Jump to content
POLITISTI.ro

Cum ne ajuta C.N.P.


popvasilescu

Recommended Posts

Colegul meu de munca a primit ajutor de inmormantare din partea C.N.P., o suma modica ca sa zic asa, la momentul respectiv a fost un ajutor. Dupa 1 an ne-am facut cerere de retragere din organizatie, mie mi-a fost aprobata da lui nu pentru ca are de inapoiat banii pe care i-a primit ca ajutor.

Va rog sa ma lamuriti si pe mine, acesta a fost un ajutor de inmormantare sau un simplu imprumut?

Link to comment

@popavasilescu

Orice organizatie/asociatie functioneaza dupa legi si norme. Revenind la topikul deschis de dvs pot sa va spun urmatoarele:

Organizarea şi funcţionarea Corpului se realizează pe principiile teritorialităţii, eligibilităţii, mutualităţii şi ierarhiei structurilor de conducere.<br style=""> <br style="">

Fondurile băneşti obţinute pot fi utilizate pentru perfecţionarea pregătirii profesionale, acordarea de burse şi de ajutoare, crearea unor instituţii cu scop ştiinţific, investiţii legate de dotarea cu mijloace adecvate activităţilor Corpului, cheltuieli administrativ-gospodăreşti, asistenţa juridică a membrilor, cumpărarea şi administrarea unor hoteluri, case de odihnă şi cluburi ale poliţiştilor şi pentru fondul de salarii destinat aparatului tehnico-administrativ propriu. Poate stiti ca in prezent cotizatia este de 8 lei/membru/luna.

La ajutorul de inmormantare, la care va referiti, probabil pentru unul din parinti (500 lei), acordat colegului, a fost aaprobat si cordat de CT teritorial, in baza Normelor Metodologice (le puteti studia pe site-ul www. cnpromania.ro) si daca ulterior nu i s-a apobat retragerea din CNP este foarte corect.

Conform HGR nr.1305/2002 - Regulamentul CNP la art.15 se prevede:

"În calitate de membri ai Corpului poliţiştii au următoarele obligaţii specifice:

a) să contribuie la realizarea scopului şi la îndeplinirea atribuţiilor Corpului;

B) să participe la adunările generale ale organizaţiilor teritoriale;

c) să îndeplinească hotărârile adoptate de organele de conducere;

d) să protejeze patrimoniul Corpului;

e) să nu întreprindă, în nici o împrejurare, activităţi care pot afecta renumele şi prestigiul Corpului;

f) să exercite cu competenţă funcţiile în care au fost aleşi;

g) să îşi plătească lunar cotizaţia în cuantumul stabilit de organele abilitate;

h) să păstreze confidenţialitatea datelor la care au acces atunci când dispoziţiile legale sau nevoile muncii impun acest lucru;

i) să respecte prevederile Codului de etică şi deontologie al poliţistului şi să promoveze aplicarea acestora".

Deci nu era normal ca acelui membru sa-i aprobe retragerea din CNP, conform Regulament si Norme.

Sa auzim numai de bine!

Link to comment
  • Moderator

Art. 20 pct. 2 din Declaratia Universala a drepturilor Omului.

"Nimeni nu poate fi obligat sa faca parte dintr-o asocialtie."

Hotararea Nr. 1305 din 20 noiembrie 2002 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Corpului National al Politistilor

Art. 13

(1) Poliţistul poate renunţa oricând la calitatea de membru al Corpului.

(2) Renunţarea se face în scris, printr-o comunicare adresată organizaţiei teritoriale sau, după caz, departamentului din care face parte poliţistul.

Astfel, pentru a renunta la calitatea de membru CNP, nu e nevoie de nicio aprobare.

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Eu am facut referiri strict din punct de vedere legal.

Din punct de vedere moral, da, aveti dreptate, nu e corect, dupa ce un membru beneficiaza de ajutor financiar sa se retraga si sa nu mai plateasca cotizatie.

Link to comment

Domnule radusandu, aveti dreptate, dar pe mine ma intereseaza de ce-i spune ajutor de inmormnatare si nu imprumut de inmormntare, iar vizavi de asistenţa juridică a membrilor mai ganditi-va, ca va dau caz concret in care CNP-ul a "ajutat" si omul plateste si acum.

