Skip to content

Uniforme noi pentru politisti din ianuarie 2013?

Featured Replies

Nu știu dacă ceea ce s-a publicat în Clik este real sau nu, însă cred că uniformei actuale î-i trebuie schimbat design-ul. În 19 ani am purtat cam trei modele de uniformă și nici una nu a fost prea strălucită, nu mai vorbesc de calitate.

• 1 month later...
  • Replies 70
  • Views 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• andra272006
    andra272006

Numai verzi sa nu va faceti ca riscati sa va calc cu masina.

• este important cat de calitativa este noua uniforma...dar ce te faci cu cei care o imbraca nespalata si necalcata . Si aici nu vreau sa aud reply de genul : "pai ce sa faci daca au salariile mici", pt

• Dacă cineva ți-a spus că ești haioasă și că ai un simț al umorului dezvoltat, e bine să știi că și-a bătut joc de tine și te-a mințit.

avem niste uniforme de toata jena!!!de fapt politia romana e de toata jena datorita celor care ne conduc si sunt pentru "noi"!!!!

am o intrebare ...am completat fisa de echipare pe anul 2013....am cerut o geaca si un pantalon...( mi-am facut si xerox dupa ea) in cazul in care nu imi trimit masurile solicitate de mine pot restitui echipamentul?

• Moderator

Nici nu ridici echipamentul de la magazie, dacă mărimile nu se potrivesc. Dacă le-ai ridicat şi ai semnat pentru că ţi-au fost distribuite, e greu de crezut că mai poţi rezolva ceva.

Eu astept de 2 ani sa-mi dea 3 tricouri, aceleasi trei tricouri pe care le-am cerut DIN NOU si pe 2013 .... sunt chiar curios ...

• Membru

Ma indoiesc ca vei vedea vreun tricou, atata vreme cat nu mai fac parte din uniforma.

• Membru

Şi totuşi, pe fişa de echipare pe anul 2013 de ce mai apar?

• Membru

De ce mai apar, si de ce din scoala unii au fost echipati cu tricouri? Ma refer la promotia noiembrie 2012.

• Membru

Fisele de echipare au ramas aceleasi de pe vremea lui Pazvante Chiorul. Ideea e ca, din cate cunosc eu, este in vigoare o dispozitie care interzice portul tricoului la uniforma, cu anumite exceptii, cum ar fi la Serviciul de Politie Canina si in cazul politistilor detasati pe litoral, vara.

la noi e plina magazia cu uniforme, geci, haine de iarna...ni s-a spus ca cine nu are sa se duca si sa se echipeze...

dar daca se va schimba curand uniforma se va dispune sigur o revista de front..... de fiecare data a fost asa.....pt ca sa se goleasca magaziile de echipamente....

• Membru

Mai sunt tricouri, acu cateva luni in urma mi-am luat vreo 5 tricouri!

• Membru

Mai sunt tricouri, acu cateva luni in urma mi-am luat vreo 5 tricouri!

Îţi plătesc 2, dă-mi şi mie :naughty:

• Membru

Eu iti dau 3, daca vrei, ca mie nu-mi mai trebuie, acum fiind la C.I.C.,dar gaseste o solutie cum sa ti le dau.

• Moderator

Dacă facem întâlnirea aniversară, i le dai atunci ;)

coosstti ce masura au la tricouri? ma intereseaza masurile mici.

• Membru

Dacă facem întâlnirea aniversară, i le dai atunci ;)

ok, de acord

coosstti ce masura au la tricouri? ma intereseaza masurile mici.

Verificat 56

Edited by coosstti

• Membru

Verificat 56

56 cat inseamna mai exact? M? ce inaltime si cate kilograme ai?

• Membru

h: 178 cm; 97 kg

• 4 weeks later...

Fratilor am citit un articol "interesant" in revista Click.

Il redau complet aici:

Poliţiştii vor fi îmbrăcaţi "regeşte"!

Designerul Casei Regale, Alexandru Ciucu, va crea noile uniforme ale agenţilor

Uniformele poliţiştilor noştri vor fi demne de o prezentare de modă regală. Şi asta pentru că, din ianuarie 2013, Alexandru Ciucu, designerul oficial al Casei Regale a României, este cel care le va crea. Pentru a reinventa imaginea poliţiştilor, Ciucu se va inspira din straiele purtate de oficiali pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza.

Creatorul de modă Alexandru Ciucu este în plină ascensiune, după contractul de trei ani cu Casa Regală a României, acum a venit solicitarea Guvernului, care-i cere să refacă uniformele poliţiştilor români.

Deocamdată, proiectul este la început, designerul având termen până în ianuarie 2013 să prezinte diverse variante de costume pentru poliţişti.

Astfel, Ciucu trebuie să realizeze mai multe modele pentru uniforme de stradă, de paradă şi de reprezentare.

image20081010473807646a.jpg

Alexandru Ciucu

„Primul pas l-am făcut deja, mergând în Italia, Franţa şi Germania, pentru a mă documenta în privinţa uniformelor de acest gen din UE.

Apoi, voi merge la Muzeul Poliţiei Române de la Târgovişte, unde sunt expuse şi costumele din perioada lui Alexandru Ioan Cuza.

Vreau să mă inspir de acolo. Şi, abia, apoi mă apuc de schiţele uniformelor", a declarat, pentru Click!, Alexandru Ciucu.

Designerul român are „mână liberă" de la şefii Ministerului de Interne, atât din punct de vedere al cromaticii, al stilului sau al materialelor folosite.

„Voi propune mai multe stiluri, de la elegant - favoritul meu, la cel sport, iar în ceea ce priveşte materialele vreau să fac schimbări majore.

Voi propune texturi care să îi ajute pe poliţişti, din acelea care să lase pielea să respire, ca să nu transpire sau să pătrundă apa prin ele.

În plus, există o ţesătură la modă acum, care produce un efect de răcire cu zece grade, textură foarte utilă vara", a spus designerul român.

Aceste noi uniforme ale poliţiştilor noştri nu vor costa mult mai mult decât cele din prezent, diferenţa fiind insesizabilă.

Alexandru Ciucu face doar prototipurile de uniforme, apoi, în urma unei licitaţii, se va stabili cine va produce uniformele în serie.

preluare din : click.ro

Stie cineva ceva?

A mai auzit cineva ceva despre acest subiect?

Ne pregatesc iar comandantii o astfel de surpriza?

aoleeuuu, iar se schimba uniforma? de data asta poate se va propune si dezbatere publica.eu sunt in rezerva de ceva ani si sincer nu mi-a placut niciuna de dupa 89

• Moderator

S-a mai discutat de treaba asta. Si pe aici pe forum si intre colegi pe la serviciu....Probabil doar vorbe, pana acum nimic concret, desi ar prinde bine o schimbare, sa intram si noi "in randul lumii"

:emo-yessir:

Edited by Rober7

• 2 months later...

nu sunt de acord cu dotarea cu uniforme noi sau mai bune

http://www.realitate...er_1147278.html

Cinste marilor lideri ai acestei institutii ca ne-au dotat cu haine de proasta calitate dar care ne salveaza viata (ca se rup ) :emo-yessir:

Mesajul anterior este un pamflet si tratati-l ca atare. Va multumesc :D

Edited by nicuno1