Jump to content
POLITISTI.ro

Iisus

WILDROSE61

Postare recomandată

Publicat

adimercea tu ti-ai gasit cariera.Fa-te predicator.Ca politist nu prea cred ca esti.As fi curios cum ai proceda in operativ la un scandal? Ai intoarce si obrazul celalalt ?

Daca ai extrage din toate istoriile aduncate in cartea numita Biblie doar cuvintele Lui Dumnezeu-Isus ai trai si am trai mai bine pe pamantul asta.Cei ca tine se marginesc sa aplice cat mai ad literam cele spuse de diversi proroci, invatati, apostoli etc.

99% din cele scrise in Biblie sunt arhaice si fara aplicabilitate in zilele de azi.Doar cuvintele, pildele si parabolele lui Isus sunt atemporale.Ce a spus Isus acum 2000 de ani este mai valabil azi decat atunci.Restul e doar proza.

wildrose61 am si pt tine o intrebare:

ti-e rusine cu tine? ti-em rusine cu fatza pem care ti-a dat-oDumnezeu ? Altfel cum sa imi explic ca in avatar ti-ai pus o poza de pe net.

Nu cumva ai cazut in pacatul laudroseniei si ai incalcat una dintre cele 10 porunci mintindu-ne?Cum se impaca asta cu credinta ta asa de mult clamata pe aici?

Publicat (modificat)

"Eu implinesc Biblia si la acest capitol si Biblia spune.....

3 Bărbatul să-şi împlinească faţă de nevastă datoria de soţ; şi tot aşa să facă şi nevasta faţă de bărbat.

4 Nevasta nu este stăpână pe trupul ei, ci bărbatul. Tot astfel, nici bărbatul nu este stăpân peste trupul lui, ci nevasta.

5 Să nu vă lipsiţi unul pe altul de datoria de soţi, decât doar prin bună învoială, pentru un timp, ca să vă îndeletniciţi cu postul şi cu rugăciunea; apoi să vă împreunaţi iarăşi, ca să nu vă ispitească Satana, din pricina nestăpânirii voastre.

1 Corinteni 7

Intelege colega cum sta treba,dar ar fi mai intelept, daca te-ar procupa aspectele spirituale ale vietii, ca eu pentru acesta scriu pe forum."

Fara suparare, tu te crezi superior celorlalti prin credinta ta? Ca asta reiese, ca tu esti un super pocait, ce incerci sa ne aduci la cunostinta invataturile Domnului, pentru ca sunt multi pacatosi.

:doh:

De ce?

Inteleg ca este dreptul fiecaruia sa gandeasca liber, insa tu te joci cu credinta.

Cum poti sa spui ca tu implinesti Biblia? Cred ca mai degraba iti bati joc.

Deci tu ca iti arati credinta la adevarata ei valoare, pentru tine, ai curaj sa spui ca implinesti Biblia, atunci unul care nu si-o exteriorizeaza cum este?

Ceea ce faci tu, ceea ce spui nu este credinta...Sau poate esti neoprotestant.

Sunt multi oameni ce nu isi exteriorizeaza credinta, insa ei sunt demni de respect pentru pentru ca credinta lor este puternica, iar atunci cand se roaga sau infaptuiesc ceva o fac din suflet.

Pe cand tu te lauzi cu credinta si arati asta, de parca tu mananci credinta pe paine, ca pe o trufanda.

Ai citit toata Biblia?

Eu nu cred.pentru ca daca ai fi citit-o acum ai fi intelept si nu ai mai fi scris ce ai scris

Uite, ce ar fi ca toate discutiile astea sa le porti cu un preot?Cu siguranta el te va lamuri in toate aspectele.

Insa tine minte un om ce nu isi exteriorizeaza credinta nu inseamna ca este un ateu sau agnostic.

iar in legatura cu postul, cred ca postul adevarat se tine cu sufletul.Iar daca tu esti asa credincios, ar trebui sa sti ca un om care vrea sa respecte un post se abtine de la tv, forumuri, calculator, muieri, jocuri de noroc...uf, multe.

