Jump to content
POLITISTI.ro

Group buy pentru comanda casti de protectie active

Postare recomandată

Publicat

pe pagina de ebay, vanzatorul scrie ca sunt mai mult de 10 disponibile, deci comandati cu incredere.

Publicat

Asa e.Am si rectificat ...mama ei de engleza...am citit gresit.Intradevar vanzatorul spune ca are mai mult de 10 bucati.Deci mai tinem lista deschisa pana deseara.

Marius

Catalin

Dorian

Redog

lovatz

bolund

Cornelius

Gen.

stef33

Citadela

• Moderator
Publicat

După ce vom intra în posesia lor, trebuie neapărat să ne întâlnim toți pentru o vizită în poligon ... să ne vezi pe toți cu căști identice pe cap. :ner:

Publicat (modificat)

Mai mult de 10 înseamnă și 11.Nu?! :naughty: Sper că nu va fi nevoie sa împărțim 2 paie la 3 măgari. :clip:

Cătălin să știi că nu spui rău. Eu aș propune chiar să punem de un concurs de tir (măcar anual) al forumiștilor, cu două probe: una pentru polițiști, iar cealaltă pentru civili. Ce spuneți?

Cu ocazia asta poate încercăm tot echipamentul. :clip:

Modificat de dorian
  • Apreciez 2
Publicat (modificat)

Deci.Declar inchisa sesiunea de cumparaturi.Toti cei care au optat pentru casti, vor primi un PM cu datele necesare transferului de bani.Mama lor de bani...

Mai verific o data daca se da ceva discount la un numar mai mare,

Nope...nici o reducere.

Costul castilor cu transport cu tot (la mine) este de aprox 34 de dolari .

La cursul de astazi suma este de aprox 117 Ron.Eu zic ca este un super pret.

Modificat de arcan
Publicat

Toti doritorii au primit PM cu detaliile.Cu o singura exceptie:Gen.

Nu il cunosc si nu il cunoaste nimeni.In aceste conditii imi rezerv dreptul de a nu da datele unei persoane absolut necunoscute din punctul meu de vedere.

Dar, pe linkul postat de mine se poate face foarte simplu o comanda individuala, la exact acelasi pret.

Cu cat mai repede se strang banii, sunt aproape 400 USD, cu atat mai repede dau comanda.Sau imi iau bere de ei...mai vedem... :beer:

Publicat

Da am primit contul maine virez banii. Multumesc abia astept sa le probez. De saptamana viitoare incepem stagiul de pregatire poate ajung.

Publicat

Eu aș propune chiar să punem de un concurs de tir (măcar anual) al forumiștilor, cu două probe: una pentru polițiști, iar cealaltă pentru civili. Ce spuneți?

Foarte buna ideea, numai sa nu fie in toamna ca anul trecut.

Scuze de off topic :emo-yessir:

Publicat

Dacă mai este posibil.....as dori si eu sa particip la buy grup !

Abia acum am văzut subiectul , nu am intrat de o săptămâna pe forum ...

Publicat

Pentru toti cei care au avut probleme cu contul v-am trimis PM cu toate datele.

Victor, imi pare rau, e tarziu.Te am in vedere la urmatoarea comanda.

Publicat

Multumesc , astept ......cu nerăbdare !

Cu siguranță vor mai fi doritori , asemenea casti sunt extrem de utile .

Publicat (modificat)

Noutati.Nu prea vesele.Acum am aflat si eu ca este o limita anuala de plati facute prin PayPal dupa care e necesara ,,confirmarea cardului,,-zic ei- asta constand in tragerea sumei de 1,5 euro de pe el.In Extrasul de cont apare un numar format din 4 cifre care trebuie introdus la Pay Pal in interfata de confirmare.Ei zic ca au tras cei 1,5 euro in 17 mai dar in extras nu apare inca(tot ei zic ca va aparea in 2-4 zile lucratoare aceasta operatiune).

Deci astept sa apara tranzactia in extras ca sa pot afla codul de 4 cifre , sa deblochez limita si sa pot face plata castilor.

Imi pare rau, trebuie sa mai asteptam putin.. :unsure:

Pentru conformitate :

post-1356-0-97864600-1337407993_thumb.pn

Modificat de arcan
Publicat

Înseamnă ca mai exista o șansa ca eu sa fac parte din acest " lot " ?

Dacă tot mai trebuie sa așteptați ......Exista timpul necesar ca banii sa ajungă in acel cont colectiv !

Publicat

Imi pare rau hpvictor.Acum am vazut cererea ta...dar am facut deja plata.

Deci, castile au fost platite, PayPal mi-a trimis in sfarsit marele cod de confirmare a cardului si de ridicare a limitei .

Acum, asteptam sa vin.Eu am pltit castile pentru mine acum 1 saptamana si nu au venit inca.Deci dureaza putin.

Publicat

Le asteptam :)

Personal nu am folosit pana acum astfel de casti.

Publicat (modificat)

23/05/2012 Utiliz POS I pl Detalii: Card nr....7684 PAYPAL *516MERCHAND 35314369001 GBR 20/05/2012 1,348.30

23/05/2012 ComisGestPachet Detalii: PK46742103600 23/05/2012 5.00

Cam asa arata extrasul de cont aferent comenzii date pentru cele 11 perechi de casti active, dupa conversia in lei.Un calcul simplu ne spune ca 1348.30+5=1353,3 Ron costa cele 11 perechi de casti cu tot cu taxele de transport.(vedem ce taxe vamale vor mai fi).

Deoarece per pereche costurile au fost mai mari decat cele estimate de mine, rog viitorii posesori sa completeze sumele depuse pana acum pana la cea de 123.02 Ron .Fiecare stie ce suma a virat.

Va rog sa nu percepeti aceasta rugaminte ca o dovada de zgarcenie, sau de rea vointa.

Modificat de arcan
Publicat

Azi a venit primul anunt de la OP Vama ca a venit un colet.Ma duc maine.Or fi doar primele casti sau toate...vedem maine.

• Moderator
Publicat

Nu vrei sa asteptam pana ce termini si cu vama etc. si vedem atunci diferenta finala?

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.