Jump to content
POLITISTI.ro

mesaje castig nokia

Postare recomandată

Publicat

deci sunt fericitul posesor al unei sume de 315.000 de euro,pentru a ridica aceasta suma,trebui sa dau numarul de cont si o suma de 500 de euro.

?

Publicat (modificat)

si tu chiar ai crezut ? :ner: sa nu te manance in fund sa dai cei 5oo de euro sau alte date !

Modificat de serioussam
Publicat

Garantat 17 insa cu minte de 10. De fapt exista chiar oameni trecuti de a doua tinerete care si-au dat cnp-urile, parolele la conturi etc. sperand in castiguri fabuloase in foarte scurt timp.

Pacat ca nu invata omenirea din greseli. E unul din motivele pentru care "avansam" atat de greu. Ciclic apare un individ ce "descopera" atat roata cat si apa calda (batandu-se cu pumnii in piept ca el e PRIMUL).

Stima,

Cata

• Apreciez 1
Publicat

,,astea sunt deja fumate...asta gandeste ca la10ani''...interpretarea voastra nu a fost cea la care ma asteptam.Eu ma asteptam la niste raspunsuri legate de cei care fac asta.nu sunt atat de inapoiat incat sa-i dau datele!imi cer scuze ca din cauza oboselii,nu am dezvoltat subiectul incat sa prezint cazul intrun mod mai detaliat,greseala fiind de partea mea mai mult!insa daca ai fumat dastea:ai si prins?!nu fuma prea multe degeaba ca prinzi cancer:)!mesajele se inmultesc,in presa s-a dezbatut tema asta...ce asteptam de la voi era o indrumare legala contra celui care a trimis!Ce as putea sa fac,sa sterg mesajul si sa ma fac ca nu s-a intamplat nimic?!oare nu va incerca si cu altul dupa mine!?sunt multe persoane naive...domnu fumator:dai falci si fumeaza in continuare!lasa ca pastia ii prind pompierii!

• Moderator
Publicat

Daca vrei o "indrumare legala", trebuie sa consulti un avocat. Astfel de sfaturi nu se dau gratuit, avocatii traiesc din asa ceva. :naughty:

• Moderator
Publicat

Ia las-o tu mai ușor cu aprecierile la adresa altora!

Extraordinar, s-a dezbătut în presă!! Și ce e cu asta? Vezi că „fumătorul” căruia i te adresezi este o domnișoară ziaristă.

Cât despre spiritul civic ce s-a trezit în tine, așa dintr-o dată, după ce ai primit un SMS, am să-ți spun o noutate. Nicio lege nu incriminează prostia. :clip:

• Apreciez 1
Publicat

,,,,,,,.

scuzati-mi multipostul,insa nu am mai putut reedita!nu e vorba de simtul meu civic odata cu acest sms:))daca eu fiind prost (,,nu exista lege care sa incrimineze prostia'')ma destept deodata si depun o reclamatie,desteptul care ma prostit nu intra la inselaciune?...indreaba un politist:te va trimite la un avocat:))...nu ma mai intepati atata:)e greu sa dai un sfat?(scz jargonul)

Publicat

,,astea sunt deja fumate...asta gandeste ca la10ani''...interpretarea voastra nu a fost cea la care ma asteptam.Eu ma asteptam la niste raspunsuri legate de cei care fac asta.nu sunt atat de inapoiat incat sa-i dau datele!imi cer scuze ca din cauza oboselii,nu am dezvoltat subiectul incat sa prezint cazul intrun mod mai detaliat,greseala fiind de partea mea mai mult!insa daca ai fumat dastea:ai si prins?!nu fuma prea multe degeaba ca prinzi cancer:)!mesajele se inmultesc,in presa s-a dezbatut tema asta...ce asteptam de la voi era o indrumare legala contra celui care a trimis!Ce as putea sa fac,sa sterg mesajul si sa ma fac ca nu s-a intamplat nimic?!oare nu va incerca si cu altul dupa mine!?sunt multe persoane naive...domnu fumator:dai falci si fumeaza in continuare!lasa ca pastia ii prind pompierii!

Avand in vedere ca astfel de cazuri au fost mediatizate intens de cativa ani incoace, comentariul meu nu este chiar atat de ridicol pe cat ti se pare.