Si apropo care aspectele spirituale ale vietii?ca trupul si spiritul compun viata.

Sa sti ca omul nu se naste invatat, si nici nu moare invatat, ce ai spus cu implinitul Bibliei...depaseste orice.

Modificat de angelfire
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Suntem toti egali in fata mantuirii, pentru ca Isus a murit pentru pacatele tuturor dar raportarea noastra fata de Dumnezeu, este prin credinta si aici ne diferentiem.

Evrei 11:6

Şi, fără credinţă, este cu neputinţă să fim plăcuţi Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că El este şi că răsplăteşte pe cei ce-L caută.

Oamenii nu pot masura credinta dar Dumnezeu stie pe fiecare ce credinta are si pentru ca si oamenii, sa cunosca ne-a lasat niste semne ce arata credinta.

Marcu 16

17 Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi;

18 vor lua în mână şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşi.”

Aceste semne bolduite le-am vazut facandu-le prezbiterul de la biserica unde sunt membru.Eu am semnul vorbirii in limbi.

Alte semne exterioare ale credintei sunt roadele

Matei 7

15 Păziţi-vă de prorocii mincinoşi! Ei vin la voi îmbrăcaţi în haine de oi, dar pe dinăuntru sunt nişte lupi răpitori.

16 Îi veţi cunoaşte după roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?

17 Tot aşa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rău face roade rele.

18 Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rău nu poate face roade bune.

19 Orice pom care nu face roade bune este tăiat şi aruncat în foc.

20 Aşa că, după roadele lor îi veţi cunoaşte.

Biblia ne arata care sunt roadele credintei

Galateni 5

22 Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia,

23 blândeţea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege.

P.S.tot ce scriu pe aici nu e sa ma dau rotund ci sa va indemn sa cititi Biblia si sa-L intrebati pe Dumnzeu in rugaciune ce sa fac sa fiu pe calea spre cer.

Doamne ajuta!

Modificat de adimercea
  • Displace 2
Publicat

mai adimercea tu ai copii?

Imi e mila de copilasii tai.

Pentru ca daca tu te porti si acasa cum te porti pe forum, copii tai vor ajunge traumatizati moral, complexati, fara copilarie, pentru ca tu nu le daruiesti copilarie, ci o credinta lipsita de sens, doar pentru a te simti tu implinit.

Ce tot incerci sa impui pe aici ideile tale?

Fiecare este liber sa aleaga.

Vrei sa prorocesti?Esti in cautare de adepti ?Fa o in public nu virtual.

Ce crezi ca vei castiga cu tot ce scrii?

Un om poate sa faca pacate grave toata viata lui, insa daca face o singura fapta buna toate celelate pacate ii pot fi iertate.Ai citit Biblia? nu cred .

Sunt oameni asa, ca tine, ce arata tuturor, celor ce nu il cunosc, cata credinta are si ce fapte bune face, insa de fapt sunt vicleni, parsivi...

Nu merg la Biserica, nu postesc pentru ca daca zic ceva urat, numai post nu mai e acela, mai mint, mai injur, mai blestem, fac pacate, ma spovedesc odata la 2 ani...Sunt muritoare, asta e , suntem predestinati greselilor...Insa cred in Dzeu, si daca spun o rugaciune odata la 2 luni o fac din suflet.

Asta nu inseamna ca Dzeu ma va pedepsi, sau nu mai stiu eu ce.

Uite , vezi, m-am spovedit tie. :ner:

• Apreciez 1
Publicat

Eu as propune sa se inchida acest topic.Habotnicii si evanghelistii autointitulati nu cred ca au ce sa spuna pe un forum al politistilor.

Nu vedeti ca un asemenea om cu ochelari de cal nu raspunde l intrabari? El are propriul discurs pe care il repeta ca si un disc zgariat indiferent daca il asculta sau nu cineva?

Cred ca politistii pot fi acuzati de multe rele , dar nu cred ca li se poate spala creierul de catre acesti ,,pastori,, de doi bani , care reusesc sa prosteasca o multime de oameni ca parascoveniile lor semidocte si cu manipulare pe care o fac prin citarea unor paragrafe din Biblie.

