Jump to content
POLITISTI.ro

Accesorii Glock

Postare recomandată

Publicat (modificat)

vid313

In al doilea link este o componenta a armei,nu cred ca este legal sa o comand sau cel putin eu nu risc sa comand asa ceva.

Cu holsterul e ok dar chiar iti place modelul ala?

Poti gasi si la noi holstere,chiar de calitate superioara.

PS:Cred ca ai citit ce scrie acolo,e holster in pants(pentru interiorul pantalonului)

Modificat de reddog
  • Membru
Publicat

Arcul nu e componenta esentiala, comanda linistit.

Nu ai voie sa comanzi teava, manson sau corpul pistolului.

Publicat

@reddog m-am interesat cu privire la arc si nu sunt probleme, insa decizia este a ta avand in vedere ca tu faci comanda.

Cu privire la toc, imi doresc unul pentru interiorul pantalonului (IBW), acest model, insa nu am gasit in Romania.

Are cunostinta cineva de vreun magazin unde se comercializeaza tipul acesta de toc?

Publicat

@vid313

Presupun ca vrei ceva de genul asta: http://www.echipamente-militare.ro/echipament_militar_INSIDE-THE-PANTS+HOLSTER+w+STRAP-p4-182.htm

Presupun ca mai sunt site-uri ce vand astfel de holstere si la noi,sincer nu prea am avut timp sa caut.

In principiu daca vrei neaparat acel holster de la Glockmeister il pot comanda,ceea ce vroiam sa spun este ca e bine sa cauti si alte variante,eu cel putin asa fac intotdeauna cand vreau sa cumpar ceva.

Voi intreba si eu la AEST despre acel arc,sincer si eu as fi interesat.

Un site interesant cu zeci de holstere: http://www.copsplus.com/inside-the-pantholsters.php

Pacat ca piata la noi e destul de slaba ca oferta,e adevarat ca nu sunt nici atatia posesori de arme ca in USA.

• Membru
Publicat (modificat)

confirm reddog inca odata comanda cu multumirile de rigoare

EDIT : as dori 2 grip plug (mai doreste un coleg ) + handall

Modificat de marinikkk
Publicat

RedDog, se mai face comanda? Ti-am trimis de ceva vreme si un PM la care nu mi-ai raspuns. Salut

Publicat

@bolund

Da,se face comanda,daca mi-am luat angajamentul ma voi tine de cuvant.

Am avut ceva probleme zilele astea si nu am putut sa ma ocup.

Cred ca toti avem la un moment dat zile mai putin faste.

• Apreciez 1
Publicat

.......................

Da,se face comanda,daca mi-am luat angajamentul ma voi tine de cuvant.

...................

Poti te rog sa calculezi si sa afisezi niste preturti pentru produsele pe care le vei comanda tinand cont daca se poate de taxele de curierat si expediere catre noi in alte localitati decat cea in care locuiesti. Multumesc.

Publicat

Inca nu am facut aceste calcule dar le putem face impreuna,ca sa nu existe discutii.

Eu vreau sa fim toti multumiti,nu vreau sa castig ceva dar nici nu vreau sa pun bani de la mine.

Prin Posta Romana e cel mai ieftin daca nu ma insel,costa pana in 10 lei un colet mic.

Ar mai fi vama si pretul transportului din USA ce se imparte la toti cei ce facem comanda.

• Apreciez 1
Publicat

E OK asa, sa nu se supere nimeni.

Mai ramane doar sa stabilim o data si un loc dupa ce vine comanda sa platim si sa luam fiecare ce a comandat.

Publicat

Pai locul ar fi un cont al lui reddog pt ca el face comanda. Acum trebuie vazut cat ajunge vama si pretul transportului din USA si cati suntem.

Publicat

cel mai simpu ar fi sa-si calculeze fiecare cat are de plata.

se face un total, iar vama si transportul sa le platim in procente in functie de procentajul fiecaruia din valoarea comenzii.

p.s. propun ca @reddog sa fie scutit de plata transportului si al taxelor vamale, intrucat el se ocupa de comanda si are multe responsablitati.

Publicat

Eu comand doar de 7 dolari. Mie mi-ar conveni ceea ce ai propus tu livu dar nu e corect sa imparti transportul in functie de comanda fiecaruia. Daca fiecare ar comanda singur un produs ar plati suma intreaga. Si, multumesc lui reddog pt. interesul manifestat dar nu cred ca ar accepta sa fie scutit de plata. Eu nu as face-o.

• Membru
Publicat

si eu sunt de aceeasi parere ca transportul sa fie impartit in mod egal :)

Publicat

@reddog, daca le aduci aerian prin Otopeni, da-mi un semn.. poate te pot ajuta cumva... dar ar fi bine sa imi spui inainte, poate gasim o varianta mai buna...

• Membru
Publicat (modificat)

pe site-urile de pe care vreti sa comandati ati gasit tritiu la flacon, sau buline autoadezive cu tritiu?

ceva de genul:

dar cred ca astea sunt pe baza de fosfor

Modificat de bozo
Publicat

Ok mss fain de raspuns, sper ca nu ai avut vreun necaz sau altceva Doamne fereste!

O sa-mi calculez si eu valoarea comenzii si o sa o afisez, dar mai incolo ca-s obosit acum...sch 3....

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.