In caz ca nu ti-ai dat seama in replica mea "fumatul" este metaforic. Tu vad ca ai luat totul in sensul propriu de vreme ce ai inceput sa-mi tii discursuri despre fumat, despre cancer si alte alea. Nu inteleg de ce ai simtit nevoia sa ma ataci atat timp cat eu nu te-am luat la misto si nu te-am jignit in niciun fel.

Daca esti nemultumit de raspunsurile primite si asteptai altceva de la noi, de ce nu ai spus de la inceput ce voiai de la acest topic. Sa stii ca sub rubrica destinata titlului topicului exista si una destinata descrierii acestuia. Trebuia sa spui de la bun inceput ce vrei de la acest subiect de discutie, care este scopul lui si nu sa incepi sa arunci cu noroi in anumite persoane. :angry::angry:

Si cu toate ca nu ar trebui sa fac asta, na raspuns: mesajele astea se incadreaza la tentativa de frauda. Vrei sa stii ce faci in cazul in care primesti asa ceva pe telefon? Te duci cu telefonul la Politie, geniule. :rolleyes:

Publicat (modificat)

Frumos raspuns i-au dat Miadry

Sunt de acord si cu Catalin , " Nicio lege nu incriminează prostia", si asi vrea sa completez :

- tine-ti minte dl. alexalf17 peste 40% din infractiuni(cercetate de politie) se datoreaza prostiei, naivitati persoanei in cauza, lipsei de cunoastere.

Modificat de Eduard
  • Membru
Publicat

dupa cum ai postat,se pare ca tu crezi ca esti deja posesorul sumei respective!dar cei 500 de euro tu cam ce crezi ca reprezinta?impozitul?!?

• Moderator
Publicat

Frumos raspuns i-au dat Miadry

Sunt de acord si cu Catalin , " Nicio lege nu incriminează prostia", si asi vrea sa completez :

- tine-ti minte dl. alexalf17 peste 40% din infractiuni(cercetate de politie) se datoreaza prostiei, naivitati persoanei in cauza, lipsei de cunoastere.

Da...si as adauga, se mai datoreaza fenomenului de "inteligenta" a unor oameni, care isi creaza cultura, normele de convietuire sociala din auzite..."Am auzit eu ca tre sa cer ordinul de serviciu la politistul de la rutiera si atestatul ca are radarul verificat metrologic" sau "Am auzit eu ca politistii iau spaga si "e" corupti" sau "Am auzit eu ca polistii au doua clase" sau ca "Politistul nu are voie sa ma bata" si asa mai departe. Iar persoanele de genul acesta, care se bat cu pumnul in piept, pardon, in tastatura, in fata virtualitatii internetului, ca fata in fata cu un politist ar tremura ca o frunza, din cauza frustrarii ce le caracterizeaza, continua in intoxicarea cu inadvertente si asa mai departe. Arate-ne si noua acel sms, domnule Alex, intrucat eu consider ca postarea dvs se incadreaza in intoxicarile aratate mai sus. Au existat fenomene din acestea, dar ce credeati, ne insultati inteligenta, nu credeti ca stim si noi despre asa ceva? Ramaneti va rog la Counter strike si lasati politistii sa isi faca treaba. Poate, cand cresti, daca devii baiat cuminte si te pui cu burta pe carte, ajungi si tu politist si te vei gandi cu regret la ceea ce afirmai cu ani in urma pe acest forum.

Publicat

Avand in vedere ca astfel de cazuri au fost mediatizate intens de cativa ani incoace, comentariul meu nu este chiar atat de ridicol pe cat ti se pare.

In caz ca nu ti-ai dat seama in replica mea "fumatul" este metaforic. Tu vad ca ai luat totul in sensul propriu de vreme ce ai inceput sa-mi tii discursuri despre fumat, despre cancer si alte alea.

!insa daca ai fumat dastea:ai si prins?!nu fuma prea multe degeaba ca prinzi cancer:)...milary, ce intelegi prin ce am scris?eu vb tot metaforic,esti mai cultivata ca mine,deci chiar trebui sa-ti explic cuvant cu cuvant aceasta expresie?sa poti intelege ca nu ma refeream la tigari!?...si inca ceva:nu stiam ca sti ziarista,am zis ca e vb de un polistist;)

• Moderator
Publicat

Eu te sfătuiesc să nu mai chiulești de la orele de gramatică, pentru că posturile tale sunt foarte greu de urmărit. Practic torturezi gramatica limbii române, în halul în care scrii. Îți vine să crezi că orice propoziție trebuie să înceapă cu literă mare!?