Se pot cita paragrafe din Biblie indiferent de situatie.Se pot cita paragrafe care sa nege si sa afirme in acelasi timp un lucru....

Inca o data :

Singurele cuvinte din Biblie care sunt atemporale si deplin aplicabile in timpul nostru sunt cuvintele lui Isus Cristos.

In rest, sunt balivernele unor habotnici.

Publicat (modificat)

Da,am o fetita de 9 ani,ca tata sunt dator sa-i dau copilului meu cel mai de pret dar, credinta in Isus,Fiul lui Dumnezeu.Eu sunt limitat si pot sa-i ofer prea putin dar Dumnezeu este generos si bun,bratul Sau poate sa o protejeze de orice rau si sa o ajute sa aibe o viata fericita,imbelsugata pe Pamant si viata vesnica in Rai,alaturi de Dumnezeu.Fiica mea merge cu placere la biserica,canta cu placere la biserica,chiar si-a cumparat o biblie cu coperta roz din economiile ei.Era un copil mai nazdravan dar de 3 ani de cand ne-am pocait a devenit in inger.

Eu merg la biserica in aproape in fiecare Duminica,cateodata si joi,ma rog zilnic,citesc din Biblie aproape zilnic,mai si postesc,ma straduiesc sa spun adevarul intodeauna,vorbesc oamenilor despre Isus,anul acesta am fost in Austria,Italia,Republica Moldova sa vorbesc oamnilor despre dragostea si bunatatea lui Dumnezeu,am terminat primul an la un seminar biblic,implinesc dupa puterile mele invataturile Domnului Isus,am deschis un topic pe forumul IGPR in care vorbesc despre Isus,am fost in cel putin 50 de biserici si am facut marturia de pe youtube.Si toate acestea nu ca o obligatie ci ca o datorie pentru Dumnezeu care mi-a facut si continua sa-mi fac mult bine si toate acestea le fac cu placere pentru ca Dumnezeu m-a schimbat,a pus Duhul Sfant in mine.Chiar daca pare o lauda nu e meritul meu,toata lauda este a Domnului,El a lucrat in mine.Domnul sa ma ajute sa duc pana la capat acesta lucrare!

http://www.cornelurs.com/

Modificat de adimercea
  • Displace 2
Publicat

Cum a auzit adimercea de inchiderea topicului cum a iesit la propavaduit :ner:

Cel din filmulet esti tu prietene?

Publicat

adimercea, eu zic sa mai iei o pauza.Mergi si propovaduieste in alta parte.Realitatile vietii cotidiene te contrazic.

de fapt vorbesc degeaba, pentru ca am mai intalnit indivizi din astia cu creierul spalat ca si tine.Ar fi interesant cum ai ajuns sa te pocaiesti si cine te-a convins.IAr indivizii ca si tine, nu dialogheaza, ei monologheaza pe o tema invatata.Sunt convins ca stii din cap o multime de citate din Biblie, dar habar nu ai de legile pe care tu ca si pollitist ar trebui sa le aplici.

Intr-un fel mi-e mila de cei ca si tine.V-ati refugiat in habotnicie si obscuritate pentru a va pune la adapost de realitatile dure ale vietii.Sunteti niste barbati carora li s-a grsit sexul la nastere.Trebuia sa fiti femei.

Bafta la batut campii.

p.s.

cum de va credeti toti mari profeti rupti din Petru si Pavel ? Cum de credeti ca voi detineti adevarul absolut.Nu cealalta secta si nici restul lumii ?Asta boala o aveti toti indiferent de ,,religia,, pe care o sustineti.Intreaba un penticostal care e adevarata credinta si iti va spune ca cea penticostala.Intrebi un baptist si ala va raspunde ca cea baptista.Intrebi un martor a lui Iehova si el va spune ca a lui e dreapta credinta.

Eu va spun doar atat :

Isus e UNUL.

Voi nu sunteti decat niste impostori.