Colegul nu a solicitat nimic, pur si simplu a fost chemat sa primeasca banii, nu a stiut ca trebuie sa-i dea inapoi. S-a hotarat sa se retraga dupa mult timp, de fapt in urma citirii bilantului CNP-ului, a fost cu cererea la presedintele teritorial si nu a vrut sa o semneze pana nu returneaza banii. Omul e mai necajit nu a avut de unde sa-i dea.

" Principiul mutualitatii prin care fiecare asigurat contribuie cu o suma de bani, numita prima de asigurare, la crearea fondului de asigurare din care asiguratorul acopera daunele suferite de asigurati."

Principiul mutualităţii este aplicabil, la rîndul său, se bazează pe acţiunea legii numerelor mari (care este o lege statistică avînd următorul enunţ: cu cît este mai mare numărul expunerilor la risc, cu atît probalitatea daunelor produse se va apropia de valoarea probabilităţii daunelor estimate).

Esenţa economică a asigurării o reprezintă acoperirea daunelor dintr-un fond central,creat din colectarea primelor de asigurare colectat plătite de către asiguraţi. Destinaţia acestui fond este următoarea:

plata daunelor;

crearea unui fond de rezervă (din care se vor achita daunele mari;)

acoperirea cheltuielilor administrative ale societăţii;

Stiam ca 8 lei este cotizatia pe luna si chiar faceam calcule cati ani trebuie sa fie omul membru.:))

Domnule relugrigorescu va rog sa nu mi-o luati in nume de rau, nu am nimic cu organizatia d-voastra, m-am retras din proprie initiativa, nu cred ca in momentul de fata este nevoie de organizatia dumneavoastra (binenteles parerea mea), in afara de instiintari catre conducerile institutiilor si azize pt. numiri in functie a sefilor, eu nu am vazut de ce ar trebui sa raman in CNP. Nu vedeti ca pe toti ne arde buzunarul, 25% nu sunt de ici de colea, TVA-ul ne-a rupt si mai tare, si noi stam si asteptam o semnatura de la CNP ca omu e in concediu.

Vreau sa stiu si eu daca din toti cei care sunt pe forum, coleg, care nu face parte din conducerea corpilui, un simplu membru, este multumit de ceea ce face CNP-ul pentru el.

Va multumesc pentru rabdare.

Edited by popvasilescu
Link to comment

@popvasilescu

Sunteti intr-o mare eroare...dar nu voi intra in polemica cu dvs. Nu sunt relugrigorescu.

mai sus la postarea mea anterioara am explicat, dar probabil nu ati citit.

La urmatoarea adresa gasiti Normele:

http://www.cnpromani.../norme-prof.pdf

iar mai jos explicatiile date de mine la un topik anterior:

http://www.politisti...np/page__st__60

@elvis.

Aprobarea pe o adeziune se da la inscriere, pentru a se putea inscrie si retine cotizatia, la fel se procedeaza si cu o cerere de retragere, care este analizata in CT. Poate la alte organizatii este altfel.

Cu stima,

Link to comment

Domnule radusandu eu cred ca dvs nu prea ati fost reclamat, si daca da de catre nestiutori de carte.

Nu puteti sa tineti in CNP pe cineva ca asa vor muschii dvs.

Nici nu trebuie sa trec pe la dvs ,ma retrag direct la serviciul financiar.

As vrea sa vad si eu prostul ala, sef la financiar care isi baga pielea la saramura pentru CNP.

Cu deosebit respect. :emo-yessir:

Link to comment
  • Member

impreuna cu toata politia unde lucrez, inclusiv posturile de politie, ne-am retras azi din CNP, bine fara cativa ofiteri, era de asteptat.

am mers cu un tabel cu nume , prenume, unitatea din care facem parte si semnatura la presedintele CNP, i-am adus la cunostiinta, apoi direct la financiar si de luna asta nu se mai opresc bani pt CNP si asociatia Dinamo. nu am intampinat probleme de genul ce se vb pe forum

PERSONAL NU M-A AJUTAT CU NIMIC CNP-UL, NICIODATA...SI NICI NU MA AJUTA VREODATA.

scuze off-topic, dar se pare ca scapam de militieni!ner.gifemo-yessir.gif unii chiar merita, pacat de sectoristii de ne-au invatat meserie.emo-yessir.gif

Link to comment

Nu ne mai ajuta deloc si cu nimic CNP pe noi pe politistii din Politia Romana. Ar fi mai bine daca si-ar schimba si denumirea in Corpul National al Frontieristilor.

