Skip to content

Poliţişti de elită pe Discovery Channel

Featured Replies

• Author

Frumos, multumim Catalin ca ai postat, eu nu am apucat sa ma uit aseara.

• Replies 245
  • Views 46.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pentru cei ce aţi ratat vizionarea primului episod la tv, aici îi puteţi vedea pe ai noştri ... enjoy

• Oricum,sunt prieten cu un "bad-blue-eyes-boy" ( salut Gabi D.!!) si la urmatoarea intalnire chiar il voi intreba despre aceasta problema.

• SIAS-ul în Ferentari

Posted Images

...mi-a placut cum au aratat polonezii...s-au miscat destul de bine..si sunt peste noi la dotare...rusii ..ii stiam..nu ma asteptam sa vad ceva spectaculos...rudimentari....iar romanii...o misiune ca la carte dar au comis-o pe final...astept ep 2...e mai "fortza"...

• Moderator

Poliţişti de elită - Ultimate Cops - Polonia

scurt si la obiect! dar se pare ca nu numai la noi in tara iti dai viata sa-i prinzi si apoi sunt eliberati...

• Moderator

În toate cele trei ţări poliţiştii folosesc Glock 17. Dacă la polonezi mă aşteptam, în cazul ruşilor n-aş fi crezut.

DOS-ul la inaltime.Astept misiunile SSPIR. Rusii penibili. Polonezi..usor emotionati, dotare superba,hotarati.

Jandarii...fara nici un rost in emisiune...

• Membru

Poate cei de la Discovery ar fi trebuit sa includa "actiunile" in forta din Piata Universitatii ale Janguarmeriei, stiti voi, alea de la inceputul acestui an. Acolo s-ar fi vazut ce "trupe de elita" sunt ei si ar fi aflat si mapamondul despre Conan Jandarul si pe buzele tuturor ar fi stat expresia "Care prost o lua ma pe aici?". Mi-e scarba de aceasta institutie si de bagatorii ei in seama, mi-e scarba ca impartim acelasi minister cu niste soldatoi lipsiti de orice bun simt si inteligenta. Prin impostura specifica, jandarii s-au bagat din nou, fortat, in aceeasi oala cu politistii, desi nu au nici dreptul legal, nici pregatirea necesara. Ar trebui sa ii bombardam pe cei de la Discovery cu mail-uri in care sa le mentionam aceste aspecte.

Pana acum poltistii de la op.spec. nu au fost mediatizati mai deloc. In afara politistilor putini erau cei care stiau despre ei si cu ce se ocupa. Pe cat facem pariu ca vor aparea astfel de structuri ce se doresc a fi similare si la jandarmi sau comunitari? Exact cum s-a intamplat si in cazul mascatilor.

• Membru

Stai linistit, ca au de mult "structuri de filaj" astia de la jaguari.Exact asa le zice, am avut ocazia sa cunosc un jaguar din asta acum cativa ani, stiti ce facea? Mergea imbracat in civil pe la posturile de politie din rural sa "culeaga informatii" despre ce balciuri si ce discoteci se mai organizeaza, ca sa intocmeasca si ei dispozitive de mentinere a ordinii publice. Munca calificata, dom'le, nu alta...

Partea buna este ca toata jandarmeria a fost cu ochii la televizor.Iar cu ocazia asta au vazut putin din munca de politie...care nuuu seamana de loc cu urletele si bastoneala lor.

Poate au inteles de ce politistii nu ii pot considera egalii lor(profesional vorbind).

Operatiunile speciale nu sunt structura de filaj, chiar daca au si astfel de atributii, sunt multe alte lucruri cu care se ocupa. Dar e bine daca jandarmii cred ca in asta consta munca lor.

Operatiunile Speciale au chiar structura de filaj. Nu numai ca au atributii ci sunt specializati pe asa ceva.

Pe langa ca sunt specializati, au si cu ce!!! Au gadget-uri "de toate felurile si pentru toate varstele" ca sa ma exprim plastic...

• Membru

Din postarile unora dintre voi am inteles ca a-ti vizionat si Poliţişti de elită - Ultimate Cops - Rusia. Eu nu l-am gasit online. Poate sa-l posteze cineva?

• Membru

Diferenta intre politisti si jaguari s-a vazut inca o data. Jaguarii au fost filmati in timp ce executau un exercitiu pe care il repeta saptamanal, iar cei de la op. spec. au fost filmati intr-o misiune.

Inca o data jaguarii de la bsij s-au facut de ras si au dovedit ca sunt inutili. Mai bine ramaneau in cusca lor si era mai bine.

au filmat si cu j... dar nu le-a placut celor de la discovery :doh: ...

merci si eu Cata! mie imi cam lipseste televizorul... :) buna lucrarea alor nostri... felicitari pentru fiecare zi de munca! :emo-yessir:

• Membru

Cand va fi urmatorul episod?

• Moderator

Lunea viitoare...la 10 PM :clip:

Edited by Cristi
Ti-am zis sa nu mai folosesti quote imediat dupa postarea la care raspunzi!

• Membru

Mersi!

Foarte frumos!Abia astept episodul urmator! "Politia!!Culcat!!" :wub:

• Membru

au filmat si cu j... dar nu le-a placut celor de la discovery :doh: ...

Pai ce sa le placa? Cu ce s-au putut lauda si jandarmii a fost un mega, hiper extra.... antrenament. Am facut iritatie cand i-am vazut in emisiune cum s-au lipit ca ciuperca la dusurile publice. Repede, ca hienele, poate poate mananca si ele o paine pe seama altora.

In timp ce politiile din cele 3 tari prezinta misiuni reale, adica existenta a institutiei jusitificata, singurul lucru pe care-l puteau prezenta jandarmii era un antrenament in acelasi poligon obosit din Baneasa, ca doar nu era sa faca emisiune cu ei pazind instantele de judecata...

Buna tuturor! Nu uitati, azi de la 10 e un nou episod din "Politisti de elita"! :clip:

• Moderator

Nu cred ca ar uita cineva..... :good:

offf...iar jandarii la inceput :emo-box:

Edited by Rober7

incep sa ma dezamageasca cei de la dicovery cu jandarmi

s_au bagat si in episodul doi si cred ca o sa ii vad si in alte episoade.

yachhhhhh

Edited by ora86