• Apreciez 4
Publicat (modificat)

Mr Aministrator, stiu ca este distractiv si pe majoritatea ne distreaza cela postate aici de d-l adimercea fiindca el este in "lumea" lui. Propun sa se inchida acest topic, deoarece cine l-a deschis nu a dorit un "razboi" cu d-l adimercea, iar acest domn/coleg s-a apucat sa scrie aici toata Scriptura cu sau fara voia lui. Banuiesc ca mai sunt colegi si colege care sau saturat de aceste "propavaduiri". Va salut, un bun crestin satul de "marturii crestine".

Modificat de bolund
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Parerea mea este ca nu trebuie inchis topicul, ci sa nu-l mai bagam in seama pe pocaitul asta cu creierul spalat (daca mai are). :emo-yessir: Asa cum zicea Arcan pocaitii sunt niste impostori, pacat ca mercea mai este politist :doh: ; Mercea lasa-ne si du-te sa tii predici la voi, la fratii vostrii...sunteti bolnavi!

Modificat de eti79ety
Publicat

Eti, eu consider ca daca pleaca mercea trebuie inchis topicul, daca nu pleaca sa ramana asa, caci fara el e ca si inchis

• Membru
Publicat

As avea rugamintea, adresata tuturor membrilor pe care ii deranjeaza acest topic, sa foloseasca butonul report aflat in stanga jos, langa fiecare postare, pentru a ne transmite parerea dumneavoastra argumentata cu privire la inchiderea/mentinerea acestui topic.

Publicat

As avea rugamintea, adresata tuturor membrilor pe care ii deranjeaza acest topic, sa foloseasca butonul report aflat in stanga jos, langa fiecare postare, pentru a ne transmite parerea dumneavoastra argumentata cu privire la inchiderea/mentinerea acestui topic.

As avea rugamintea, adresata tuturor membrilor pe care ii deranjeaza acest topic, sa foloseasca Biblia aflata pe raftul bibliotecii, si a ne transmite parerea dumneavoastra argumentata cu privire la anumite versete din Biblie,pentru a intelege voia lui Dumnezeu,cum sa ne inchinam Lui,cum sa postim,cum sa ne rugam,cum doreste El sa facem anumite lucruri,pentru a fi pe placul Lui.

Iertare stimati colegi!Nu trageti sunt vinovat!

16 Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos; fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede: întâi a iudeului, apoi a grecului;

Biblia-Epistola lui Pavel catre Romani,cap.1

15 Apoi le-a zis: „Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.

Biblia-Evanghelia dupa Marcu,cap.16

29 Petru şi apostolii ceilalţi, drept răspuns, i-au zis: „Trebuie să ascultăm mai mult de Dumnezeu decât de oameni!

Biblia-Faptele Apostolilor,cap.5

• Displace 6
Publicat

Auzi Adita !

1. Du-te si te impusca ! Ba nu ca o sa iti vina decizia de imputare a cartusului folosit.

2. Du-te si te ineacain piscina ! Ba nu, ca spurci apa cu hoitul tau.

3. Du-te si te arunca in fata metroului ! Ba nu, ca traumatizezi psihic calatorii.

4. Du-te si taie-ti venele! Ba nu , ca nu esti asa de curajos .

5. Du- te si te anina intr-un copac! Ba nu ca exista riscul sa se rupa funia .

6. Du-te si te tranteste cu masina intr-un copac, de preferinta mai gros ! Ba nu ca familia va primi daune in mod fraudulos.

7. Du-te si te da cu schiurile in toiul unei avalanse ! Ba nu ca se poate ca lesul tau sa zgarie schiurile altor oameni .

8. Du-te si te arunca in groapa cu lei, ca prizonierii romanilor! Ba nu ca esti las si lei ar vomita tampeniile din tine.

9. Du-te si ia o doza cvadrupla (fata de cea zilnica) de barbiturice ! Ba nu ca,bagi medicul nevinovay in puscarie.

10. Du-te si te sinucide prin inanitie , pentru ca cei ce nu produc ceva util,nu merita sa consume !

Draga prietene, sa stii ca am glumit cu cele 10 sfaturi de mai sus, dar sa stii ca nu o sa fiu suparat pe tine pentru oricare sfat pe care vrei sa il alegi. Noi colegii tai buni de forum, iti vom regreta lipsa pe forum, dar sa stii ca nici nu o sa strigam la mormant : ,,Lazare iesi afara ! ,, ca mai stii ce iti trece prin cap.... si dupa aceea o sa regretam si mai mult .

