se simt bine :)

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Pe vremuri, frecventam foarte mult un forum auto și acolo se formase un obicei al întâlnirilor dintre forumiști în localitățile importante. Participam aproape la fiecare, săptămânal și formasem un grup de prieteni adevărați. Era frumos, stabilisem o zi a săptămânii și în fiecare weekend ne vedeam dimineața la cafea. Cu timpul ajunsesem un grup destul de mare, chiar și acum mai păstrez legătura cu unii dintre ei, am legat prietenii adevărate, am fost ajutat și am ajutat și eu la rândul meu. Ar fi frumos și aș participa dacă ar exista amatori aici la mine, mai ales că aici m-aș întâlni cu colegi de-ai mei. În București vouă vă este mult mai ușor de realizat pentru că sunteți mai mulți.

Publicat

Mai degraba antisociali :))

Ce ziceti de o intalnire miercuri seara? Lucrati, aveti liber? Ar merge sa iesim la un suc...

Publicat

mergea si azi... ca tocmai ce am scapat si de saptamana asta si asa mi-e o seteeeee.... :P

Publicat
:D destul de putini dispusi sa participe... ar trebui sa schimbam locatia? :))
Publicat

da...stiu, cautam si eu o explicatie plauzibila pentru lipsa de interes a "forumistilor din bucuresti"... :D

Publicat

na.. lumea mai e si sch 2, mai are si de dat cu aspiratorul prin casa, de spalat masina, de facut mancare.... sau alte activitati.... eu de exemplu, daca as fi in locul unui coleg care sta intr-o zona linistita, si as avea curte... as face un mare gratar acum.... :beer:

Publicat

tragi spre ior :naughty: ? ideal ar fi ceva mai spre centrul bucurestiului, undeva sa fie facil de ajuns si celui din chitila si celui din colentina...

Publicat

Serhente... cu maxima placere... :D stii ca mi-e greu sa refuz o oferta de nerefuzat.. :P eu sunt liber.. alecs vad ca si eu.. nu stiu de Bozo.. cine mai doreste cine mai pofteste... hai ca e cald raaau.... :D:beer:

Publicat (modificat)

Baieti, eu luni si miercuri nu lucrez. As propune undeva la 19 luni sau miercuri sa ne vedem pe la unirii sau la frufru, langa Intercontinental. Si la IOR am vazut ca e o terasa draguta la care am tot zis ca merg si n-am apucat. Cel mai bine ar fi sa spuneti fiecare cand ati fi liberi si in functie de asta sa stabilim exact locul si ora. In restul zilelor ies de la lucru la 20.

Modificat de benkb
Publicat

Pe la 18, are ceva? Miercuri? Stiu ca suna ciudat, dar nu prea imi pot permite sa stau tarziu, pentru ca ma scol cu noaptea in cap (si ma trezesc mai tarziu, cand realizez ca deja sunt la munca de vreo 2 ore).

• Apreciez 1
Publicat

daca va hotarati, fac si eu un efort si vin, chiar daca nu stau pana la sfarsit pentru ca sunt sch 3.... eu sunt liber joi si vineri :D.

Publicat

Pai hai sa vedem cati am putea Miercuri la 18:

1. Instanty

2. Alecs

3. Benkb

4. ...

Cred ca ar fi ok sa propuneti si o locatie sau sa alegeti una din cele propuse pana acum.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.