Jump to content
POLITISTI.ro

Procurorul care le-a arestat pe vrăjitoare, reţinut pentru o mită de 300.000 €


DanielBAD

Recommended Posts

  • Member

Procurorul Maximilian Bălăşescu a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, pentru că a pretins o mită de 300.000 de euro de la persoanele implicate în dosarul vrăjitoarelor Vanessa şi Melisa, el fiind procurorul de caz.

Bălăşescu a fost prins în flagrant în timp ce primea 80.000 de euro şi 90.000 de lei, el urmând să scoată de sub urmărire penală pe una dintre părţile inculpate în dosarul vrăjitoarelor.

Procurorul Maximilian Bălăşescu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, este audiat la această oră de procurorii DNA, pentru că ar fi primit mită de la vrăjitoarele Vanessa şi Melisa, cu scopul de a le scăpa de dosar, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Reprezentanţii DNA au explicat pentru gândul că pe numele procurorului nu a fost emisă ordonanţă de reţinere, având în vedere că procedura judiciară cere ca, mai întâi, Secţia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) să îşi dea avizul.

De asemenea, CSM nu a emis încă un asemenea aviz de reţinere, a confirmat pentru gândul Monica Prejmereanu, purtătoarea de cuvânt a CSM.

UPDATE Bălăşescu era urmărit de procurori pentru că ar fi favorizat nişte hoţi de maşini

În dosarul în care şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, procurorul Mihai Betelie, a fost reţinut pentru corupţie şi trafic de influenţă, apare informaţia că acesta l-a scăpat pe Maximilian Bălăşescu de tehnica de urmărire cu care era ascultat de procurorii anticorupţie, divulgând aceast informaţie în public.

El a intervenit în timpul acţiunii tehnicienilor de la SRI şi le-a compromis operaţiunea.

"Cu privire la acuzaţia de favorizare a infractorului în legătură directă cu o infracţiune de corupţie, Curtea reţine, de asemenea, că există date din care rezultă că inculpatul Betelie Mihai, în baza informaţiei cu caracter clasificat «Strict Secret» privind luarea unor măsuri specifice punerii în executare a autorizaţiei din 26 mai 2011 emisă de Curtea de Apel Bucureşti în ce priveşte convorbirile purtate în mediul ambiental în biroul procurorului B.M.I. (Bălăşescu Maximilian Ion - n.r)" ar fi intervenit peste oamenii serviciilor secrete care montau tehnică şi ulterior ar fi divulgat presei aceste momente", notează Curtea de Apel Bucureşti, în decizia sa referitoare la propunerea DNA de arestare a lui Mihai Betelie.

Potrivit Curţii de Apel, procurorul Bălăşescu era vizat "în dosarul 120/P/2011, având ca obiect traficul de influenţă în favoarea unor hoţi de autoturisme".

Procurorul Maximilian Bălăşescu a lucrat în dosarele penale ale mai multor clanuri mafiote din Capitală, printre care Duduianu, Caran sau Sile Pietroi. El a lucrat pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind delegat anul trecut către nou înfiinţatul Parchet de pe lângă Tribunalul Ilfov.

În timpul liber, procurorul practică motocrosul, sport din cauza căruia a avut mai multe accidente de motocicletă.

UPDATE 2 Procurorul Maximilian Bălăşescu a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii DNA, a declarat avocata acestuia la ieşirea de la audieri.

UPDATE 3 Conform DNA, procurorul Maximilian Bălăşescu a pretins, în cursul lunii ianuarie 2012, de la un denunţător, prin intermediari, suma de 300.000 euro, în două tranşe, pentru ca în schimb să dispună ridicarea măsurărilor asiguratorii luate faţă de denunţător, într-un dosar în care acesta era cercetat, alături de alte persoane, pentru complicitate la infracţiunea de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

În schimbul banilor, procurorul Bălăşescu urma să dispună, cu privire la denunţător, disjungerea cauzei şi formarea unui dosar separat în care ulterior să adopte o soluţie de scoatere de sub urmărire penală.