Nu stiu daca ati avut curiozitatea sa mai cititi in ultimul timp pe site-ul lor. A devenit o organizatie ce urmareste numai interesele celor de la frontiera. Pe tot site-ul ala gasiti numai o sigura persoana modulatorul (sau ceva de genul acesta), iar toate punctele de vedere, actiunile si tot ce face aceasta organizatie urmaresc interesul numai al celor de la frontiera, chiar si al jandarmilor, pompierilor si a oricui altcuiva numai pe cel al politistilor nu.

Ba mai mult, omul are ceva vendete cu cei de pe la SNPPC si nu pierde nicio ocazie sa-i altoiasca pe unde are cea mai mica oportunitate.

De ce nu-si schimba si denumirea, ca sa nu mai induca lumea in eroare, nu stiu?

Link to comment

La ultima sedinta de la minister, toti reprezentantii sindicatelor si ai federatiilor din politie s-au ridicat si au parasit sala, a ramas Dobrescu si vamesul Lincu.

Oare de ce?

Link to comment

@elvis

Cand este vorba, sau despre ce sedinta, data,etc. Este doar un zvon? Veniti cu detalii. In primul rand nu v-ati documentat, deoarece CNP si in special presedintele DOBRESCU nu a participat singur la nici o sedinta la MAI in ultima perioada, iar comunicatele CNP cred ca le-ati citit. Consiliul National a delegat 4 membri din Consiliu, printre care si presedintele Dobrescu, iar CNP nu a fost la sedinte la aceiasi ore cu sindicatele reprezentative...

Nu stiu ce aveti personal cu LINCU? Oare de ce scrii numai asa? Este vorba de ciolan...:emo-yessir:

@Rookie

E dreptul tau sa gandesti si sa scrii asa, pe acest forum si te respect, dar CNP-ul este al tuturor politistilor care beneficiaza de statutul de politist. Mediatorul este mandat de Consiliul National sa raspunda intrebarilor de pe forumul www.cnpromania.ro.

Numai bine!

Link to comment

Domnule radusandu va asigur ca respectul este reciproc.

Totusi de ce consiliul national l-a mandatat doar pe domnul modelatorul? De ce nu sunt mandatati mai multi componenti ai consiliului national care sa raspunda si la problemele politistilor?

Link to comment

@Rookie.

Va asigur ca la prima sedinta ordinara a Consiliului National voi ridica aceasta problema.

Totusi doresc sa cunoasteti ca la unele intrebari punctuale "Mediatorul"pentru un raspuns cat mai la subiect consulta Comisiile de specialitate.

Pentru topikurile deschise,ori intrebari pot sa acorde raspunsuri si alti membri din BEC sau din Consiliul National, cel putin eu asa procedez.

Politistii membrii CNP pot sa se adreseze scris pe fax,email, scrisoare,etc pentru unele intrebari, asa cum fac majoritatea membrilor CNP iar lucrarea se repartizeaza si dupa documentare si verificare la structurile de specialitate se formuleaza raspunsuri pertinente.

Numai bine!

Link to comment

Domnule radusandu,ca tot ati adus vorba de ciolane,vad ca va pricepeti si la bucatarie, fiind membru cotizant CNP ,imi puteti spune:

- cat la suta din cotizatiile CNP din teritoriu ajung la Bucuresti ora exacta?

- cat este renumerat presedintele CNP din teritoriu pentru fiecare sedinta ATOP la care participa?

- de ce presedintele CNP din teritoriu participa din timpul orelor de program la sedintele ATOP si este platit de catre stat?

- de ce organele de conducere CNP suspendate din functie sunt platite de minister cu toate sporurile aferente ,ca si cum ar fi la serviciu?

- de ce nu se bucura de acelasi tratament si liderii sindicali suspendati din functie pentru a desfasura activitati sindicale?

- de ce ministerul va pune la dispozitie gratuit masini, calculatoare, benzina, spatii pentru sedii, etc?

