Skip to content

Cupa Politisti.ro la tir - ediţia 2012

94 members have voted

1. 1. Sunteti de acord cu organizarea concursului de tir politisti.ro, editia I-i?

• Da.
      96%
    • Nu
      0%
      0
    • Nu stiu, nu m-am decis.
      3%

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

sunt de acord cu Bozo... Danny si cu mine ne intalnim, ar mai fi 2 locuri in ticolete pentru doritori.... daca oficial incepe la 10, pe la cat sa fim acolo...? recte... la cat sa ne vedem si pe unde....

• Replies 388
  • Views 40.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Moderator

La 9.30 să fim în poligon. :)

luand in considerare aceste ore... pot sa presupun ca o parte din colegii ce vin din tara vor sosi de vineri...? nu facem si noi o intalneala maine seara de exemplu...?

cu dl de la Joita a mai vorbit cineva? imi amintesc ca ceruse niste date despre cati vom fi etc si nu imi amintesc sa fi vazut vreun follow up...

• Moderator

Nu uitati să aveți la voi actul de identitate.

Noi din Constanta venim pe A2-centura de sud a Bucurestiului-A1.

Daca e cineva pe acest traseu il putem lua.

Cred ca e ok sa fim in jur de ora 09:00 la poligon,nu?

@bmnicu

Nu vrei sa vii la Cupa Politisti.ro?

Poate il iei si pe Moraru si astfel va impacati... :)

doamne, domnisoare si domni... ne apropiem cu pasi repezi de eveniment.... nu mai spune nimeni nimic...?

• Membru

eu nu mai pot sa vin, pentru ca sunt la servici de ieri si sunt prea obosit...

• Moderator

Poate ne dai un telefon când te trezești.

Suntem la Casa Vanatoreasca pentru a sarbatori incheierea cu succes a primei editii a Cupei Politisti.ro.

Campion merituos al acestei prime editii a fost declarat eti.

Felicitari!

• Membru

Chiar a tras beton omul, nu am comentarii...se vede ca are mana de vanator... mi-ar fi placut sa mai raman si eu cu voi, dar deh, problemele de familie, ce sa ii faci...acum am ajuns acasa. Oricum, a fost o editie superba din punctul meu de vedere. Urmeaza clipuri video de la eveniment.

Va salut pe toti! Imi pare nespus de rau ca nu am participat, in schimb ma bucur pentru voi ca ati participat la prima editie si v-ati simtit bine! Felicitari lui Eti pentru castigarea primei editii a acestui concurs(de fapt daca ma gandesc bine toti ati castigat). Cel mai rau imi pare ca nu v-am cunoscut personal, nu ca nu am tras in poligon!

De abia astept sa vad fotografii si clipuri video!

Acum am ajuns si eu :), multumesc frumos baietilor ca m-au lasat sa trag si eu :)) (sper ca nu m-am facut prea tare de ras), a fost o zi frumoasa cu niste oameni deosebiti pe care imi doream demult sa-i cunosc; astept cu nerabdare sa ne revedem.

PS: jos palaria pentru "tragatorii de elita" ai forumului (se stiu ei :))

Felicitari, eti! Asteptam video si fotografii!

Edited by Ioanna

Multumim organizatorilor pentru tricourile personalizate Politisti.ro!

• Popular Post

Eu l-am purtat pana acasa :)

post-3042-0-34129200-1348945629_thumb.jp

Multumim frumos de tricouri, imi pare rau ca nu l.am dat sa mi-l semnati toti :(

• Moderator

Vă mulțumim tuturor celor care ați reușit să ajungeți astăzi în poligon.

Sper ca toată lumea să se fi simțit bine și să nu regrete efortul și timpul sacrificat pentru a participa la acest eveniment.

Eu cel puțin, sunt încântat că astăzi am petrecut o zi alături de niște oameni de calitate, responsabili, dar și cu simțul umorului. Mă bucur că am avut privilegiul de a petrece o zi în compania voastră și fără să exagerez cu nimic vă pot spune că sunt mândru de calitatea membrilor acestui forum ce au participat la acest eveniment.

Vreau sa felicit organizatorii si pe toti cei care ati participat la aceasta intalnire si mai ales castigatorul acestei editii . Imi pare nespus de rau ca nu am putut participa si eu cu toate ca doream acest lucru dar pe mosia noastra s-au cam abatut nori negri care veneau tocmai de prin curtea imparatiei si care a adus cu ea niste schimbari la nivelul nostru , schimbari care ne-au cam bulversat pe unii dintre noi! Dar sa speram ca totul va merge in spre mai bine si sa nu uitam ca normal ar trebui sa sarbatorim de fapt inceputul, a unor , eu sper, si multi ani de acum inainte, diferite competitii organizate de catre politisti.ro ! La fel ca celorlalti colegi care nu au putut participa , cel mai tare imi pare rau ca nu am putut sa va cunosc indeaproape , dar ma gandesc ca se vor mai organiza si alte intalniri de la care va promit ca nu voi lipsi ! Va salut cu respect !

Edited by Leonidas67

Felicitari castigatorului, Felicitari organizatorilor, Felicitari tuturor care au participat ! :emo-yessir:

• Moderator

A fost o zi superbă și mă bucur că v-am cunoscut. Sper să ne vedem sănătoși și la următoarele ediții. :good:

Felicitări lui eti!

• Moderator
  • Popular Post

Participanții :P

post-1-0-11852400-1348950355_thumb.jpg

Bravo ety, felicitari celor care au participat. A fost o zi super. Deabea astept editia urmatoare. Si nu in ultimul rand, multumim pentru tricouri.

• Membru
  • Popular Post

Multumesc, dar toti am castigat, am avut ocazia sa ne cunoastem, sa discutam si poate editia viitoare ne vom aduna mai multi.

Da a fost superb si cum zice eti poate data viitoare vom fi mai multi.

A fost o zi minunata, din toate punctele de vedere... ma bucur ca am putut sa particip si sa ne cunoastem. Felicitari Eti, te-a motivat maxim discutia despre cate cartuse ai voie sa ai la tine.. :naughty:

@Arcan: a fost de nota 25 aghiazma si pleshkavitza.. :beer: sunt mai dator decat eram inainte!

astept cu maxima curiozitate pozele / filmuletzele...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.