Jump to content
POLITISTI.ro

Incident in trafic cu un jandarm

Kayne

Recommended Posts

Domnilor, va deranjez cu o mica intrebare. Speta este urmatoarea, (nu am foarte multe detalii, fiind informatia la a 3á mana deja):

undeva anul trecut, a existat un incident in trafic intre un sofer si un motociclist care avea si pasagera. Soferul s-a dat jos din masina, motociclistul a fugit, soferul a luat-o la bataie pe pasagera acestuia, bagand-o in gips. S-a dovedit apoi ca respectivul este jandarm, boxer si un "mare caracter", dupa ce am vazut pe profilul lui de urangutan pe FB. Blah blah pana aici. Ideea este ca astazi fata a fost sunata de cineva care s-a recomandat de la "Garnizoana Bucuresti" si a inceput sa o intrebe daca locuieste la adresa din buletin, daca nu, unde sta, si ca sa se intalneasca la garnizoana, "pe la o statie de Berceni" sau poate in alta parte, sambata.

Aveti idee ce se intampla si ce ar trebui sa faca fata in cazul asta? Individul se numeste Eugen Cristian Voicu, lucreaza "la mascati" si ''iubeste mult mult de tot sexul, bineinteles cel feminin''

Ca de obicei, va multumesc anticipat pentru sfaturi! o zi frumoasa!

• Moderator

Kayne,

Jandarmeria nu are dreptul legal de a invita / cita persoane la sediul lor.

s-a depus plingere la politie? daca da, inseamna ca vor ca aceasta sa fie retrasa si sa se inchida dosarul.

Merci Marius, asa ma gandeam si eu. Am sfatuit-o sa ia legatura cu politistul care s-a ocupat de dosarul ei si sa ii povesteasca acest lucru. Ma intriga, caci stiam ca sediul e pe Uranus si nu stiu ce este "la o statie de Berceni".... ma gandesc ca exista si o ancheta interna in cazul asta....

@Maxu: am inteles ca dosarul s-a intors de la Parchet...

• Moderator

Daca dosarul e intros de la Parchet, inseamna ca e la Politie, nu are ce sa caute la jandari.

clar nu are ce sa caute la jandari. ma gandesc la o posibila tentativa de intimidare...?

• Upvote 1

Eu as zice sa nu se duca, tipul pare un cocalar infect si plin de sine care probabil nu s-ar da inapoi de la viol.

Doamne, uneori ma gandesc ca daca s-ar reguce numarul de sali de lupte in Romania, s-ar reduce si violenta, nu pe strazi, ci in medii sociale.

Edited by Insanity66
  • Upvote 1
  • Downvote 1

• Member

Doamne, uneori ma gandesc ca daca s-ar reguce numarul de sali de lupte in Romania, s-ar reduce si violenta, nu pe strazi, ci in medii sociale.

Ba din contra. Cel care practica un sport de contact se controleaza mult mai bine decat cineva care isi consuma energia spargand seminte in parc asteptand o persoana neajutorata.

Un antrenor demn si bun nu tine toate maimutele in sala. Am frecventat si eu 4 ani salile din Oradea, unde am gasit tot felul de oameni. Am facut sparing cu multi..cu incepatori care s-au crezut dupa o luna mari boxieri si si-au luat-o in freza, iar apoi s-au lasat de acest sport, am facut si cu avansati de la care am avut ce invata.

Pe scurt, sportul de contact nu te ajuta sa devii un mare "bataus" in cartier. Pot sa zic ca te si pacaleste pana la prima bataie incasata si te trezeste din visul in care te crezi Tyson sau Jon Jones.

Ca sa parafrazez o anumita reclama, sporturile de contact nu sunt asa cum crede toata lumea. E plin de maimute, mai ales de maimute d-astea cu "pumnii mei minte nu are si ma angajez la jandari". Ce pretentii sa ai de la o persoana care a lovit o persoana pana a lasat-o inconstienta pe strada, care era in masina cu copilul si nevasta care i-a spus "mai da-i un bocanc in gura si hai sa plecam" iar el raspunde '' taci fah fmm ca iti dau si tie acuma "...?!

• Moderator

Cate zile de ingrijiri medicale a stabilit medicul legist, in certificatul medico-legal?

.., care era in masina cu copilul si nevasta care i-a spus "mai da-i un bocanc in gura si hai sa plecam" iar el raspunde '' taci fah fmm ca iti dau si tie acuma "...?!

LOL... :ner:

Stiu, e de plans, dar totusi nivelul de cultura afisat este incredibil...Am ras cu lacrimi...Doamne ce cretini vietuiesc pe lumea asta...

p.s

ma refer la autorul perlei nu la Kayne...

Edited by arcan

LOL... :ner:

Stiu, e de plans, dar totusi nivelul de cultura afisat este incredibil...Am ras cu lacrimi...Doamne ce cretini vietuiesc pe lumea asta...

p.s

ma refer la autorul perlei nu la Kayne...

Ala nu e uman si nevasta-sa nici atat. Sper sa isi ia ea bocanci in gura. Experienta de a-ti vedea prietena lovita in gura cu bocancul trebuie sa fie oribila. Sa fiu rau si sa intreb unde este politia in aceste situatii?