Publicat

adimercea sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, dar te rog, explica de ce spui ca era mai nazdravana si de cand v-ati pocait a devenit un inger? Se pare ca atunci cand avea 6 ani v-ati pocait, poate tu cu sotia ta, insa pe fetita ta nu ai pocait-o.

Un copil este inger oricum, daca face nazdravanii este pentru ca este copil, iar nazdravaniile unui copil sunt minunate.Sa inteleg ca acum nu mai face nazdravanii si a devenit un inger? Deci inainte era un drac, iar acum inger?

Eu cred ca nu mai face nazdravanii pentru ca tu ii impui tot felul de chestii, ii manipulezi caracterul si o faci sa ii fie frica de Dzeu, o faci sa creada ca va fi pedepsita, o obligi , practic, prin diverse metode sa fie asa cum vreti. de ce nu o lasi sa aleaga, sa stie singura pe ce drum sa mearga, nu sa i faci tu drumul, sa stie singura ce este bine si ce este rau, nu la cea mai mica nazdravanie sa se urasca pe ea insasi si sa traiasca in teama ca va fi pedepsita de Dzeu.

Niciodata nu am inteles cum pot asemenea oameni sa spele un creier, sa faca un om sa nu mai depinda de el, ci sa fie ca o marioneta.Tu faci la fel cu fetita ta, o manipulezi.

Ce se va intampla cand va mai creste?Va va uri, daca deja nu o face.

Iar biblia roza?

:hmmmt:

Biblia adevarata este cea neagra cu cruce pe ea, iar tu te lauzi ca si-a luat o bibile roza.

De ce nu ne spui, mai bine, ce insemna pocait in viziunea ta?Cu ce e mai prejos ortodoxismul?Ce inseamna a fi ortodox si a fi pocait?

Eu pun la indoiala credinta ta.

Hai sa facem o chestie: adopta 10 copii sau aduna 10 copii de pe strada primeste-i in casa ta, creste-i, da le iubirea ta, fa-i oameni mari.

si in loc sa te duci joia si duminica la Biserica imparte mancare pe strada la oamenii amarati si imparte-le si haine.

Si in loc sa vi aici pe forum sa incerci sa faci noi adepti du-te si cauta oamenii ce dorm in ger si primeste-i in casa ta, poti face atatea sa ajuti oamenii, sa dovedesti credinta ta, atatia oameni au nevoie de ajutor.

Adimercea eu nu cred ca daca vei intalni un om descult pe strada te vei descalta sa il incalti pe el, sau te vei dezbraca sa il imbraci pe el si nici nu cred ca ai face ce am scris mai sus.

Se vede egoismul in ceea ce scrii, se vede ca ceea ce scrii este pentru interesul tau, pentru implinirea ta.

Insa credinta ta nu te invata ca credinta adevarata inseamna fapte, nu vorbe, simple cuvinte pe o coala alba? Nu cred ca te invata.E usor sa mergi undeva sa iti propovaduiesti credinta, e atat de greu sa incalzesi inima unui om in suferinta prin fapta ta.

• Apreciez 2
  • Administrator
Publicat

Avand in vedere cele cateva solicitari din partea voastra, pentru a inchide acest topic, am discutat si dezbatut aceasta situatie impreuna cu intreaga echipa administrativa, iar acum pot face cateva precizari cu privire la acest topic.

In primul rand, inca de la inceput, pe acest forum am stabilit ca dorim sa cream o comunitate online a politistilor, indiferent de convingerile fiecaruia, de orice natura ar fi ele, inclusiv convingerile religioase. Acest lucru este mentionat si in regulamentul forumului, iar daca am inchide sau sterge acest topic, ar insemna sa nu acceptam printre noi un coleg datorita convingerilor sale religioase, intrucat nu coincid cu ale majoritatii dintre noi.