Publicat

@alexalf17: Avand in vedere ca de cand ai aparut in peisaj nu ai facut altceva decat sa bati campii si sa jignesti (persoane care nu te-au jignit), astept fie sa iti revizuiesti atitudinea, fie sa dispari.

Eu nu mai postez aici pentru a nu-ti mai da ocazia sa arunci cu noroi. Deja mi s-a luat.

Publicat

Catalin,trebui chiar sa scriu ca la carte!?:)nu sunt primul care scrie asa,asta nu inseamna ca sunt incult!Mie lene sa apas shift poate...daca mai mananc vreo litera,scuza-ma ca nu sunt atent,nu ma face analfabet.Iar chestia cu aruncatul cu noroi,pi nu vedeti de la inceput ce raspunsuri ati dat?,,dute la avocat/astea sunt deja fumate''pai voi poate lea-ti fumat dar eu nu.nu era simplu un raspuns de genul: dute cu telefonul la politie...atat!nu sa ma faci noob,luminat-o!:)eu am crezut ca o sa se dezbata asupra cazului,nu pe tema mea!da ce sa va cer,orice raspuns il dati de sus...ce sa va intreb sa-mi dati un raspuns logic?de cati politisti e nevoie pentru a schimba un bec?=))

• Membru
Publicat

te mananca carapacea? dar stii de cati prosti a fost pusa intrebarea ta?

Publicat

Deci,am 22 de ani,intentia mea nu a fost sa jignesc,intradevar la posturile mele,am fost atacat si am atacat,dar nu fara sa ma fi provocat raspunsurile voastre!poate am inceput cu stangul,eu unu vreau sa intreb,sa ma informez,sa-mi dezvolt cunostintele,nu sa ma cert cu unu sau altul.Orice intrebare trebuie sa aive un raspuns cu bun simt,nu la misto si nu sa ataci pe cel care a intrebat.Poate am postat un subiect care s-a ,,fumat''de multi,insa nu de mine!lamureste-ma nu te da isteata!ca de aceea am postat,sa primesc lamuriri!sa comentati pe treaba asta,nu sa ziceti de mine!daca vroiam sa vb de mine,postam ceva de mine legat!

Publicat

Ti-am zis deja sa te duci cu tel. la Pol. in caz ca nu ai citit. Si mai lasa-ma naibii in pace, ca eu nu m-am luat de tine in niciun post. Tu ai inceput cu jignirile si vad ca o tii tot asa chiar daca eu nu am mai zis nimic.

LASA-MA IN PACE!!!!!!

LASA-MA NAIBII IN PACE!!!!!

LASA-MA IN PACE!

NU TE MAI SUPORT!

• Membru
Publicat (modificat)

Eu zic sa va calmati!Alex, du-te si i-a niste lecții de gramatică, are dreptate colegul meu, tradu-mi aive.....ner.gif, asta nu mai e din fugă! știi tu din ce e...doh.gif

Modificat de eti79ety
  • Moderator
Publicat

miladry:luv ya :)

Nu cred ca indeplinesti standardul gramatical si de varsta si de comportament/inteligenta ca sa afirmi asa ceva. Si vezi ca e Miadry nu Miladry. Bineinteles, e greu sa citesti cand nu stii nici macar sa scrii. Nu te obosi sa imi raspunzi.

Publicat

@Kmcoio: Multumesc pentru sustinere. Deja a inceput sa mi se faca rau cand intru aici.

@alexalf: In caz ca nu ai ajuns sa citesti pana acolo, iti citez ceva din regulamentul forumului:

- Politisti.ro este un forum serios, nu avem nevoie de mistocari, infantili ori frustrati.

- Nu atacati persoanele, ci ideile lor!

Dintre toate persoanele care au postat aici, tu ai ales sa te legi, in mod constant, de mine dupa ce ti-am explicat ca primul meu post nu a fost o jignire la adresa ta. Nu inteleg de ce.

Probabil persoana care trebuia sa-ti aduca la cunostinta aceste reguli nu a ajuns inca prin acest topic.

In orice caz, citeste. Si poate de data asta chiar ma lasi in pace!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.