Nu stiu daca am incadrat bine topicul, daca nu, rog unul din moderatorii ariei sa-l directioneze corect, eventual si cu schimbarea titlului intr-unul sugestiv.
Intrebare: De ce nu sunt sanctionati conducatorii auto care utilizeaza proiectoarele in alte conditii decat cele prevazute de regulament? Mai mult decat atat, au si instalatii xenon AM instalate.
Am observat aseara in timp ce eram la o mica plimbare pe una din strazile principale ale orasului in care locuiesc, ca un echipaj de la politia rutiera a oprit un auto care folosea aceste proiectoare cu xenon, dar PV i-a fost intocmit DOAR pentru nepurtarea centurii de siguranta.
Oare, acest lucru nu afecteaza siguranta circulatiei?
Question
Razvan
Buna seara
Nu stiu daca am incadrat bine topicul, daca nu, rog unul din moderatorii ariei sa-l directioneze corect, eventual si cu schimbarea titlului intr-unul sugestiv.
Intrebare: De ce nu sunt sanctionati conducatorii auto care utilizeaza proiectoarele in alte conditii decat cele prevazute de regulament? Mai mult decat atat, au si instalatii xenon AM instalate.
Am observat aseara in timp ce eram la o mica plimbare pe una din strazile principale ale orasului in care locuiesc, ca un echipaj de la politia rutiera a oprit un auto care folosea aceste proiectoare cu xenon, dar PV i-a fost intocmit DOAR pentru nepurtarea centurii de siguranta.
Oare, acest lucru nu afecteaza siguranta circulatiei?
Top Posters For This Question
16
11
10
17
Popular Days
Nov 25
40
Jan 8
13
Feb 21
13
Jul 8
10
Top Posters For This Question
Marius 16 posts
Catalin 11 posts
maxu08 10 posts
alxbr2004 17 posts
Popular Days
Nov 25 2012
40 posts
Jan 8 2014
13 posts
Feb 21 2013
13 posts
Jul 8 2010
10 posts
Popular Posts
alxbr2004
Ceata deasa, nu ?
alxbr2004
cred ca nu ai fost atent si confunzi userii, daca te uiti mai in urma ai sa vezi ca sunt total impotriva celor care folosesc proiectoarele si as recurge chiar la gestul de a lua ciocanul si a le sparg
netsafmoat
Cred ca te vei zgaria pe fata daca iti spun ca timp de doi ani, cat am avut o masina echipata cu prioectoare, nu a fost zi in care sa merg cu ele stinse si nu m-a intrebat nimeni nimic de ele. Da, cea
Posted Images
128 answers to this question
Recommended Posts