UPDATE 4 Consiliul Superior al Magistraturii, prin Secţia pentru procurori, a încuviinţat reţinerea şi arestarea preventivă a inculpatului Maximilian Ion Bălăşescu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, la solicitarea structurii centrale a DNA, arată un comunicat de presă al CSM.

CSM anunţă, totodată, că procurorul Bălăşescu a fost suspendat din funcţie.

http://www.gandul.in...de-euro-9196006

Link to comment
  • Moderator

Din ce citesc mai sus, a existat un flagrant cu vreo 80-90 de mii de euroi. Dar acu ... poate nu e o infracțiune continuată, pericolul social nu este atât de mare :ner:

Link to comment
  • Member

Pai da ,asta nu prezinta pericol social numai politistii de la sectiile din Bucuresti care umblau cu maruntisuri (asta nu inseamna ca ii o.k. si acest lucru) insa asta face "odata"(ca acuma ii prins)si nu mai are treaba neam din neamul lui!Cred ca multi se fac procurori sau judecatori pentru astfel de ponturi...si nu de alta da ei saracii chiar au salarii "mici".

Edited by cipri83
Link to comment

Yep. Viata e nedreapta. Noroc ca-i scurta.

Bine, ce spui tu, e gargara de scara blocului, nici macar nu ai rabdare sa vezi, il aresteaza, nu-l aresteaza... Nu stii ce e in dosar, nu stii nici ce a fost in dosarul celor 30 de agenti, nu stii ce probe or fi la unii sau la altii, doar ce spune sau a spus presa dar...wtf, ce dracu conteaza asta, important e ca putem sa ne dam cu parerea.

Uite, pronosticul meu e ca ii da mandat si lui Balasescu, dar e adevarat ca nu bag mana in foc.

Si da, e mult mai mult pericol social atunci cand un magistrat ia sau pretinde o mita de 300.000 de euro decat cand 30 de agenti care nici macar nu ar sti sa numere atatia bani, sau cat dracu or fi luat fomistii aia de la sectii sau alti ca ei. Numai ca pericolul social e luat in considerare, la aprecierea necesitatii arestarii, doar DUPA ce s-au evaluat probele. Altfel poate sa fie ala cel mai Jack dintre toti spintecatorii, daca nu-s probe, p..a arestare.

  • Upvote 4
  • Downvote 9
Link to comment

Cine mai afirma ca are "INCREDERE IN JUSTITIE" e un mare dobitoc. Cati procurori "cinstiti" ca asta or mai fi prin sistem! In magistratura e un fel de "solidaritate de clan" asemanatoare cu cea care exista printre doctori si corb la corb nu prea isi scot ochii. De aici si numarul mic de cazuri de coruptie descoperit printre magistrati. Asta nu inseamna ca nu sunt corupti. Eu cred ca asta a gresit la numaratoare si a tinut prea mult pentru el. E parerea mea strict personala si e posibil sa gresesc. Eu cred ca in procente, magistratii sunt cu mult mai corupti decat politistii, raportat la numarul lor.

Link to comment

Cine mai afirma ca are "INCREDERE IN JUSTITIE" e un mare dobitoc. Cati procurori "cinstiti" ca asta or mai fi prin sistem! In magistratura e un fel de "solidaritate de clan" asemanatoare cu cea care exista printre doctori si corb la corb nu prea isi scot ochii.

Atunci ia explica-ne, pe teoria asta a ta, cum de a fost dat avizul de urmarire penala, retinut si chiar arestat procurorul asta? Activitati "facute" chiar de alti magistrati, nu?

De ceilalti procurori si judecatori arestati in ultima vreme nu iti mai pomenesc ca sigur n-au auzit de ei asa ca hai sa ne raportam doar la subiectul acestui topic. Deci?

De aici si numarul mic de cazuri de coruptie descoperit printre magistrati. Asta nu inseamna ca nu sunt corupti.

Sigur ca nu inseamna dar esti sigur ca asta e singura explicatie?

Eu cred ca asta a gresit la numaratoare si a tinut prea mult pentru el.

Nu prea am inteles alegatia asta a ta. Banuiesc ca te referi la bani, si ca vrei sa spui ca nu a mai dat si altora, de-aia a fost arestat. O afirmatie de doi bani, nesprijinita nici de ce a aparut prin presa, nici de zvonuri, nici de modul concret in care se pare ca s-au petrecut lucrurile. Deci nu merita comentata...

