Skip to content

Cupa Politisti.ro la tir - ediţia 2012

94 members have voted

1. 1. Sunteti de acord cu organizarea concursului de tir politisti.ro, editia I-i?

• Da.
      96%
    • Nu
      0%
      0
    • Nu stiu, nu m-am decis.
      3%

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Moderator

Intrați aici:

Cei care participați, vă puteți adăuga în lista evenimentului apăsând butonul negru din dreapta sus "Attending"

Vă recomand să vă și abonați la eveniment, apăsând pe butonul de mai sus "Follow this event"

• Replies 388
  • Views 40.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Moderator

Dacă tot există aceea posiblitate prin care vă puteți adăuga direct acolo la lista participanților, vă rog să o folosim ca pe o reconfirmare a faptului că puteți ajunge în aceea sâmbătă la poligon.

De asemnea există posibilitatea de a posta comentarii și direct acolo.

done... acum is tare deschis la recomandari in privinta armei, dintre cele trei oferite...

I`m in!

Programul concursului daca se poate va rog, am observat ca sunt liber in 29.09. dimineata pana la ora 15,00. Si o intrebare-este necesara inchirierea unei arme de la poligon sau putem imprumuta de la un alt participant? Fara suparare, dar e vorba de bani...70 inseamna mai putin decat 150 ;)

Scuze, am vazut ora de incepere abia acum...ramane totusi intrebarea legata de armament! Daca e vorba sa pot imprumuta o arma(contra unei beri la sfarsitul competitiei) sunt si eu in concurs!

Teo, nu uita ca mai e si munitia de luat in calcul...

@teolucian63

Unii dintre noi vin cu armele personale.

Eu am Glock19 de exemplu.

Vorbim acolo,nu lasam la greu un fost politist.

@Alien

Poate mergem impreuna.

Ideal era daca eram mai multi din zona Constantei.

Esti politist?

Edited by reddog

• Moderator

Teo, cea mai ieftină cutie de muniție în magazinele de profil costă 60 și ceva de lei, iar de la poligon primești cu 80 lei arma la alegere și muniție (o cutie 50 de cartușe). Nu e mare diferență.

• Moderator

Nu se pot împrumuta armele. Aceasta este una din condițiile prevăzute în oferta de la Joița. Pentru cei fără armă a fost făcut și cel mai mare discount. Citiți cu atenție și vă veți convinge

Multumesc Reddog! Ajung acasa dupa 18 si ma inscriu...sunt pe mobil si nu pot... Chiar daca prin absurd nu o sa pot participa, de venit la poligon tot vin! Doar sa nu intervina ceva neasteptat!

Ok! Ramane sa vad cum ma voi descurca!

• Membru

Pai cei care nu avem arma platim 70+80 lei?

afirmativ Cristi...

• Moderator

Da Cristi, total 150 lei pentru cine nu are armă personală.

E o ofertă bună și corectă din punctul meu de vedere, pentru că eu care am armă personală voi plăti pentru poligon 70 lei + 65 lei costul munitiei achiziționate anterior dintr-un magazin și ajung la un total de 135 lei. Nu e o diferență notabilă.

Iar ca să aveți o idee clară, prețurile practicate în mod normal în Poligonul Joița sunt:

• închiriat linie pistol / precizie / tactic: 100 ron / oră / pers. - față de 70 ron pentru noi (costul include o tinta de carton, tinte reactive, antifoane, ochelari balistici)
  • închiriat armă - pachet pistol Glock 9mm Para (mod. 17/34) cost: 250 ron / pachet - față de 80 ron pentru noi (costul include: armă, 50 cartușe, ținte, linie de tragere, instructor)

Prețurile le-am preluat de pe site-ul poligonului - tactical-life.ro

• Membru

E un pret mai mult decat ok, am intrebat mai mult sa nu se faca confuzii si in randul altor utilizatori. Cand plecam, poate ne intalnim pe la Pitesti sa mergem impreuna cu masinile, ca eu nu prea stiu zona pe acolo, cu toate ca am GPS, si nu as vrea sa flenduresc aiurea in tramvai.

• Moderator

Da, mergem împreună de la Pitești.

Va multumim pentru alegerea dumneavoastra. Vom incerca sa va rasplatim increderea prin organizarea cat mai bine posibil a Cupei Politisti.ro 2012.

Referitor la imprumut armelor in poligoanele de tragere.

Legea, in forma actuala, prevede urmatoarele: „Înstrăinarea temporară a armelor de vânătoare Art. 40. - (1) Titularul dreptului de a purta şi folosi arme de vânătoare poate încredinţa unei alte persoane autorizate pentru portul şi folosirea unor astfel de arme una sau mai multe dintre acestea, precum şi muniţia aferentă, în limitele prevăzute de lege, în vederea utilizării la vânătoare.“ (n.a.: daca este posibil pentru vanatoare - adica pe camp, de ce nu si in poligoane? adica acolo unde este un loc autorizat, dotat cu tot ce este necesar pentru efectuarea tragerilor in deplina siguranta!!?)

Deoarece una dintre cele mai des intalnite situatii in toate poligoanele din tara este imprumutul armelor intre participantii la tragere, am cerut consultanta pe problema direct de la serviciul specializat din IGPR. Raspunsul, pe scurt, este urmatorul: "in lege este prevazut imprumutul armelor exclusiv pentru destinatia vanatoare, deci legiuitorul nu a dorit extinderea acestei facilitati pentru alte categorii de detinatori"

Parerea noastra este ca acest lucru se poate imbunatati (pentru ca practica o va impune), pana atunci insa, respectam cerintele si recomandarile actuale.

In dorinta de a va usura efortul financiar, am ofertat cat mai putin posibil. Pentru cei fara arma si munitie personala, mai jos de 80 de lei (arma+50 cartuse) nu s-a putut ajunge. Impreuna cu taxa de participare la concurs, costul final este de 150 lei.

Cu stima,

CTS Tunari

Edited by tunarijoita

cu aceasta preakuviosa okazie ® pentru colegii din Buc, ofer 2 locuri in masina... merg si 3, depinde de gabarit, ca cineva trebuie sa stea in spatele meu si sunt lung in picioare... :beer:

As veni si eu, asta daca ma inteleg cu seful de post sa am liber in ziua respectiva, care ar fi data limita de inscriere la concurs? Reddog poate mergem impreuna si eu sunt din Constanta, vorbim pe PM detaliile?

Referitor la pretul de inchiriere, nu am nici cea mai mica obiectie de facut, practic e aproape gratis si nu ma indoiesc de buna intentie a administratorului poligonului Joita, ca prima editie a Cupei Politisti.ro la tir, sa iasa perfect!

• Moderator

Nu există dată limită de înscriere. Rezolvă-ți la serviciu să îți iei liber, pentru că această cupă se adresează membrilor acestui forum.

Am inteles, o sa anunt cand stiu sigur.

• Moderator

Aim, vezi că din Constanța vine și reddog, iar dacă veniți împreună reduceți din costul deplasării.

Am observat din postarile lui, ramane sa luam legatura...

@Aim

Iti las telefonul pe privat si vorbim.

@tunarijoita

Pentru noi cei ce avem arme personale poate ne faceti o reducere la munitie.

Decat sa o luam din alta parte cu 60-65 ron poate o luam de la dumneavoastra mai ieftin si astfel sunt multumite ambele parti.

la acest eveniment pot participa si persoane civile care nu sunt membri ai acestui forum?

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.