- cat are salariul domnul Dobrescu, fiind suspendat din functie?

- este adevarat ca ati modificat Statutul CNP, bagand cu tupeul care va caracterizeaza un articol care stipuleaza ca liderii sindicali nu pot fi alesi in functiile de conducere ale CNP?

- sunteti prieten cu vamesul Lincu?

In functie de raspunsurile dvs o sa dezvolt o anumita discutie.

Cu deosebit respect. :emo-yessir:

Edited by Elvis
Link to comment

Microsoft Word - LEGE Nr. 54 din 24 ianuarie 2003 Legea sindicatelor @elvis

La unele din intrebari , deja, daca ai fi studiat ceva legislatie inainte nu mai trebuia sa pui acele intrebari, totusi va raspund.

Va aduc aminte ca organizatia profesional CNP este infiintata prin lege, nu este asociatie sau sindicat, care sa aiba un statut, iar politistii alesi sunt mutate la MAI-DGMRU si detasati pe perioada mandatului la CNP, conform legislatiei si OMAI in domeniu:

1. Legea nr. 218/2002 (Actualizata 2009), privind organizarea si functionarea Politiei Romane, actualizata prin Legea 60/2009

“Art. 6. - In cadrul Politiei Romane functioneaza Corpul National al Politistilor, persoana juridica de drept public, ale carei atributii sunt stabilite prin legea privind statutul politistului.”

2. ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ Nr. 30 din 25 aprilie 2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Internelor şi Reformei Administrative

“ART. 12 (7) În cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative funcţionează Corpul Naţional al Poliţiştilor, persoană juridică de drept public, ale cărui atribuţii sunt stabilite prin lege.”

3. LEGE Nr. 360 din 6 iunie 2002 privind Statutul poliţistului

ART. 49

“(1) Se înfiinţează Corpul Naţional al Poliţiştilor, ca persoană juridică de drept public, denumit în continuare Corpul, cu sediul în municipiul Bucureşti, reprezentând forma de organizare pe criteriu profesional, autonom, apolitic şi nonprofit a poliţiştilor.

(2) Corpul promovează interesele poliţiştilor şi apără drepturile acestora.”

4.HOTĂRÂRE Nr. 1305 din 20 noiembrie 2002

privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Corpului Naţional al Poliţiştilor

“ART. 1(1) Corpul Naţional al Poliţiştilor se organizează şi funcţionează potrivit Legii nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului şi celorlalte prevederi legale care reglementează activitatea structurilor din care provin membrii săi.

(2) Corpul Naţional al Poliţiştilor funcţionează, potrivit legii, în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

ART. 50 (1) Numărul posturilor, denumirea funcţiilor şi modul de salarizare a personalului care desfăşoară activităţi permanente în cadrul Corpului se stabilesc de Congresul naţional al Corpului, la propunerea Consiliului naţional al Corpului, cu acordul prealabil al ministrului administraţiei şi internelor.

(2) La depunerea de către membrii Corpului a candidaturilor pentru a fi aleşi şi ulterior încadraţi în structurile cu activitate permanentă prevăzute la alin. (1) se va urmări întrunirea condiţiilor privind studiile, stagiul în funcţii şi celelalte criterii necesare încadrării în funcţiile respective, stabilite pentru poliţişti în prezentul regulament.

(4) Membrii Corpului aflaţi în activitate, încadraţi în funcţii conform alin. (1) şi (2), îşi păstrează calitatea de poliţist şi beneficiază de drepturile, îndatoririle şi obligaţiile specifice prevăzute în Statutul poliţistului

ART. 51 (1) Ministerul Administraţiei şi Internelor va pune la dispoziţia Corpului, la nivel central şi teritorial, spaţii, birotică şi mijloace tehnice necesare, în condiţiile legii.