E parerea mea strict personala si e posibil sa gresesc.

Nu stiu de ce simtiti multi nevoia sa spuneti chestia asta. Ca vad peste tot "e parerea mea". De parca v-ar acuza cineva ca ati copiat-o sau ca v-a obligat cineva sa spuneti ce spuneti. Sigir ca e parerea ta, a voastra, a noastra. SUntem pe un forum, cu exceptia cazurilor cand citam pe cineva, toate celelalte sunt "parerea mea", nu? Pe care ne-o asumam din moment ce o postam. Si pentru care suntem apreciati sau nu, indiferent ca ne scuzam noi ca "e parerea mea"...

Eu cred ca in procente, magistratii sunt cu mult mai corupti decat politistii, raportat la numarul lor.

Nu e exclus sa fie asa desi realitatea nu o poate sti nimeni. Insa hai sa nu comparam categoriile asa, en-gros. Procurorii si judecatorii, magistratii asadar, sunt in proportie de 99% implicati direct in actul justitiei. Fac exceptie doar cei care lucreaza in spatele liniei, purtatori de cuvant, relatii internationale, CSM si alte cateva zone minore (ca numar). Insa majoritatea lor fie instrumenteaza cauze, fie le judeca. La ei mai rar gasesti, ca la noi, politisti pe la financiar, evidente, cazarmare si tot felul de compartimente care nu au nici in clin nici in maneca cu ceea ce inseamna cu adevarat politie.

Prin urmare, hai sa comparam, in procente, magistratii "operativi" cu politistii "operativi". Altfel spus, hai sa comparam cati sunt corupti sau coruptibili in cele doua grupuri, raportanadu-ne nu la numarul total al membrilor grupului ci la numarul celor care ar avea de ce sa ia spaga.

Ca pe mine unul nu ma incalzeste cu nimic ca politistii de la Secretariat, de la Izmene, de la Parcul Auto, de la Financiar si de pe la tot felul de secretariate si dispecerate, sunt curati ca lacrima... Ma intereseaza sa fie curati cei care ar putea fi...murdariti. Intelegi ideea? :)

PS: Parerea mea!

Edited by DarkSide
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
  • Moderator

Dar cine te mințit așa de bine încât ai crezut că ”polițiștii” de la izmene, popotă, gospodărire sau alte asemenea munci la poliție, sunt curați ca lacrima?

Întradevăr putem spune că sunt vizibile mai puține cazuri cu astfel de polițiști, dar cel mai probabil se datorează faptului că prejudiciile create de ei nu sunt direct din buzunarul unui cetățean. Un gestionar dacă se înfruptă din magazia pe care o păstorește, inițial este puțin cercetat pe linie administrativă și de cele mai multe ori treaba e rezolvată prin clasica metodă patentată în sistemele militare cunoscută sub denumirea de ”completare”, deși eu o văd ca un furt.

Link to comment
  • Moderator

Catalin, in exemplul dat de tine, nu e furt, daca e sa ne referim la spectrul infractional, ci eventual gestiune frauduloasa (214 C.pen) si delapidare (215 ind.1 C.pen - sper ca imi aduc aminte bine articolele). Ar fi chiar cool daca am vedea niste izmenari cercetati pentru infractiunile astea doua.

Edited by Cristi
Link to comment
  • Moderator

Nici nu am spus că este furt, mai citește încă o dată și ai să vezi că am spus doar cum percep eu o astfel de faptă. E o diferență acolo.

Link to comment

Dar cine te mințit așa de bine încât ai crezut că ”polițiștii” de la izmene, popotă, gospodărire sau alte asemenea munci la poliție, sunt curați ca lacrima?

Întradevăr putem spune că sunt vizibile mai puține cazuri cu astfel de polițiști, dar cel mai probabil se datorează faptului că prejudiciile create de ei nu sunt direct din buzunarul unui cetățean. Un gestionar dacă se înfruptă din magazia pe care o păstorește, inițial este puțin cercetat pe linie administrativă și de cele mai multe ori treaba e rezolvată prin clasica metodă patentată în sistemele militare cunoscută sub denumirea de ”completare”, deși eu o văd ca un furt.

