Jump to content
POLITISTI.ro

Schimbarea numelui si in certificatul de inmatriculare


CristiXP

Recommended Posts

Intrucat am schimbat numele, iar certificatul de inmatriculare este pe numele vechi,daca as merge sa il schimb pentru a aparea numele actual si in CI ,o sa ma incadrez si eu prin randul fericitilor care vor trebui sa plateasca taxa auto la masina , sau in cazul acesta nu are nicio legatura?

Prima inmatriculare pe carte a masinii apare in oct 2006 , nu stiu din ce motiv a 2a apare tot pe numele vechiului proprietar in 2007 ...dupa el a mai fost cineva ,iar din 2010 sunt eu,deci la vanzare ar trebui platita,dar daca ramane tot a mea mi se pare absurd.

Merci de lamuriri.

Link to comment

nu este necesar sa platesti taxa de prima inmatriculare in acest caz. trebuie doar sa soliciti eliberarea unui nou certificat de inmatriculare taxa este de 37 de lei si se plateste la bcr sau cec. vei primi o dovada cu drept de circulatie de 15 zile timp in care vei primi acasa prin posta noul certificat de inmatriculare

  • Upvote 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.