(2) Pentru îndeplinirea atribuţiilor prevăzute de lege şi de prezentul regulament, organele de conducere ale Corpului au acces la mijloace de comunicaţii specifice utilizate de unităţile Ministerului Administraţiei şi Internelor. (3) În îndeplinirea scopului prevăzut la art. 2 alin. (2) şi a atribuţiilor prevăzute la art. 8, organele de conducere ale structurilor Corpului conlucrează cu organizaţiile profesionale, culturale şi sportive ale funcţionarilor publici şi personalului militar din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. “

5.Legea nr. 218/2002 (Actualizata 2009), privind organizarea si functionarea Politiei Romane, actualizata prin Legea 60/2009

Art. 17. - (1) La nivelul municipiului Bucuresti si al fiecarui judet se organizeaza si functioneaza autoritatea teritoriala de ordine publica, organism cu rol consultativ, a carui activitate se desfasoara in interesul comunitatii.

(2) Autoritatea teritoriala de ordine publica este constituita din seful Directiei generale de politie a municipiului Bucuresti sau al inspectoratului de politie judetean, un reprezentant al Corpului National al Politistilor, subprefect, 6 consilieri desemnati de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, respectiv de consiliul judetean, seful Corpului gardienilor publici al municipiului Bucuresti sau al judetului, 3 reprezentanti ai comunitatii, desemnati de primarul general al municipiului Bucuresti, respectiv de presedintele consiliului judetean.

(3) Desemnarea nominala a autoritatii teritoriale de ordine publica este validata de catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti sau de catre consiliul judetean pentru o perioada de 4 ani.

(4) Autoritatea teritoriala de ordine publica este condusa de un presedinte ales cu votul majoritar din randul consilierilor din Consiliul General al Municipiului Bucuresti sau al consiliilor judetene pe o perioada de 4 ani.

Art. 18. - Autoritatea teritoriala de ordine publica are urmatoarele atributii:

a) contribuie la elaborarea planului de activitati si la fixarea obiectivelor si indicatorilor de performanta minimali, avand ca scop protejarea intereselor comunitatii si asigurarea climatului de siguranta publica;

B) sesizeaza si propune masuri de inlaturare a deficientelor din activitatea de politie;

c) face propuneri pentru solutionarea de catre organele de politie a sesizarilor care ii sunt adresate, referitoare la incalcarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului, potrivit prezentei legi;

d) organizeaza consultari cu membrii comunitatilor locale si cu organizatiile neguvernamentale cu privire la prioritatile sigurantei persoanei si a ordinii publice;

e) prezinta trimestrial informari in sedintele Consiliului General al Municipiului Bucuresti sau ale consiliului judetean, dupa caz, asupra nivelului de asigurare a securitatii si sigurantei civice a comunitatii;

f) elaboreaza anual un raport asupra eficientei activitatii unitatilor de politie, care se da publicitatii.

Art. 19. - (1) Autoritatea teritoriala de ordine publica se intruneste in sedinte ordinare sau extraordinare, trimestrial sau ori de cate ori este nevoie.

(2) La sedintele autoritatii teritoriale de ordine publica au dreptul sa participe, cu statut de invitat, prefectul municipiului Bucuresti, respectiv al judetului, primarul general al municipiului Bucuresti, respectiv presedintele consiliului judetean, conducatorii serviciilor publice descentralizate ale ministerelor si ale celorlalte autoritati ale administratiei publice centrale de specialitate. Sedintele autoritatii teritoriale de ordine publica pot fi si publice.

(3) In exercitarea atributiilor sale autoritatea teritoriala de ordine publica emite hotarari cu caracter de recomandare.

(4) Autoritatea teritoriala de ordine publica nu are competente in problemele operative ale politiei.

Art. 20. - Cheltuielile necesare pentru desfasurarea activitatii autoritatii teritoriale de ordine publica se suporta din bugetul municipiului Bucuresti, respectiv din cel al judetului.

Art. 21. - Regulamentul de organizare si functionare a autoritatii teritoriale de ordine publica se aproba prin hotarare a Guvernului, la propunerea Ministerului de Interne si a Ministerului Administratiei Publice, in termen de 60 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei legi.

Totusi va aduc la cunostinta si cateva prevederi ale legii sindicatelor pe care in calitate de lider de organizatie ar trebui sa le puneti in aplicare:

LEGE Nr. 54 din 24 ianuarie 2003 Legea sindicatelor

“ART. 11 (1) Pe perioada în care persoana aleasă în organul de conducere este salarizată de organizaţia sindicală contractul său individual de muncă sau, după caz, raportul de serviciu se suspendă, iar aceasta îşi păstrează funcţia şi locul de muncă avute anterior, precum şi vechimea în muncă, respectiv în specialitate sau în funcţia publică deţinută, în condiţiile legii. Pe postul acesteia poate fi încadrată o altă persoană numai cu contract individual de muncă pe durată determinată.