Lasa, dom'le, noi vorbim de clasica spaga, aia care o da "cetateanu' ", ca sa nu ajunga la puscarie, ca sa nu ii iei permisul, ca sa nu ii confisti marfa, ca sa nu ii alungi prostituata etc... Nu la matrapazlacurile celor din linia a 2-a... Sigur ca si acolo se pot face unele treburi, unele chiar "frumoase", dar plaja e mult mai redusa pentru ca si "tentatiile" sunt mai putine.

Link to comment
  • Member

Seful procurorului retinut in cazul judecatoarelor l-a avertizat pe acesta ca DNA-ul ii "planteaza" tehnica de ascultare in birou,insa acesta nu l-a crezut!

Nu de alta dar in urma cu doua saptamani si seful procurorului vrajit a fost la randul sau retinut tot pentru coruptie!

Cred daca ar vrea DNA-ul ar aresta si vreo 20 , 25 de procurori corupti insa ar da prea urat in Europa si atunci va fi "goodbye Schengen"!

Ce este clar ca procurorii nu tre sa urmareasca in strada masinile babane sa ii faca de bani,ei stau bine mersi in birou la caldurica pe bani multi si asteapta ofertele care clar nu sunt cat de-o "ciorba de burta"

Edited by cipri83
Link to comment

:faint:

Seful procurorului retinut in cazul judecatoarelor l-a avertizat pe acesta ca DNA-ul ii "planteaza" tehnica de ascultare in birou,insa acesta nu l-a crezut!

Bre, nenea... Ca esti multiplu campion la dat cu...parerea-n fasole, ma lamurisem deja. Dar de cate ori cred ca mai tare de atat nu poti fi, de fiecare data iti dobori recordurile! Parol d'honeur!

Scrie de-a lungul si de-a latul internetului ca alea erau vrajitoare, nu judecatoare, neah, ce conteaza... Scrie de asemenea ca Betelie era procuror sef la sectorul 4, nu la Parchetul Tribunalului unde lucrase Balasescu si nici la Ilfov, unde lucra acum, deci n-avea cum sa ii fie sef, nici macar colegi nu erau, decat de breasla, neah, nici asta nu conteaza, e greu sa dam un serci pe Gugal, zici ca trebuie formatat C-ul si reinstalat Windowsul pentru asta.

Cred daca ar vrea DNA-ul ar aresta si vreo 20 , 25 de procurori corupti insa ar da prea urat in Europa si atunci va fi "goodbye Schengen"!

Da, dom'le, de fapt cate 50 ar putea, dar nu vrea, cristosii mamii ei de scenarita si paranoie, ca, daca s-ar inventa un medicament care sa le vindece, unii din noi ar fugi din tara numa' sa nu fie obligati sa il inghita...

Tu chiar iti imaginezi ca posibilitatile astea ale DNA-ului de a aresta procurori sau judecatori atarna asa, pe toate gardurile, ca ocaziile agentului de ordine daca vrea sa dea o amenda intr-o zi, nu?

Ce este clar ca procurorii nu tre sa urmareasca in strada masinile babane sa ii faca de bani,ei stau bine mersi in birou la caldurica pe bani multi si asteapta ofertele care clar nu sunt cat de-o "ciorba de burta"

da, dom'le. Aici da, ai zis-o la mare arta! mama lor de imbuibati, dupa ce ca stau pe niste lefuri cat a 5 agenti de ordine, desi fac aceasi munca si au si aceeasi stiinta de carte, isi mai permit sa ceara si spagi astronomice, in los sa vina dracu in frig si sa vada ce te chinui sa-l convingi pe unul pe strada sa iti dea si tie 1 milion, ca suntem 7 frati acasa si numai mama munceste, dumnezeu sa va ajute, fie-va mila...(trimiterea catre textele cersetorilor este absolut intentionata :D)

Nu, sincer, ai fost epic la faza asta! Sa-ti fie ciuda pe procurori, ma rog, sa faci misto de ei, ca iau spaga mai multa dar in acelasi timp mai usor decat agentii de genul celorarestati acum o luna... :ner:

  • Downvote 4
Link to comment

@DarkSide cu ultima ta postare m-am convins ca esti un leorpaitor de prima mana si mistocar de ultima mana. Intreb si eu asa aiurea: traiesti in Romania? Incep sa cred ca Evitta a facut o greseala enorma atunci cand ti-a confirmat "apartenenta". Propun administratorului ceva verificari mai aprofundate in privinta ta.

