Jump to content
POLITISTI.ro

Politia de frontiera, incotro ?

Postare recomandată

• Postări 71
  • Iniţiat
  • Ultima postare

Cele mai multe postări în acest topic

• Catalin

10

• Elvis

9

• attila

9

• Marius

6

Cele mai multe postări în acest topic

Publicat

Partea de vest cu siguranta in 2011 nu va mai exista. Asa ca daca lucrati pe acolo cautati-va posturi prin politie de pe acum ca va fi mare inghesuiala.

Publicat

sunt din 1991 in sistem,mai exact la cel mai mare punct de trecerea frontierei feroviar din tara.

• Moderator
Publicat

attila seffii nu va spun nimic? Chiar sa nu stie nimic e aproape imposibil.

Publicat

daca faci raport de mutare catre IPJ acum scri doar la cerere si astepti aprobarea, la noi aproape jumatate din inspectort si-au facut raport si nu se aproba mutarea

eu mai astept sa vad ce si cum

• Moderator
Publicat

Chiar si ministrul Blaga a declarat public intr-un interviu pe la tv despre disparitia multor posturi de la politia de frontiera de pe frontiera "interna".

Si cu ceva vreme am citit pe undeva pe internet ca ar exista un proiect de lege prin care politia de frontiera sa fie asimilata in totalitate de politia nationala, nu mai retin unde am citit si nici nu pot spune cat de reale erau informatiile. Dar o sa mai caut si daca gasesc am sa postez aici.

• Moderator
Publicat

In cazul desfintarii frontierei de vest, nu se mareste numarul lucratorilor de pe cea de est? Se transfera logistica de pe frontiera de vest la est?

Publicat

Frontiera nu se desfinteaza .

din momentul intrari Romaniei in spatiul schengen controlul la punctele de frontira nu se mai executa.

controlul poate fi reintrodus maxim 30 de zile ,pentru asta trebuie sa existe la PCTF-urii logistica necesara.

• Moderator
Publicat

Scuze, exprimarea a fost nefericita.

Presupun ca o parte din personal se mentine pe actualele locuri de munca. Pe ce baza se face selectia celor care raman si cei care pleaca?

Publicat

asa ar fi corect o parte din personal sa ramana si sa se ocupe de frontiera

de linia de frontiera care are un culuar borne, linia de frontiera desparte doua state nu cetateni celor doua tari

nu se stie nimic ce se va intampla asta a dus la o lehamite, crezi ca intamplator nu mai sunt descoperite asa de multe

persoane care incearce sa treaca cu documente false sau falsificate,

Publicat

pt cei ce lucreaza la frontiera stati linistitti k nu au cum sa va spuna :de maine sunteti liberi nu mai lucrati in aceasta institutie!!!!! si eu lucrez la frontiera de vest si aud de la sefii ai mari o gramada de posibilitati ca asa ,ca invers .,dar NICIDECUM sa te dea afara.din cate am auzit o mare parte vor merge catre celelalte institutii ale MAI gen politia nationala,jandarmerie,pompieri(PILOSII CLAR,si LINGAII,SI CEI CU EUROI care lucreaza in puncte si au averi mai mari ca deputatii)etc,,o parte vor ramane in sistem pentru securizarea frontierei si celalalta parte vor fi mutati pe frontiera de est gen(moldova) pt ca acolo mai e nevoie de politisti de frontiera!

Publicat

Gabita ai spus ca esti mic.....dar am vazut ca iti merge mintea. Asa pentru tine iti spun ,chiar te rog frumos, cautati un loc la I.P.J.-ul din judetul de care apartii. Politia de frontiera pe partea de vest a decedat, poti sa ii faci si pomana de sase saptamani. Daca te uiti in gura sefilor tai care deja isi cauta locuri caldute va fi vai de pielea ta. Sau daca iti plac moldovencele eu zic sa ramai.Sti sa inoti????????/

• Moderator
Publicat

gaby oriune poti sa te duci, numai in Jandarmerie sa nu ajungi. Sfatul meu! ;)

Publicat

nu doamne fereste!!!!! nu am de gand sa merg in moldova!!!!!!stiu sa inot dar nici nu ma gandesc sa merg in moldova ,mai bine parasesc sistemul decat sa ajung acolo.dar sti elvis cum e si cu mutarea asta (am scris mai sus) eu fac raport toate alea dar de aprobat mai greu ca asa e sistemul la noi,nici nu prea are nevoie de tine dar nici nu te lasa sa pleci :angry: asta-i viata,eu oricum o sa incerc deoarece sunt optimist de fire))))

Si pentru MARIUS:prima oara la jandarmi am vrut sa merg,dar nu m-au lasat parintii,adica nu mau lasat,nu prea au fost de acord :lol: si am ales frontiera.DE ce spui asta marius???e asa rau la jandarmi?eu am un coleg de liceu care lucreaza acolo si pana acum nu mi s-a plans ????