(2) La revenirea în postul avut anterior persoanei aflate în situaţia prevăzută la alin. (1) i se va asigura un salariu care nu poate fi mai mic decât cel ce putea fi obţinut în condiţii de continuitate în acel post”

Pentru alte detalii va astept la sediul CNP,pentru discutii sa vedem frustrarea dvs pentru a va acorda ajutorul necesar, sau daca sunteti membru CNP, rog transmiteti prin fax/scrisoare pentru detalii, daca CT al IPJ Dolj nu va comunicat aceste raspunsuri.

Cu stima,

Link to comment

,, Corpul promovează interesele poliţiştilor şi apără drepturile acestora.” ]ner: :ner: :ner:

Oare unde ati fost cand acest minister si-a batut joc de mine,si chiar aveam nevoie de ajutor, domnule reprezentant CNP?

As dori sa imi raspundeti cu cuvintele dvs punctual nu sa dati copy-paste ca liceeni care s-au nascut obositi.

Nu mi-ati fost de mare ajutor insa va marturisesc ca nu am foarte mari asteptari de la dvs.

Continuati sa traiti in turnul de fildes dar aveti mare grija ,cazaturile de la inalltime sunt periculoase.

Cu stima. :emo-yessir:

Link to comment

@elvis.

Vedeti ca nu va documentati, nu stiti nimic despre mine. Atentie din 2004 aveati la IPJ Dolj Consiliu Teritorial. Daca nu v-a sprijinit este rusinea lor. Eu unde eream pe atunci i-am sprijinit pe membri. Dar chiar nu ati solicitat sprijin, nu ati contestat ? Nu este bine sa ramaneti frustrat. Orice sut in f... este un pas inainte. Am trecut prin asa ceva inaintea dvs.

Mai aveti multe de invatat.Eu nu am vrut decat sa va aduc la cunostinta si cateva articole ale legislatiei din domeniu, ca raspunsuri, la intrebarile de elev de scoala generala...

Cred ca nu se poate dialoga cu dvs. Totusi cititi si ultima fraza, care imi ramane in atentie.

Apropo, D-l LINCU nu a fost sau nu este presedintele PROLEX, unde ati activat si activati dvs. Nu, nu-l cunosc personal, chiar m-a reclamat o data prin 2008, dar am avut onoarea sa aflu multe lucruri despre acesta.

Cu stima,

Link to comment

Domnule radusandu, chiar daca nu pare mai citesc si eu cate ceva din cand in cand.

Nu v-am cerut texte de lege, v-am rugat sa imi raspundeti sincer si punctual ,,cu cuvintele dvs".

Nu stiu de unde ati dedus ca eu chiar le stiu pe toate, pentru ca daca ati fi fost atent pe acest forum am spus ca sunt un politist modest, umil care a plecat de jos si daca o sa am ce invata de la dvs fiti sigur ca voi invata.

Credeti ca nu se poate dialoga cu mine? Ce veti face cand va veti trezi cu mine la sedinte? Sau nu sunt, sedintele, pentru fraierii cotizanti?

Eu cunosc raspunsurile la intrebarile pe care vi le-am pus, si credeti-ma ca ce stiu ,mult sau putin, stiu foarte bine.

Dar inca odata nu puteti sa va rupeti de trecut si sa renuntati la,, limba de lemn".Vorbiti mult fara sa sa spuneti nimic. Iliescu ar fi mandru, ca va pierdeti in ,,meandrele concretului".

Nu puteti da niste raspunsuri scurte si la obiect. La concret cum imi place mie sa spun.

Cand am spus eu ca Lincu este presedinte???????

Ati avut onoarea sa aflati mai multe despre el????

Sincer ,va marturisesc, ca v-ati murdarit afland ceva despre el.

Nu stiu cum se evidentiaza ,sau unde, banii pe care ii iau presedintii CNP la sedintele ATOP.

Un predsedinte CNP primeste pentru fiecare sedinta ATOP la care participa 500 lei.. Ecxact cat am avut eu salariul cat am fost suspendat, salariu platit de sindicat.