  • Upvote 4
Link to comment

@SandoKhan:

Dragul nostru, ma bucur ca in sfarsit ai reusit sa iti cristaliezezi o parere oarecare despre mine, incepusem sa ma tem ca efortul preaindelungat iti va epuiza resursele.

Stiu ca spre deosebire de a ta, caterinca mea pare la fel de veche ca glumele lui Arsinel spuse la Revelionul '80/'81, chestiune de care in mod sigur se conving cu ochiul liber toti ceilalti colegi de forum care au timp de pierdut cu asemenea comparari. In niciun caz nu mi-am propus, asadar, sa imi ridic misto-ul la nivelul celui din care ai facut tu o arta, stiu ca ar fi o tentativa moarta ca limba latina. Deci, vorba lu'...(stai sa ma gandesc la un nume care sa iti trezeasca interesul)...Puya: Nu rade, citeste-nainte...

Credca nu ar avea nicio relevanta pentru tine ca nu Evitta ar trebui impuscata pentru enorma greaseala, ci altcineva. Cel putin din cate stiu eu.

Pana va lua administratorul act de propunerea ta si pana, eventual, iti va raporta rezultatul aprofundarilor, te asigur ca traiesc in Romania (na, daca te pricepi, cauta: IP Information: 188.25.36.164, e ip-ul de pe care postez acum). Si nu, nu imi ocupa tot timpul asta, am timp sa mai si distrez pe seama mistourilor de prima mana de genul celor pe care le faci tu. N-am o palarie, ca zau mi-as scoate-o. :)

@arcan: scuze ca te-am lasat mai la coada dar na, trebuie sa respectam ierarhia valorica, sunt sigur ca ma intelegi.

Deci sa precizam: DNA-ul nu instrumenteaza doar dosare de coruptie. In fapt, procentul dosarelor de coruptie efectiva (adica mita - dare/luare si trafic de influenta) e, din cate cred, destul de mic din totalul dosarelor instrumentate. Dupa estimarea mea, cam 25%. Restul sunt alte genuri. Nu are sens sa intram in detalii de ce e asa. Oricum, avand in vedere subiectul topicului si mai ales faptul ca majoriatatea romanilor cred ca daca are in denumire "anticoruptie", DNA-ul doar asta instrumenteaza, cred ca si tu te-ai referit doar la infractiunile de coruptie, in intrebarea ta, nu?

De curiozitate m-am uitat la ultimul bilant al DNA, il gasesti pe site. Pe al DGA-ului n-am avut curiozitatea, in fond e mai relevant al DNA.

Daca ai rabdare, ca eu nu prea am avut, o sa gasesti raspuns si la intrebarea ta.

Daca ai noroc, poate incepi exact cu partea aia in care spune cati procurori, mari si lati, are DNA. In toata tara.

Edificare placuta. :)

Edited by DarkSide
  • Upvote 2
  • Downvote 2
Link to comment
  • Moderator

Am si eu o intrebare: Cam care este procentul de condamnari definitive in dosarele instrumentate de DNA sau DGA?

Lucrând cu materialul clientului, din analiza pe anul trecut a dga-ului, publicată pe site-ul cât se poate de oficial, găsim următoarele:

Au fost înaintate la parchet 2.497 lucrări şi dosare penale.

Dintre acestea, 1.270 au fost din sesizare proprie (adică cele muncite de ei, încă de la început), iar 1.227 primite de la structurile de Parchet (primite de la alții, deci nu e vb despre niște corupți prinși de ei).

