Buna ziua in primul rand, imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.
Ma numesc M.F. sunt din Rm. Valcea si ieri seara un echipaj de politie care se deplasa pe contra sens ma oprit ca am depasit un autovehicul pe linia continua. Acel autovehicul era stationat, fiind doar o banda pe sens (pe sensul meu de mers) a trebuit sa calc linia continua cu autovehiculul meu el fiind stationat cu semnalele luminoase aprinse (avariile), la 5-7 metri mai in fata fiind oprit de echipajul de politie si primind amenda pentru depasire pe linie continua. Bineinteles cu permisul de conducere suspendat pe 30 de zile. Ce se intampla… eu am camera de supraveghere in masina si sa filmat totul. Am sa vin cu un video sa vedeti despre ce e vorba mai concret. Ce credeti, daca contest procesul verbal pot castiga in instanta anularea amenzii si anularea retinerii permisului ?! Mie mi se pare o mare nedreptate. Pe procesul verbal am scris: "mi se pare o mare nedreptate, autovehicolul fiind stationat, eu fiind nevoit sa il depasesc pe linia continua. Am sa contest in instanta procesul verbal.
Astept pareri, ideei cum se contesta un proces verbal in instanta, ce trebuie facut, etc.
Question
pct
Buna ziua in primul rand, imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.
Ma numesc M.F. sunt din Rm. Valcea si ieri seara un echipaj de politie care se deplasa pe contra sens ma oprit ca am depasit un autovehicul pe linia continua. Acel autovehicul era stationat, fiind doar o banda pe sens (pe sensul meu de mers) a trebuit sa calc linia continua cu autovehiculul meu el fiind stationat cu semnalele luminoase aprinse (avariile), la 5-7 metri mai in fata fiind oprit de echipajul de politie si primind amenda pentru depasire pe linie continua. Bineinteles cu permisul de conducere suspendat pe 30 de zile. Ce se intampla… eu am camera de supraveghere in masina si sa filmat totul. Am sa vin cu un video sa vedeti despre ce e vorba mai concret. Ce credeti, daca contest procesul verbal pot castiga in instanta anularea amenzii si anularea retinerii permisului ?! Mie mi se pare o mare nedreptate. Pe procesul verbal am scris: "mi se pare o mare nedreptate, autovehicolul fiind stationat, eu fiind nevoit sa il depasesc pe linia continua. Am sa contest in instanta procesul verbal.
Astept pareri, ideei cum se contesta un proces verbal in instanta, ce trebuie facut, etc.
video:
Top Posters For This Question
19
17
14
12
Popular Days
Apr 9
56
Apr 10
43
Apr 8
41
Apr 7
17
Top Posters For This Question
Marius 19 posts
Catalin 17 posts
cipri83 14 posts
pct 12 posts
Popular Days
Apr 9 2012
56 posts
Apr 10 2012
43 posts
Apr 8 2012
41 posts
Apr 7 2012
17 posts
Popular Posts
Octavian
Domnule taximetrist, am citit cometariile de pe celelate website-uri si aberatiile pe care toti prostii le debiteaza pe acolo. Concluzia mea este ca nu cunosti nici tu si nici ceilalti legea, desi ave
Catalin
Observ că postul lui Octavian i-a deranjat pe mulți dintre deontologii și „intelijenți” ce plâng de milă domnului taximetrist, probabil tocmai pentru că oferă ca argument o prevedere legală ce le răst
Horia
Ca o recapitulare, taximetristul nostru a efectuat depasirea unui alt taximetru ce se afla oprit si cu lampile de avarie in functiune pentru coborarea pasagerilor, incalcand marcajul continuu. Aceste
Posted Images
162 answers to this question
Recommended Posts