Doamna Esca cat are salariul domnul Dobrescu sau domnul Radu Sandu?

Ca sa ajutati cati oameni am ajutat eu ,membrii CNP, trebuie sa va mai nasteti odata.

Cu deosebit respect. :emo-yessir:

Edited by Elvis
Link to comment

@elvis.

Asa esti foarte serios, dar cand te ajuta presedintele LINCU il respectai?

Ti-a aduc aminte doar...

http://www.prolex.ro/?cat=141

sau

http://www.prolex.ro/revista/index.php?cat=articole&articol=270

Acum nu mai este bun...

http://www.indiscret.ro/226/dezvaluiri/7612/lupta-pentru-sefia-prolex-faza-pe-instante-.html

Intradevar nu-l cunosc , dar raman la cele afirmate mai sus.

Numai bine!

Link to comment

Domnule radusandu ramaneti la ce va priceperti.

Cu toate ca eu va consider un tip destept, aici sunteti habarnist.

Pentru ,, niciun ajutorul" dat de Lincu eu i-am adus 1000 de membrii in sindicat care ii cotizau cum va cotizeaza si dvs, lunar 120.000.000. I-ar atunci cand am ajuns in instanta la penal cu Enescu m-a lasat fara avocat.

Nu v-as dori ,nici dusman daca mi-ati fi, sa treceti prin ce am trecut eu.

Insa nu ma plang deoarece eu sunt mult mai puternic decat dvs,iar Dumnezeu mi-a dat cat pot sa duc.

Insa imi aduc aminte ca atunci cand fostul inspector sef Enescu mi-a interzis sa intru in toate unitatile de politie din Dolj, CNP-ul nu a deschis pliscul, a facut ciocul mic si joc de glezne, ca la multe alte nenorociri care mi s-au intamplat fiind membru CNP.

Va inchipuiti ce inseamna sa stragi 1000 de adeziuni, adeziune cu adeziune ? Dvs tot cu tabele lucrati nu?

Iar fie vorba intre noi, pe Lincu nu l-am respectat niciodata, in Pro Lex am intrat pentru Lupu Mircea. Va spune ceva numele asta?

Poate si datorita mie, au recunoscut unii ca prevederile Legii 188 se aplica si functionarilor publici cu statut special.

,,Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat. Fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil."

Link to comment
  • 3 weeks later...

Una peste alta, vad aici o lupta surda care nu duce la nimic. Treaba e mult mai simpla: fie nu te inscrii in nicio organizatie d-asta complet inutila si ineficienta, fie te retragi. Iar ca sa fiu on-topic nu pricep nici eu de ce ai nevoie de aprobarea unui burtos ca sa te retragi dintr-o organizatie. Numai din organizatiile criminale nu poti iesii cand vrei, sau doar cu picioarele inainte.

Domnilor, ati cumparat un suflet pentru vecie cu cateva milioane? De ce sa nu cereti si dobanda la banii aia? Cereti omului sa va lase masina amanet, sau casa si trimiteti cativa recuperatori sa-l sperie ca sa fie tabloul complet.

Ce hal de gluma e asta? Nu dati aprobare :wacko: pentru ca ati ajutat un om la nevoie? Asta e rostul infiintarii organizatiilor de genul asta (e utopic, stiu) nu sa aveti functii si avantaje pe carca prostilor care isi rup de la gura aia 10 lei sau cat dreaqu e cotizatia.

Link to comment

Oameni buni, l-ati vazut pe "omul CNP-ului" intre 15.30 - 16.00 pe Antena 3? Abia acum s-a lamurit in ce ape se scalda baietii de la CNP! Acum se vede ca ei nu pe noi ne sprijina ci ca sunt complicii staff-ului MAI! Daca mai aveati vreo urma de indoiala ca CNP, pe banii nostri, ne sapa si ne duc la groapa, acum aceasta indoiala sper ca s-a spulberat!

Sa va fie rusine "dragi" colegi pupatori din CNP.

P.S. Odata ce am avut aceasta confirmare va asigur ca nu voi mai fi membru al CNP. Voi nu aparati niciun interes: nici sindical nici profesional. Voi va aparati interesele voastre.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.