Skip to content

Upgrade forum - o noua versiune software

Featured Replies

Si la mine a mers destul de greu, imi dadea si o eroare, credeam ca e de la calculatorul meu :(

• 1 month later...
  • Replies 88
  • Views 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Arata foarte bine dar nu mai este functia de sub avatar : to the top sau ceva de genul asta. Cand apasai butonul respectiv te ducea sus si nu mai dadeai pagina din scroll. Cred ca stiti la ce ma r

• DanielBAD
    DanielBAD

Aceeasi problema am avut-o si eu, dar am dat un restart la browser, am sters cookies si mi-a mers.

• serhente Garcia
    serhente Garcia

Nu l-am vazut eu sau a disparut butonul cu "mark forums read" ?

Posted Images

ati fost cumva hack-uiti? ca nu am putut sa intru pe forum o vreme?

Am inteles ca forumul a fost mutat pe un alt server si pana se propaga noile DNS-uri, e posibil sa mai apara erori. Totul o sa revina la normal in cateva ore.

• Moderator

.

post-1-0-83100200-1361821088_thumb.png

Politisti.ro Nu e nicio problemă la tine.

Forumul a fost mutat pe un server nou,

iar până se propagă noile DNS-uri e posibil să mai apară erori. În câteva ore, totul o să revină la normal.

Toate cele bune.

• Membru

Si eu ma gandeam acum ca a fost hackerit forumul.

Mi se deschidea alta pagina, gen cea de jos:

pol_ro.jpg

• Moderator

Şi mie îmi apărea pagina respectivă, dar e normal să se întâmple aşa când se modifică DNS-urile.

Acum mi se pare că merge bine şi se încarcă rapid paginile.

Dacă vă mai apar erori, apăsaţi tasta Windows + R şi vă apare fereastra Run. Îm câmpul respectiv scrieţi "cmd" (fără ghilimele) şi daţi ENTER. O să apară o altă fereastra cu fundal negru, iar în ea trebuie să scrieţi comanda "ipconfig /flushdns" (tot aşa, fără ghilimele), după care daţi iar ENTER.

Cand mi-a aparut pagina cu "My portfolio", ma gandeam ca a downloadat pustiul meu vreun joc si a dat ok la vreun plugin...

• 2 years later...
  • Moderator

Au fost câteva probleme tehnice în urma migrării site-ului pe un server nou.

Dacă observaţi/remarcaţi orice fel de problemă, vă rog mult să o semnalaţi aici, în acest topic.

Mulţumesc.

Mie nu imi merge site-ul decat de pe android, de pe win7 imi apare mesajul : "if you are owner of this website, please contact your hosting provider: webmaster@politisti.ro" si la adress bar imi apare:" www.politisti.ro/cgi-sys/defaultwebpage.cgi". Browser folosit: mozila si internet explorer.

• Membru

Aceeasi problema am avut-o si eu, dar am dat un restart la browser, am sters cookies si mi-a mers.

• Moderator

Pentru a scăpa de problema asta trebuie să curaţaţi memoria cache a browserului.

Instrucţiuni despre cum puteţi face asta găsiţi aici:

S-a rezolvat! Le multumesc pentru ajutor: DannyBAD si Marius. :emo-yessir:

• Membru

Aceeasi problema am avut-o. Multumesc Marius !

Si eu si cred ca multi altii. Multumim de informatie!