În baza probatoriilor administrate s-a dispus începerea urmăririi penale în 487 dosare penale (dintr-un total de 2497), dintre care 83 la Direcţia Naţională Anticorupţie şi 404 la structuri teritoriale ale P.Î.C.C.J. Procurorii de caz au emis rechizitorii în 316 dosare şi au dispus sancţiuni administrative în 104 dosare (SUP art. 181).

Cu ocazia activităţilor procedurale derulate, au fost efectuate cercetări cu privire la 5.222 persoane, dintre care 2.314 lucrători M.A.I (atenție, NU e vb numai de polițiști, ci lucrători MAI). În anul 2011, din cele 1.947 persoane învinuite, 533 provin din cadrul ministerului, 50 având funcţii de conducere şi 483 funcţii de execuţie. În perioada de referinţă, au fost inculpate 1.128 persoane, dintre care 399 lucrători ai M.A.I, 33 cu funcţii de conducere şi 366 de execuţie.

La nivelul D.G.A a fost efectuat un studiu axat pe datele statistice referitoare la persoanele învinuite şi inculpate din cadrul M.A.I. în anul 2011. Astfel, analiza a reliefat faptul că, pentru fapte de corupţie, din totalul angajaţilor M.A.I., 0,39% au fost învinuiţi, iar 0,29% au fost inculpaţi.

În anul 2011, în privința finalităţii judiciare a cauzelor de corupţie instrumentate de D.G.A. au existat 316 rechizitorii, fiind pronunţate de către judecători 75 de hotărâri, deci un procent de finalitate de exact 24%.

Link to comment

În anul 2011, în privința finalităţii judiciare a cauzelor de corupţie instrumentate de D.G.A. au existat 316 rechizitorii, fiind pronunţate de către judecători 75 de hotărâri, deci un procent de finalitate de exact 24%.

da-mi voie sa te deslusesc putin. In calitate de persoana care a minit la viata ei, cu privire la nenorocirea asta de finalitate, mai mult decat triplu minciunilor pe care le vei spune tu vreodata nevestei, soacrei si sefului cu motivul intarzieri la/de la servici :P

Dupa cum vezi, se vorbeste de 316 rechizitorii si 75 hotarari judecatoresti. Nu scrie dar e evident ca e vorba de hotarari de condamnare. Altfel n-am vorbi de fiinalitate.

mai departe: daca se vorbeste de 75 din 316, inseamna ca diferenta de 241 de dosare sunt fie inca in curs de judecata, fie au fost restituite la Parchet, fie s-au pronuntat achitari. Nu stim cate. Insa ce putem spune e ca, din cele care sunt inca in curs de judecata, probabil vor mai rezulta unele condamnari. Nu stim cate, nu stim cat va dura, poate chiar ani, dar in final, se vor adauga la cele 75 de condamnari din 316.

Deci a spune ca finalitatea e de 24% e..corect si incorect. E DEOCAMDATA 24%. Abia cand se vor pronunta hotarari definitive in TOATE cele 316 rechizitorii, abia atunci se va avedea cu adevarat care e finalitatea. Adica daca e buna sau rea.

Pana atunci e gargara.

Crede-ma, raportarea e o arta, iar cea a finalitatii e finit coronat opus. :D

Later edit: Celor care din prezenta postare , care in aparenta ia apararea astora de la DGA, vor trage again concluzia ca tin cu ursul, ca am ochi albastri (macar scrieti-l, dreacu, cu un singur i, cand o faceti :D), ca sunt neceasare verificari in-fundate, des-fundate, apro-fundate, scu-fundate samd le transmit si pe aceasta cale profunda mea durere in ...

cot, ce credeati ca spun?

in raport de parerea lor.

Edited by DarkSide
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Link to comment

:ner: M-am luat de aia care scriu albastri cu doi de i iar eu am scris

motivul intarzieri

:ner:

Nu mai editez, las' sa vaza lumea si sa se raza dimpreuna cu mine.

Edited by DarkSide
Link to comment
  • Moderator

Nu e deloc gargară. După cum am spus, am lucrat cu materialul clientului. Acest lucru e menționat în materialul lor de bilanț, eu nu am făcut nimic altceva decât să iau mot-a-mot cifrele cu care se laudă chiar ei.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.