Skip to content

Upgrade forum - o noua versiune software

Featured Replies

• Moderator

Verifica daca sunt active in browser functiile JavaScript.

• Replies 88
  • Views 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Arata foarte bine dar nu mai este functia de sub avatar : to the top sau ceva de genul asta. Cand apasai butonul respectiv te ducea sus si nu mai dadeai pagina din scroll. Cred ca stiti la ce ma r

• DanielBAD
    DanielBAD

Aceeasi problema am avut-o si eu, dar am dat un restart la browser, am sters cookies si mi-a mers.

• serhente Garcia
    serhente Garcia

Nu l-am vazut eu sau a disparut butonul cu "mark forums read" ?

Posted Images

• Moderator

In care post se intampla?

Pune aici link-ul postului respectiv (il gasesti in coltul din drapta sus al fiecarui post, daca apesi pe numarul postului).

• Membru

...............

Se pare ca acum functioneaza, dar acum cateva ore chiar nu puteai sa maresti pozele.

Edited by ben

• Moderator

E bine ca s-a rezolvat.

Daca mai apare problema sa ne anunti aici. Am aruncat si eu o privire si totul pare in regula.

• Membru

Noul site se gaseste si in versiunea pt mobil?

• Moderator

Da.

Am accesat-o eu de pe iPad. :)

imageovn.jpg

imageufz.jpg

• Membru

Nu, eu ma refeream la o versiune a forumului de genul m.politisti.ro, cum au multe site-uri pe care sa pot intra de pe ceva mai rudimentar, mai exact nokia 6300, nu iPad.

De ce nu se mai maresc pozele atasate unei postari atunci cand dai click pe ele? :(

Edited by cerasela

• Moderator

Unde se intampla?

Pune aici link-ul.

Uita.te sus in postul lui marius de exemplu cand dai click pe imaginea respectiva nu se mareste ca sa poti vedea ce e acolo...cel putin la mine nu merge

• Moderator

Ce browser de internet folosesti? Verifica sa nu ai dezactivat java script.

La mine functioneaza normal.

1213452siv6k9xi.jpg

• Moderator

La mine merge. :huh:

capturear.png

Google Chrome...in fine o sa vad ce are de nu functioneaza la mine :(

• Moderator

cerasela

Sus in dreapta, da click pe butonul asta chrome_toolsmenu.gif

Mergi la "Under The Hood"

Click pe "Content Settings"

Click pe tab-ul "JavaScript" Aici verifica sa fie bifata optiunea "Allow all sites to run JavaScript"

capturesre.png

marius am setarea asta....mi.am bagat nasucu si eu pe acolo pe la optiuni dar are ce mi.ai zis tu...:(

• Moderator

Sus in bara de adrese vezi aceasta pictograma chrome95472alert.gif ?

Pfff...scuze ca dau batai de cap...uite ca am setarea de care imi zici

post-3042-0-57520900-1315853809_thumb.pn

Edited by cerasela

• Moderator

Folosesti cumva vreo aplicatie/addon care sa blocheze ferestrele pop-up?

mai pe romaneste Catalin..:D:D

• Moderator

La browserele de internet recente (Mozilla Firefox, Chrome, Opera) se pot atasa (instala) niste "add-ons" care sunt in esenta niste scripturi (programele mici) ce indeplinesc anumite functii. In felul acesta utilizatorul unui browser isi construieste sau mai bine spus isi ataseaza la browserul sau de internet acele functii de care are el nevoie.

De exemplu, unul dintre cele mai cunoscute addon-uri, folosite de catre cei ce utilizeaza mozilla firefox, este Adblock Plus . Acest mic programel, odata instalat in mozilla, va bloca acele reclame enervante sau benere ce apar pe site-urile comerciale. Iar acest lucru il realizeaza si prin blocarea ferestrelor ce se deschid de tipul pop-up (tot de acest tip se deschid si fotografiile aici pe forum, cand se maresc dupa ce ai dat un click pe ele)

Bineinteles, ca si browserele au o astfel de facilitate din constructie, dar ea este mai rudimentara si in general pe site-urile cu multe reclame este pacalita de multe ori. De aceea te-a si intrebat Marius mai sus, daca ai vazut aceea iconita afisata la tine in Chrome.

Catalin scurt si la obiect ce naiba ii fac ca nu stau prea mult blocata pe asa ceva ca ma ia nervii ...de exemplu imaginea din postul meu o pot vizualiza pe ale voastre nu ... :angry:

• Moderator

Eu am folosit Chrome si mie imi deschide imaginile. :huh:

Nu stiu Marius ce are poate e de la calculatorul meu, desi nu prea cred pentru ca intru si de la servici si la fel nu imi merge...o fi de la Chrome.....multumesc pentru rabdare ;)

Nu l-am vazut eu sau a disparut butonul cu "mark forums read" ?

Gata am gasit si eu.... e super noua interfata, dar trebuie sa faci ochii cat cepele, altfel iti pot scapa detalii importante.

Edited by SandoKhan

• Moderator

cerasela, ce versiune de Chrome ai?

Ca sa vezi asta, dai click in dreapta sus pe pictograma chrome_toolsmenu.gif iar dupa selectezi optiunea About Google Chrome sau Despre Google Chrome

Trebuie sa-ti afiseze un numar de genul asta: 13.0.782.220