Jump to content

Cercetati de politisti pentru inselaciune


NewsBot
 Share

Recommended Posts

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat două persoane din Republica Camerun, suspectate că au înşelat un bărbat cu suma de 25.000 de euro.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Înşelăciune cu pachete turistice

Administratoarea unor societăţi comerciale este suspectată că a înşelat peste 120 de persoane, promiţându-le pachete turistice de vacanţă pe care nu le-a onorat.

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor din cadrul I.G.P.R. au definitivat cercetările într-un dosar penal privind administratoarea a patru societăţi comerciale cu obiect de activitate turism, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune în formă continuată.

În fapt, aceasta este suspectată că, în perioada 2008 - 2011, a indus şi menţinut în eroare 126 de persoane, în urma achiziţionării unor pachete turistice şi bilete de avion. Ca urmare a acestor activităţi ilicite, femeia a produs părţilor vătămate un prejudiciu de 317.177 de lei, 5.922 euro şi 1.770 dolari, constând în contravaloarea biletelor achitate şi neonorate.

Totodată, turiştii au fost puşi în situaţii neplăcute întrucât, ajungând la aeroport, au fost în imposibilitatea de efectua zborul deoarece nu se plătise biletul, sau au ajuns la hotelurile la care se presupunea că trebuia să fie cazaţi şi au constatat că pachetele turistice erau neonorate de agenţiile de turism administrate de suspectă.

La propunerea Direcţiei de Investigare a Fraudelor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a pus în mişcare acţiunea penală, a emis rechizitoriul şi a sesizat instanţa competentă să judece suspecta, care în prezent este arestată preventiv.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.