Jump to content
POLITISTI.ro

Raspuns la sesizarea facuta

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Ancheta o va face autoritatea tutelara.

Daca va constata ca nu poate fi crescuta in conditii optime , instanta ti-o va incredinta spre crestere tie.

Insa este putin probabil in Romania.

In ce stadiu este divortul?

Bun.. si instiintez autoritatea tutelara ca fetita nu are conditii bune la bunica X ...iar sotia va spune ca de fapt ele se afla la bunica Y. Pai nu trebuie sa cunosc o adresa unde sa cer ancheta daca conditiile nu sunt bune ???

Pana la finalizarea divortului doresc sa cer ordonanta presedintiala. In ordonanta le spun ca bunica X refuza sa-mi arate copilul ? Dar daca vine sotia si spune ca ele se aflau la alta bunica si eu ceream bunicii X sa-mi arate copilul ?

Sau spun asa "onorata instanta va rog sa-mi aprobati vizita la copilul meu, indiferent la care dintre bunici s-ar afla, deoarece politia refuza sa-mi comunice unde se afla copilul meu" ? :ner:

Deci indiferent de asa zisele date confidentiale, un parinte are dreptul sa afle unde se afla copilul sau, si sa verifice daca conditiile de trai sunt bune! Ceea ce politia refuza, desi i-am adus la cunostinta ca fetita e amenintata cu moartea de catre mama sotiei mele.

Ca sa cer ancheta la protectia copilului, atasez raspunsul politiei si pun jos asa: "p.s. Draga Protectia Copilului, cautati copilul la toate bunicile si faceti ancheta, deoarece politia refuza sa-mi spuna unde se afla" ? Asa sa le spun ?

Modificat de n0c
  • Postări 32
  • Iniţiat
  • Ultima postare

Cele mai multe postări în acest topic

• n0c

9

• Marius

6

• Elvis

6

• maxu08

3

Cele mai multe postări în acest topic

Publicat (modificat)

As vrea ,sau mai bine zis iti doresc ca sotia ta sa se joace cu cei de la autoritate tutelara, sa vezi ce surprize o sa aiba.

Este obligata sa comunice adresa unde se va face ancheta sociala. Nu este de glumit. Daca cu tine ia mers de data asta i se va infunda.

In ce stadiu este procesul?

Ce varsta are fetita?

Modificat de Elvis
Publicat

Bunica aia te minte pentru că te știe așa mai încet la minte. Nu te-ai prins!?

Dar când cei de la autoritatea tutelară se vor duce acolo, pe ei nu îi va minți, cum o face în cazul tău. Probabil la fel s-a întâmplat și când au făcut verificări acei polițiști. :naughty:

Publicat

As vrea ,sau mai bine zis iti doresc ca sotia ta sa se joace cu cei de la autoritate tutelara, sa vezi ce surprize o sa aiba.

Este obligata sa comunice adresa unde se va face ancheta sociala. Nu este de glumit. Daca cu tine ia mers de data asta i se va infunda.

In ce stadiu este procesul?

Ce varsta are fetita?

Ok. Sotia e obligata. Sa o sun sa-i spun ca e obligata sa-mi zica adresa ca sa ma adresez la protectia copilului? Nu mai are acel numar.

Prima infatisare va fi pe 11 noiembrie.

Fetita are 3 ani.

Procesul va dura 1-2 ani. Pana atunci eu nu-mi vad copilul fiindca politia refuza sa-mi spuna unde e ?

Daca eu nu mi-am vazut copilul de 6 luni, nu e disparitie pentru mine ?

• Moderator
Publicat

Cauta-ti singur copilul, daca esti tata!

In sase luni nu ai fost in stare sa mergi 58 km (sau cat ai spus) ca sa-ti vezi copilul?

Ce doresti, sa-ti aduca politia copilul acasa?

Politistul probabil a mers acolo si a luat legatura cu sotia, poate a vazut si copilul, dar asta nu inseamna ca e obligat sa le aduca in fata ta.

Publicat

O fi dispariție pentru tine, dar nu și din punct de vedere legal. Ce e așa greu de înțeles!? :doh:

Publicat

Este dureros Noc, daca are trei ani este complicat.

Insa nimeni nu iti poate lua dreptul de a vizita copilul, nimeni nu poate sa intrerupa legatura dintre tine si fetita decat daca instanta te decade din drepturi.

Te intreb si sa imi raspunzi sincer:

-crezi ca daca politia iti comunica adresa sotia iti dadea voie sa intri in casa bunici?

-crezi ca tu personal ai facut tot ce ti-a stat in putere sa vezi copilul?

Are mai multe bunici.Ok. Faci de garda cu randul ,cand la una cand la alta pana afli unde iti ascunde copilul.

Daca nu te ajuti singur ,nu te va ajuta nimeni si indiferent ce se va intampla acea femeie ramane mama copilului tau . Nu poti schimba asta.

Daca vrei sa ma asculti incearca sa detensionezi relatia cu fosta sotie si vei vedea ca pana la urma iti va da voie sa vezi fetita.

Insa ,sincer nu stiu cum ai putut sa astepti 6 luni fara ca tu sa o cauti. :emo-yessir:

• Administrator
Publicat

Pe acest site nu sunt acceptati cei ce nu pot purta o discutie civilizata.

Angajeaza-ti un avocat pentru a primi sfaturi!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

• Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.