Intradevar, scopul si tema acestui forum nu au nicio legatura cu subiectul acestui topic, dar nu trebuie sa uitam ca adimercea nu a intrat sa polueze nicun alt topic unde majoritatea discuta probleme referitoare la principala tema a acestui forum. Daca asta e preocuparea sa, noi trebuie sa i-o respectam si sunt convins ca majoritatea suntem suficient de inteligenti incat sa observam si sa realizam ceea ce incearca colegul nostru aici.

Am recitit cateva pagini ale acestui topic si cu toate ca a fost provocat si chiar jignit de cateva ori, adimercea nu a raspuns niciodata la provocari. De aceea credem ca nu ar fi corect sa inchidem acest topic. Suntem oameni seriosi si cerebrali care pot sa respecte convingerile diferite ale unui coleg, chiar daca nu le impartasesc.

De aceea am rugamintea la dvs. sa incercati sa-l tolerati, eventual sa ignorati acest topic.

Va multumesc pentru intelegere.

Publicat

Sarbatori fericite tuturor!Isus sa fie in mijlocul bucuriilor noastre!Cel mai mare cadou este viata vesnica.Inchipuie-ti Lord distanta Arad-Suceava,acum imagineaza-ti un milimetru,aceasta reprezinta viata aici pe pamant,restul e vesnicia.Eu am ales sa o petrec cu Isus,e o alegere inteleapta,va invit sa ma urmati.

• Displace 2
Publicat

Multumim la fel, Adita! Multumim si de invitatie, dar cred ca suntem suficient de inteligenti incat sa ne alegem cu cine sa ne "petrecem" viata! De fapt cred ca deja ne-am ales cu totii pana acum si nu mai exista cale de intoarcere!

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

14 După ce a fost închis Ioan, Isus a venit în Galileea şi propovăduia Evanghelia lui Dumnezeu.

15 El zicea: „S-a împlinit vremea, şi Împărăţia lui Dumnezeu este aproape. Pocăiţi-vă şi credeţi în Evanghelie.”Biblia - Evanghelia dupa Marcu,cap,1

Dupa cum se vede pocainta si credinta in Evanghelie nu este optionala,ne-o cere Domnul Isus.Ne numim crestini,daca suntem urmasi ai lui Hristos,daca calcam pe urmele Sale.

Doamne ajuta!

Va urez un an nou fericit plin de impliniri cu sanatate si mai presus de toate DOMNU ISUS sa ne maresca credinta in EL.Amin!

Modificat de adimercea
  • Displace 2
Publicat

Adita, daca ai fi fost femeie, doctorul tau stomatolog ar fi avut mult de lucru !!!!!!

Publicat

14 Isus, plin de puterea Duhului, S-a întors în Galileea şi I s-a dus vestea în tot ţinutul dimprejur.

15 El învăţa pe oameni în sinagogile lor şi era slăvit de toţi.

16 A venit în Nazaret, unde fusese crescut; şi, după obiceiul Său, în ziua Sabatului a intrat în sinagogă. S-a sculat să citească,

17 şi I s-a dat cartea prorocului Isaia. Când a deschis-o, a dat peste locul unde era scris:

18 „Duhul Domnului este peste Mine, pentru că M-a uns să vestesc săracilor Evanghelia; M-a trimis să tămăduiesc pe cei cu inima zdrobită, să propovăduiesc robilor de război slobozirea, şi orbilor căpătarea vederii; să dau drumul celor apăsaţi

19 şi să vestesc anul de îndurare al Domnului.”

Biblia-Evanghelia dupa Luca ,cap4

Un nou an,un nou inceput,Dumnezeu ne mai daruieste timp pentru a ne apropia de El,pentru al cunoaste mai mult.

Dumnezeu sa se ingrijeasca de lucrurile in care duceti lipsa!

• Displace 2
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Mercea asta e mai rau ca o durere de dinti...acum am citit tampeniile lui mai atent.Ati vazut sper postul in care sustine ca are semnul vorbirii in limbi..cand incepi sa levitezi sa ne anunti si pe noi.....

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.