Jump to content
POLITISTI.ro

Achizitii: piese si accesorii pt. pistol glont

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Te bufneste rasul degeaba.

Mai e si vorba razi ca...

Parghia de eliberare a mansonului de exemplu are rolul de a oprii mansonul in spate cand se termina cartusele din incarcator. Fara ea mansonul nu se mai opreste in spate cand se termina cartusele, atat, nu se strica nimic. De piesele de la siguranta nici nu imi mai bat capul sa explic, pentru ca tu iti ascunzi lipsa unor informatii (ca sa nu zic in alt fel mai nepoliticos) in spatele arogantei.

Inca o data notiunea de componenta esentiala este definata in mod clar in lege, dupa cum am spus in postarile anterioare.

Modificat de bozo
  • Apreciez 2
Publicat

@357Mag

Ma rog,fiecare are dreptul la opinie si eu am vorbit in ideea in care multe legi sunt interpretabile si un bun avocat poate specula asta...

In fine, nu vreau sa lupt in razboaiele altora, cei interesati isi pot pleda cauza.

Totusi,un simplu soldat poate detine pistol pentru paza si aparare,e vorba de soldatii si gradatii profesionisti din armata...

Ei sunt militari,este si lege in acest sens.

Oricum, intre batalioanele de colonei facuti la apelul bocancilor ( vezi Turcescu) si simplii soldati ce au sevit tara sub drapel ca militari in termen ii prefer pe ultimii.

Primii," coloneii" au drept la arma pe cand ultimii( dupa parerea unora) nu.

Asta nu se cheama dreptate.

Dar ce mai inseamna dreptatea?

Publicat (modificat)

Pentru a nu creea disconfort in citirea acestui topic ,sunt de acord cu orice varianta propusa sau explicata de tine si chiar imi cer scuze; daca in conditile legii 295 republicata, va exista o persoana fizica care sa importe legal piese de schimb pt arma personala mai ales ca trebuie tinut cont si de regulamentul vamal al Romaniei.(exceptie fac tevile de schimb de la armele de vanatoare)

Ps.1. Am ras doar pt ca am gandit amandoi la aceeasi piesa si cu aceasta ocazie contest oficial """.....""" exprimate de tine.

2.Nu este aroganta ci doar experienta.! Din acest motiv si din respect pt cititori ,renunt la acest topic. :emo-yessir:

Modificat de 357Mag
  • Apreciez 1
  • Displace 3
  • 8 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

Armele de foc scurte au 3 piese pe care nu le poti importa (decat cu acte) punct: frame, teava si culata in rest conform legii in vigoare poti cumpara orice iti doresti, daca lumea ia de buna tot ce zic cei de la AEST imi pare foarte rau, dar 80% dintre ei nu stiu nici sa scoata un incarcator dintr-o arma... si discutia despre surubele care nu le poti cumpara pentru ca sunt piese importante este puerila...

Modificat de saphire
  • Apreciez 2
  • Displace 2
  • Moderator
Publicat

Care e legea asta despre care vorbeşti? Te rog fii mai explicit.

Publicat (modificat)

Conform legii sunt supuse autorizarii pentru cumparare, la fel ca pentru arma in sine doar componentele esentiale ale armei respectiv:

componenta esentiala – mecanismul de închidere, camera cartusului si/sau teava armelor de

foc, care, în calitate de obiecte separate si în masura în care sunt functionale, sunt incluse în

categoria armelor de foc pe care sunt montate sau pentru care sunt concepute sa se monteze

Versiune consolidata a actului normativ - aplicabila din 27 iulie 2011 Legea 295/2004

Modificat de saphire
  • Moderator
Publicat

Caută și citește Hotararea Guvernului nr. 844/ 2001 privind Lista de armamente, munitii si alte produse militare supuse regimului de control la export si import.

• Membru
Publicat (modificat)

aceasta HG se refera strict la produse militare. De altfel legea 295 spune clar ca sunt supuse autorizarii doar componentele esentiale, cum zicea si Saphire.

Cunosc si o persoana care si-a comandat din state aparatele de ochire cu tritium, lanterna, parghia de eliberare a mansonului si altele pe care nu le-am retinut.

Modificat de bozo

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.