• Moderator

Pai ai impresia ca trebuie sa existe cate un politist pentru fiecare cetatean?

Politistul nu este bodyguard, el are datoria sa afle cine te-a batut si sa faca cercetari.

Pricepi? Nu mai confunda merele cu perele.

• Upvote 2

Ala nu e uman si nevasta-sa nici atat. Sper sa isi ia ea bocanci in gura. Experienta de a-ti vedea prietena lovita in gura cu bocancul trebuie sa fie oribila. Sa fiu rau si sa intreb unde este politia in aceste situatii?

Eu zic sa fii bun si sa intrebi unde este Jandarmeria in aceste situatii...

• Member

Cata minte sa ai sa crezi ca politia poate sa fie peste tot in orice moment? Sau sa intuiasca ce gargauni are fiecare in cap si sa se prezinte la locul faptei inainte de comiterea infractiunii?

• Upvote 2

se pare ca saga continua... fata a fost sunata astazi din nou.... invitata sa vina pe oltenitei "nu stiu exact numarul", la institutul de studii pentru ordine publica / comenduirea garnizoanei MAI pentru declaratii si eventuale reparatii materiale...

Cata minte sa ai sa crezi ca politia poate sa fie peste tot in orice moment? Sau sa intuiasca ce gargauni are fiecare in cap si sa se prezinte la locul faptei inainte de comiterea infractiunii?

Ma refeream la faptul ca astfel de oameni nu folosesc violenta doar o data in viata, ci in mod repetat. Oamenii normali nu procedeaza cum a procedat tipul despre care vorbim. El cu siguranta a mai facut asta, si probabil ca a ajuns la sectie. Ceea ce se pare ca nu l-a calmat, doar domnul are drepturi si nu mai suntem pe timpul militiei sa punem la respect batausii prin insasi unealta lor preferata. Iar la tribunal (daca s-a ajuns acolo) s-a considerat ca bietul de el a avut un moment, acolo, o scapare, saracul, trebuie compatimit nu inchis.

Daca imaginatia mea nu corespunde realitatii, de ce astfel de oameni nu au frica de lege?

• Moderator

Acum ai devenit și o ghicitoare, ai vreun glob de cristal sau altceva de acest gen? De unde poți avea certitudinea că a mai procedat așa sau că s-a mai întâmplat ori a ajuns la secție sau în fața unei instanțe? Chiar dacă nu sunt un fan al jandarilor, ba din contră, mi se pare că ne ducem în derizoriu, dacă începem să discutăm în acest mod, pe baza unor presupuneri.

Nu există frică de lege, pentru că judecătorii îi eliberează pe bandă rulantă, pentru că acolo se rupe firul și rolul justiției este denaturat. În țara asta dorința unui om de a respecta legea este percepută ca o slăbiciune sau prostie. A devenit un sport național ocolirea legii, iar acest lucru este perceput ca fiind o mare „șmekerie”, o dovadă de inteligență și „descurcăreală”.

Chiar și mass-media se întrece în a face publice tot felul de ghiduri, trucuri sau modalități prin care omul să ocolească legea și nimănui nu i se pare a fi ceva anormal în asta. Când un judecător dă o sentință de achitare a unui infractor este perceput ca fiind „om cu suflet” sau „băiat bun”. Când un polițist ia măsurile prevăzute de lege este perceput de toată lumea ca fiind „al dracului”, rău, ba chiar devine un inamic public, pentru că și-a permis să-și facă datoria și „nu l-a înțeles” pe cel ce a încălcat legea.

Toată lumea își dorește ca autoritățile să dea dovadă de clemență în cazul infractorilor, singura excepție fiind în cazul victimelor.

Aș putea să-ți povestesc până dimineață, dar sunt convins că ai înțeles care este esența.

Kayne nu ne-ai spus câte zile de îngrijiri medicale are femeia?

A depus plângere la secția de poliție?

A fost audiată la poliție sau parchet?

Se pare că are ceva pile și relații spărgătorul de cărămizi cu capul, pentru că Institutul de studii pentru ordine publica sau Comenduirea garnizoanei MAI nu văd ce legătură ar putea avea cu cercetările dintr-un dosar penal, nu au astfel de atribuții.

eu propun urmatoarele: daca va mai fi cautata de catre jandarm, sa spuna ca nu discuta cu ei decit in prezenta unui avocat, la biroul acestuia. iar daca mai vor sa discute cu ea, sa contacteze direct avocatul avind in vedere ca nu este cazul unei cercetari judiciare si deci prezenta personala a fetei nu este obligatorie. si nici intilnirea nu este obligatorie.

poate face asta? are un prieten avocat care sa o faca pe gratis?

Am inteles acum ca de la IML nu i-au dat nicio zi, dar are de la spital toate datele cand i-au pus ghipsul, cand l-au scos... etc. A dat 3 declaratii in total, dosarul s-a intors de la Parchet. A sunat la Politie sa le comunica ca o suna aia, si i s-a spus ca dosarul a fost transferat de la ei...?!