Skip to content

Incident in trafic cu un jandarm

Featured Replies

Comenduirea Garnizoanei Bucuresti este o structura din Aparatul Central al MAI (nu este in cadrul jandarmeriei). Printre altele aici isi desfasoara activitatea ofiteri ce au calitatea de organ cercetare penala special, care au competenta sa instrumenteze dosare de genul celui in cauza conform art. 208, alin. 1, lit. b din CPP. Cunostinta ta probabil ca a fost invitata telefonic de catre un astfel de ofiter. Politistii mai vechi stiu probabil despre aceasta institutie de pe vremea statutului militar. Eu stiu ca sediul Comenduirii Garnizoanei Bucuresti era pe Str. Gradina cu Cai (zona Pietei Kogalniceanu), dar probabil ca s-a schimbat intre timp.

Edited by Mishu

• Replies 30
  • Views 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Insanity66
    Insanity66

Eu as zice sa nu se duca, tipul pare un cocalar infect si plin de sine care probabil nu s-ar da inapoi de la viol. Doamne, uneori ma gandesc ca daca s-ar reguce numarul de sali de lupte in Romania,

• Pai ai impresia ca trebuie sa existe cate un politist pentru fiecare cetatean? Politistul nu este bodyguard, el are datoria sa afle cine te-a batut si sa faca cercetari. Pricepi? Nu mai confunda

• Cata minte sa ai sa crezi ca politia poate sa fie peste tot in orice moment? Sau sa intuiasca ce gargauni are fiecare in cap si sa se prezinte la locul faptei inainte de comiterea infractiunii?

Kayne, mai bine ii recomanzi cunostintei aplicatia blacklist care sa blocheze apelurile si mesajele acelui numar. Pierde timpul cu un jandar dezmintit.

Comenduirea Garnizoanei Bucuresti este o structura din Aparatul Central al MAI

.......................................

Eu stiu ca sediul Comenduirii Garnizoanei Bucuresti era pe Str. Gradina cu Cai (zona Pietei Kogalniceanu), dar probabil ca s-a schimbat intre timp.

Corect.

De cativa ani buni, functioneaza pe soseaua Oltenitei 158-160, mai precis, pentru cei din provincie, in acelasi loc cu ISOP (Institutul de Studii pentru Ordine Publica), cum vi dinspre Brancoveanu catre Piata Sudului, la primul refugiu de pietoni, pe partea dreapta (tot acolo e si IPA).

Daca cineva e interesat, postez si numarul de contact al OS...(ma rog...nu cred ca e cazul in aceasta "speta" :clip: )

Stima

• Author

Va multumesc tuturor pentru sprijin..... punand cap la cap informatiile de la voi rezulta ca invitatia este corecta dpdv legal, desi ma surprinde ziua de sambata, la sediul nostru sau in alta parte, plus necunoasterea adresei exacte...

• Moderator

Kayne nu prea raspunzi la intrebarile existente, asa ca nici nu poti primi sfaturi utile, ci doar ne dam cu presupusul aiurea. A fost femeia la IML sau nu?

Daca nu a fost, sa nu mai piarda vremea aiurea si sa se duca acolo, cu radiografiile, biletul de iesire din spital si ce acte mai are, pentru ca daca nu are certificat medico-legal, nu are cea mai importanta proba. Documentele de iesire din spital sunt egale cu zero.

• Author

Catalin, in cazul asta sunt implicat personal spre zero ca sa spun asa.... este vorba despre o prietena a unui coleg de munca si incercam sa il ajut pe cat posibil, fata fiind panicata de cele intamplate in ultimele zile. De aceea, cu atat mai mult, va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat....