Jump to content
POLITISTI.ro

Festivitatea de absolvire a celebrei promotii 2011

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Felicitari pentru absolvire tuturor politistilor din promotia 2011 !

"Acum ca ai devenit adult paseste inainte! Indrazneste! Iar daca pamantul spre care inaintezi nu exista inca, Dumnezeu il va crea special pentru a-ti rasplati indrazneala.! "

Modificat de Eduard
  • Apreciez 4
Publicat

Sper ca anul asta sa iasa din scoala si politisti de peste 1,70...

• Apreciez 5
  • Displace 9
Publicat

Il rog pe cel deranjat de treaba cu 1,70 m inaltime care mi-a dat ,, - .,, sa argumenteze de ce a facut-o.Iar eu voi argumenta de ce am scris ce am scris.

Curaj.

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat (modificat)

Elvis ai punctat cam tot ce era de zis inclusiv treaba cu materia cenusie mai raspandita pe la Cluj si modul in care s-au facut recrutarile... Dumnezeule.. =)))))) cred ca sunt masochisti sa iei elevi atat de slabi cand erau altii muuulltt peste.

Nu a scos pe nimeni in fata scolii de pe forum insa a mentionat cateva nume de pe aici.

Pana una alta, ti-au placut defilarea si comportamentul nostru pe parcursul ceremoniei? :D

Modificat de Mateuta
  • Membru
Publicat

Il rog pe cel deranjat de treaba cu 1,70 m inaltime care mi-a dat ,, - .,, sa argumenteze de ce a facut-o.Iar eu voi argumenta de ce am scris ce am scris.

Curaj.

Eu ti-am dat minus, pentru ca postul tau este complet offtopic si contine doar o rautate gratuita, ce nu-si avea rostul aici, pe acest topic.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

S-a intamplat inainte de defilare treaba cu scosul in fata clasei.

Defilarea? Invartita aia in cerc cu pasul asta de ,,defilare " NATO?

O bataie de joc.

Imi placea mai mult pasul ,,rusesc", emana mai multa forta.

Ps.Am stat in scoala cateva ore, intr-o sptamana le spun ,,donilor" comandanti si ce mananca acasa.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

lol foarte tare treaba cu scosul in fata clasei.

Nu stiu cum este pasul rusesc, noi am facut ceea ce ni s-a aratat :)

Publicat (modificat)

Eu ti-am dat minus, pentru ca postul tau este complet offtopic si contine doar o rautate gratuita, ce nu-si avea rostul aici, pe acest topic.

Serios ? Esti sigur ca inaltimea nu este un factor important in munca de politie? Esti sigur ca ai vrea sa lucrezi cu un coleg de 1,65 si 50 kg la aplanarea unui scandal?In care sunt implicati cativa cefosi de 120 kg si 1,80 ?

De unde si pana unde ,, rautate gratuita,,?

p.s.

Daca nu ai avut ocazia, iti urez sa o ai.

p.s. 2

Copii s-au transformat in barbati.Iar realitatea este dura pe strada.

Modificat de arcan
  • Apreciez 3
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Draga arcan aici se discuta strict despre festivitatea de avansare in grad, nu despre frustrarile tale.

Nu are nicio legatura festivitatea de avansare a unora ce au fost tinuti acasa aproape un an de zile, cu baremele de inaltime sau derogarile ce se dadeau pe banda rulanta. Asa ca postul tau se datoreaza cel mai probabil unor frustrari pe care le ai si da, este o rautate gratuita.

Nu ei sunt cei ce stabilesc baremele de inaltime, iar tu si inca cativa pe aici doar incercati din rasputeri sa le murdariti un topic, ce ar trebui sa fie si sa ramana o amintire frumoasa din viata lor. Avanasarea este ceva special in viata unui politist.

Din cauza asta ti-am dat minus. Asta e punctul meu de vedere.Multumit?

Modificat de Octavian
  • Apreciez 4
  • Displace 2
Publicat (modificat)

Asa zici? Ca topicul asta trebuie sa ramana o amintire frumoasa din viata lor?Ii cam desconsideri pe acesti viitori politisti daca spui ca din ziua avansarii le ramane in amintire un...topic pe forum.

Eu si cu nu mai stiu cine ne ,,straduim din rasputeri sa...blabla..,,?

Poate ca te-ai grabit putin, din moment ce nu ai remarcat ca singura mea interventie pe acest topic a fost cea in care imi exprimam speranta ca avem politisti peste 1,70 m...

Despre ,,frustrari,, nu vorbesc, pentru ca nu inteleg aluzia.

Ar mai fi multe de spus, dar ma opresc aici din doua motive.

1.sunt offtopic(aici ai avut dreptate)

2.cand in discutie se ajunge la ,,batman , batman,, e cazul sa inchidem.

p.s

Din partea mea le transmit tuturor absolventilor ,multa sanatate , multa rabdare,stapanire de sine si noroc in viitoarea cariera.Vor avea mare nevoie de ele.

Modificat de arcan
  • Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Si daca in loc de raspunsuri arogante si infatuate postai direct poza asta, nu crezi ca era mai constructiv?

Ma bucur sa vad politisti inalti si frumosi.Prestanta se castiga si la capitolul asta.

• Membru
Publicat

Aici nu se discuta despre baremele de inaltime, punct. Eu doar le urmaream topicul colegilor mei mai tineri si ma multumea sa vad bucuria, entuziasmul si fericirea de pe fata lor, ca dupa atata amar de vreme au ajuns acolo unde trebuiau sa fie de multa vreme. Si nu as fi intervenit, dar deja a devenit plictisitoare aceasta "lupta intre generatii", unde "batranii" le tot povestesc tinerilor cat de bine mergeau lucrurile pe vremuri, cat de bine si frumos era atunci, iar acum toate s-au dus de rapa, astia tineri sunt toti niste ratati si derbedei si asa mai departe.

Astia "batranii", daca vor sa convinga ca sunt mai buni sau superiori, o pot face prin sfaturi si prin impartasirea experientei lor celor tineri, nu desconsiderandu-i continuu. Asa ca postati pe aici sfaturi pentru ei si nu-i mai demoralizati inca de la inceput de drum, asta daca vreti sa demonstrati cat sunteti voi de buni.

• Apreciez 2
Publicat

Arcane, in general am sustinut opiniile tale pe forum, dar acum nu ai dreptate, doar te-ai bagat ca musca ... Nu trebuie sa te superi, asta e adevarul.

Puteai scrie in topicul sau chiar mai mult, poti semna petitia initiata chiar de dl. Liviu Popa, intitulata "Cresterea baremelor de inaltime la admiterea in Politia Romana" :naughty:

Topicul asta chiar nu e locul potrivit pentru o astfel de discutie.

ON TOPIC: Mult succes in cariera proaspetilor absolventi!

• Apreciez 1
Publicat

Eu doar le urmaream topicul colegilor mei mai tineri si ma multumea sa vad bucuria, entuziasmul si fericirea de pe fata lor, ca dupa atata amar de vreme au ajuns acolo unde trebuiau sa fie de multa vreme. Si nu as fi intervenit, dar deja a devenit plictisitoare aceasta "lupta intre generatii", unde "batranii" le tot povestesc tinerilor cat de bine mergeau lucrurile pe vremuri, cat de bine si frumos era atunci, iar acum toate s-au dus de rapa, astia tineri sunt toti niste ratati si derbedei si asa mai departe.

Astia "batranii", daca vor sa convinga ca sunt mai buni sau superiori, o pot face prin sfaturi si prin impartasirea experientei lor celor tineri, nu desconsiderandu-i continuu. Asa ca postati pe aici sfaturi pentru ei si nu-i mai demoralizati inca de la inceput de drum, asta daca vreti sa demonstrati cat sunteti voi de buni.

Octavian nu prea au fost multumiti ,plini de entuziasm etc cand au aflat prin ce judete isi vor desfasura activitatea.

Iar sa le spun eu cat de bine este in Politia Romana ca sa nu-i demoralizez nu prea sunt genul.

Mai bine sa stie ce-i asteapta, sa nu-si faca iluzii mari ca sa nu aiba dejamagiri foarte mari.

Nu prea ma identific cu tastezi tu pe aici, dar nu stiu ca,,batranii" sa-i fi desconsiderat pe cei tineri.

Sunt mult mai ,,dezghetati" decat eram noi, poate, la varsta lor.

Ca s-a dus totul de rapa nu trebuie sa le spunea cineva, o constata singuri.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Cu respectul cuvenit pentru cei cu experienta pe aici. Nu vreau sa par ca generez conflicte avand in vedere ca este prima mea postare dar , parerea mea este ca un pic de offtopic din partea lui Arcan referitor la situatia inaltimii eu spun ca nu strica.Acum fiecare cu ideologia sa.Daca initiatorul petitiei nu o sa mearga mai departe dupa ce strange semnaturile , degeaba zic eu.... Sunt multi care incep ceva , si las lucrurile neterminate.Asta e.

Modificat de Aramis
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Pun si eu o intrebare cam off-topic, pt absolventii care intra aici: Enache zis Balaurul..... mai traieste? dau o bere :beer: cui imi da o veste buna :ph34r: ... cine stie cunoaste :ner:

Publicat (modificat)

off topic

Octavian, din cele spuse de tine trag niste concluzii.(eronate, vei spune).

1.Esti tanar.

2.esti micut de inaltime.

3.esti plin de tine , si te deranjeaza absolut orice observatie de la cei mai ,,batrani, cum le spui tu.

Acum, revenind on topic (sper) mie nu mi se pare ca Elvis a dat cu ceva in ,,generatia tanara,, nicidecum sa ii desconsidere. Nici eu nu am facut-o, ci mi-am exprimat o speranta.

Daca aveam de facut comentarii critice, le faceam pe topicurile indicate de Horia(multumesc Horia), sau mi-am spus parerea pe acolo.

Repet: imi exprimam o speranta.Speranta ca sa avem si politisti de peste 1,70 m. Am desconsiderat pe cineva? Am dat sfaturi cuiva?

Nu imi pune cuvinte in gura.De exemplu ,,amarati, derbedei,, etc...Nu imi permit asa ceva.Daca tu iti permiti(si o faci) e problema ta.

Si cum spunea si Elvis, haideti sa nu le ascundem ce ii asteapta...

Cu astea fiind spuse, imi cer scuze pentru off topic.

Modificat de arcan
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

buni sau rai,batrani sau tineri,inalti sau scunzi,nu mai conteaza,din moment ce toti suntem colegi sau viitori colegi(inca nu am inceput treaba),nu e vina noastra ca alea sunt conditiile de admitere,e vina celor care le-au intocmit,deci dragi colegi absolventi,puneti mana sa va ingrasati si inaltati :ner: mie mi-a placut ceremonia,mi se incretea pielea cand am marsaluit de la comandament la locul nostru in formatie si toata lumea prezenta ne-a aplaudat :emo-yessir:

• Membru
Publicat (modificat)

Nu sunt nici tanar si nici batran, nu sunt deloc scund si cu siguranta am mai multi ani prin politia asta decat tine. Cu alte cuvinte, nu am niciun fel de frustrari legate de aceste lucruri. Cine stie, poate am fost acolo pentru copilul meu? Nu ti-a trecut prin cap, asa-i?

Acesta era un topic, pana sa-l murdariti voi, in care trebuiau sa se stranga poze, impresii, comentarii despre festivitatea de absolvire (asa scrie in primul post) si nu al "sperantelor" ironice a celor ce inca tanjesc dupa caprareala din vremurile cand eram militari. Si care tin cu orice ocazie sa povesteasca peste tot despre cata armata aveau in spate, pasul rusesc, bla bla bla

Repet, daca va macina atat grija si doriti sa-i puneti la curent cu ce ii asteapta, o puteti face pe alte topicuri, punctual, acolo unde este cazul, nu aici.

Uite aici un exemplu, cum v-ati ingramadit sa-l lamuriti pe acest tanar

Asa ca povestile acestea binevoitoare, nu tin in cazul meu. Daca vreti sa-i ajutati, nu asa o puteti face, postand sperante ironice, ci raspunzandu-le la nedumeririle lor punctual si concret.

Modificat de Octavian
  • Apreciez 2
Publicat (modificat)

si asa ne-au dat uniforme mai mari cu cateva numere,au stiut ei ceva :ner: am o expresie referitoare la politist si burta lui,dar o tin pentru mine,sa nu se supere cineva :ph34r:

Modificat de Daniel24
  • Moderator
Publicat

Pun si eu o intrebare cam off-topic, pt absolventii care intra aici: Enache zis Balaurul..... mai traieste? dau o bere :beer: cui imi da o veste buna :ph34r: ... cine stie cunoaste :ner:

Da, mai traieste...si mai e prezent si prin scoala. Cand inca preda, mi-a fost profesor de IST si Utilizarea Armamentului (o perioada). Personal, nu am o parere rea despre el...M-a invatat cum sa port uniforma, cum sa ma prezint in fata sefilor, cum sa salut si primele lucruri despe armament.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.