• Moderator
Publicat

Daca tot ce iti doresti e sa te mai "racoresti" din cand in cand cu bastonul de cauciuc pe spinarea unui suporter badaran si fara educatie (ce sa mai ... "un infractor deosebit de periculos"), acolo e locul catre care trebuie sa te orientezi. ;)

Publicat (modificat)

Pai nu mai poate nici sa planga din cauza bocancului din gat. Continua cu rapoartele, iti dau raspuns negativ faci altul si tot asa tarara te ti de capul lor. Cu inotul te-am intrebat ca poti sa ajungi si la Tucea si atunci o sa luminezi in noapte ca Farul din Alexandria din cauza fosforului de la peste. Dar bonus: au salupe frumoase, mai greu cu ucrainenii ca au toti pistoale mitraliera :P

Modificat de Elvis
Publicat

politica europeana este sa se desfiinteze granitele. cine mai are neuroni in viata realizeaza ce inseamna asta.

deci pentru cei care nu vor sa iasa la pensie, cautati-va alte locuri unde sa truditi, cat de curand va fi inghesuiala, vorba unui coleg de pe forum...

Publicat

zvonuri zvonuri zvonuri............

sindicatele de profil nu ne informeaza nimic ,desi probabil ca cunosc ce se discuta

la varf inalt despre ce se va intampla cu personalul care isi desfasoara activitatea

la politia de frontiera ,viitoarea frontiera interna.

toate sindicatele -snppc,snap,pro lex .

Publicat (modificat)

Uite atilla ,PROLEX te informeaza ca frontiera de vest se va desfiinta. Sa nu zici ca nu ti-am spus. :angry:

Modificat de Elvis
Publicat

spune prolex asta?unde?cand?cum? frontiera de vest nu va mai fi?

nu cred! sa-mi arate si mie cineva unde se spune asta

• Moderator
Publicat

Chestorul Ioan Buda a declarat că relocarea efectivelor Poliţiei de Frontieră, pt pregătirea aderării României la Spaţiul Schengen, va fi făcută în trei etape şi nici un poliţist de frontieră nu va rămâne fără loc de muncă.

Efectivele I.G.P.Fr. de la graniţa cu Ungaria şi Bulgaria vor fi relocate, astfel că din momentul aderării României la Spaţiul Schengen, vor fi mutaţi 4.100 de poliţişti de frontieră.

• Prima etapă
    • A doua etapă

Se vor transfera poliţişti de frontieră la structurile corespondente ale Poliţiei Române, care vor fi redimensionate corespunzător noilor structuri organizatorice.

• A treia etapă
      Vor fi transferaţi poliţişti de frontieră la structuri corespondente din cadrul altor instituţii ale Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), după redimensionarea şi completarea structurilor de suport ale poliţiei.
    Publicat (modificat)

nu doamne fereste!!!!! nu am de gand sa merg in moldova!!!!!!stiu sa inot dar nici nu ma gandesc sa merg in moldova ,mai bine parasesc sistemul decat sa ajung acolo.dar sti elvis cum e si cu mutarea asta (am scris mai sus) eu fac raport toate alea dar de aprobat mai greu ca asa e sistemul la noi,nici nu prea are nevoie de tine dar nici nu te lasa sa pleci :angry: asta-i viata,eu oricum o sa incerc deoarece sunt optimist de fire))))

Si pentru MARIUS:prima oara la jandarmi am vrut sa merg,dar nu m-au lasat parintii,adica nu mau lasat,nu prea au fost de acord :lol: si am ales frontiera.DE ce spui asta marius???e asa rau la jandarmi?eu am un coleg de liceu care lucreaza acolo si pana acum nu mi s-a plans ????

...Mai Gaby,ce ai frate cu Moldova?Eu abia astept sa ajung acolo,trebuie doar sa-mi creasca putin outele,ca altfel nu se poate..Ocasa in zona de frontiera te costa in jumatate cat un Logan (normal!)la mana a 2-a,daca nu esti insurat nici nu ai nevoie ca zona geme de tinere nemaritate,divortate sau,daca esti mai in varsta ,de vaduve.Haleala e aproape gratis,trebuie doar sa ai ceva conditie fizica pentru a prinde o gobaie ce-ti creste singura in batatura si daca traieste suficient mai vine si cu puii dupa ea;pestele este mai mult ca in delta iar laptele se vinde la aparat:4 fise de 50 bani pt 2 litri de lapte;daca esti fumator iti pui tutun in gradina si treci pe pipa;nu platesti apa(eu platesc si ceea ce vine de sus)ca o iei de la fantana.Nu mai zic de faptul ca la venituri ,popa iti spune sarumana iar primarul ,la o bere iti spune si ce-l intrebi si ce nu-l intrebi,si ce vrei sa stii,si ce nu vrei sa stii..Trebuie doar sa ai memorie de elefant sa nu-ti uiti contul de la banca,si o inima pe masura ca sa poti afla dupa 10-15 ani cat s-a adunat in el...

Iar daca ajungi la Sulina,lucrezi 2 zile cu 8 si incasezi(la nave) cam 3000 de lei pe luna.Iarna,s-ar putea sa stai mai mult pe acolo dar asta e..Daca stai in gazda la un lipovean este Ok ...tu ai grija de el sa nu-i lipseasca ce-i trebuie lui iar el are grija de tine sa nu-ti lipseasca ABSOLUT nimic..Legenda cu lipovencele care se vand cu un pahar de votca nu este valabila:cand le vine lor cheful tu esti deja demult sub masa si s-ar putea sa culeaga altul roadele..evident daca rezista..

Modificat de Wallah
    Publicat

deja au inceput mutarile de logistica( auto in est,armament la sarbi) si asta este numai inceputul

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
    • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
    • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.