Jump to content
POLITISTI.ro

Kit de supravietuire marca Gerber recomandat de Bear Grylls

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

În pachetul meu, venit de la tine nu este. Poate l-ai pus din greșeală la alți colegi și ai nororc.

Publicat

aaaa.nu in pavhete...l-am pierdut pur si simplu...si imi luasem kitul special pt el...:(

• Membru
Publicat (modificat)

eu am asa ceva:http://www.manafont....ife-712c-p-7097

Nu imi place ca e negru si lama cu striatii, nu l-am ales eu fiind cadou. Am cateva bricege bune dar de asta sunt multumit, iar la banii astia ma port cu el fara mila. Are si capat pentru spart geamuri :naughty:

Calitate buna si pretul foarte bun. Pacat ca nu se gaseste in Romania, dar se merita si cu transport cu tot.

Modificat de bozo
  • Membru
Publicat

Da. Eu am ramas impresionat, pentru ca la pretul asta nu aveam mai pretentii.

• Membru
Publicat

Nu am incercat. A fost cadou.

Am impresia ca e facut sub liceenta pe undeva, ca nu se gaseste pe site la cold steel. Am vazut si de la s&w tot acelas format si semnul ala pe el.

Publicat (modificat)

Imi par cam mici preturile...chiar foarte mici in special la SOG, 5.11, s&w, blackhawk. Sa fie ceva replici oare?

Modificat de bolund
Publicat

O sa incerc eu sa il comand.Sunt curios cat e de bun.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.