Jump to content
POLITISTI.ro

Cum se finanteaza siteul?


Mateuta

Recommended Posts

 • Moderator

Puteţi sta liniştiţi, vă asigur că singura finanţare a acestui site se face exclusiv din buzunarul admin-ului. Aşa că teoriile conspiraţioniste nu au vreun temei justificat.

Link to comment

poate ne raspunde dl. admin care sunt costurile lunare pentru ca forumul sa functioneze si sa inlature orice suspiciune :emo-yessir: .....by the way ...multumesc pt minusurile de la postul anterior :-j

 • Upvote 1
 • Downvote 14
Link to comment

Cătălin, îl stimez pe admin pentru acest site. Face un lucru minunat pentru că aici găseşti multe răspunsuri la probleme şi ca poliţist şi ca simplu civil. Departe de mine gândul să-l incriminez de ceva. Mă repet dar am toată stima. Subliniam doar faptul că unii "colegi" mai găsesc aici motive de ... X ... X ... -uri. Şi cred că toată lumea din sistem ştie la ce mă refer. Totuşi ar putea şi cei din presa scrisă care mai "trag cu ochiul" p-aici să pună osul financiar la costuri fiindcă găsesc aici destule "surse de inspiraţie" şi sunt plătiţi pentru ele.

Link to comment

eu zic asa - sa posteze toate extrasele bancare aferente tututor conturilor, pina la rudele de grd IV inclusiv + declaratia de avere ca sa vedem din ce traiesc adminii de mai baga si banii in site-ul asta :)

no offence, dar ideea de a verifica finantarea este venita din "putul gindirii"ptr simplul motiv ca este chestie privata si deci poate sa scoata bani de la SRL, DGIPI, Basescu, Fratii Mususlmani sau extraterestrii. daca cuiva nu-i convine sau suspecteaza ceva rau in legatura cu site-ul sau cu activitatea adminilor, nu are decit ceara stergerea contului. nimeni nu a fost obligat sa se inscrie sau sa posteze aici. in fapt, toti suntem musafiri pe site - cind mergeti in vizita la terti, ii intrebati de unde au avut bani de mobila sau masina? c'mon!!

suntem oameni seriosi or what?

 • Upvote 5
Link to comment

jeffo & Pathfinder - in primul rand ar trebui sa va intrebati cata munca se depune pentru a mentine un asemenea forum , dupa aceia sa va intrebati cat costa !

 • Upvote 1
Link to comment

@ rusy....eu nici n-am terminat scoala si tu ma iei cu rapoarte :ner: ....intrebarea mea avea un scop pur informativ in ideea de a ajuta cu ceva in masura in care pot, e de apreciat adminul pentru ca reuseste de unul singur sa faca treaba asta sa mearga...si o face chiar foarte bine, imi pare rau daca v-am creat atata indignare eu chiar m-am amuzat cand am vazut "teoriile conspirationiste" :-j.....salut.....

Edited by Pathfinder
 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment
 • Moderator

Pot sa va asigur ca mentenanta acestui site se face exclusiv pe banii adminului si nu este niciun scop obscur sau intentie mefistofelica in spatele acestei initiative numita politisti.ro. V-as ruga sa renuntati la teorii conspirationiste si sa va pastrati flerul de detectivi pentru momentele in care efectiv veti avea nevoie de el in a prinde infractori. Sa aveti o seara placuta!

Edited by Cristi
 • Upvote 1
Link to comment

o sa se ajunga sa ne fie frica sa mai postam ceva....cand vad cate repercusiuni a avut o simpla,inofensiva si banala intrebare. ar trebui ca unii dintre membrii acestui forum sa-si revizuiasca putin atitudinea si sa adopte o pozitie mai ingaduitoare si intelegatoare , asta pt binele comunitatii de aici

 • Upvote 5
 • Downvote 2
Link to comment
 • Member

Pana acum nu a venit nimeni cu astfel de intrebari :blink: ...si sincer ii si inteleg pe cei care v-au dat " - " deoarce in loc sa te bucuri ca poti avea parerile altor colegi din toata tara esti curios din ce fonduri este finantat acest site;poate maine o sa vina altul sa intrebe datele de stare civila ale adminului!Fara rautate dar pe mine chiar nu ma intereseaza acest lucru si nici nu mi-a trecut prin cap,dar daca ar fi dupa mine mi-as indrepta cotizatia de membru de sindicat (pentru ca acestia oricum nu ma ajuta cu nimic) catre siteul Politisti ro.

Edited by cipri83
Link to comment

L-am cunoscut personal pe administrator şi pot să vă spun cu siguranţă că acesta este un poliţist simplu ca şi majoritatea dintre noi şi face sacrificii în fiecare an pentru ca noi să ne bucurăm de acest forum, costurile nefiind nici exagerate dar nici de neglijat. Banii privind mentenanţa sunt cheltuiţi din buzunarul şi salariul propriu al administratorului. Nu este un lucru rău că aţi întrebat, dar cred că există şi alte întrebări la care să căutaţi răspunsul. Pathfinder nu trebuie să îţi fie frică să postezi nimic atâta timp cât respecţi regulile forumului. Nici nu poţi ajuta cu nimic din punct de vedere financiar, având în vedere că poliţiştilor le este interzis să colecteze bani. Singurul ajutor pe care poţi să îl aduci este de a posta lucruri folositoare sau din experienţa ta, sau promovând site-ul astfel încât şi colegii tăi să se folosească de acestea.

Edited by Dan
 • Upvote 6
 • Downvote 1
Link to comment

Va asigura un politist cu aproape 18 ani de experienta ca acest site a luat nastere din dorinta administratorului de a arata lumii ca politistii sunt oameni cu tarasaturi de caracter foarte puternice dar si cu slabiciuni. Au sentimente..... nu sunt niste roboti asa cum cred unii.

Cine vrea sa ne cunoasca, sa stie cum gandim, pana la urma sa constientizeze ca suntem oameni normali, care isi duc copii la gradinita, platesc intretinerea si ratele la banca, au momente mai bune sau mai proaste in viata, bucurii si greutati, traiesc in aceleasi conditii grele ca si restul cetatenilor care il au conducator pe basit........poate sa intre aici si sa puna intrebari sau numai sa-si dea cu parerea.

Il cunosc personal pe administrator ,iar finantarea o face exclusiv din buzunarul lui care nu este prea ,,gros" daca asta vor sa afle carcotasii.

Poate revolta lui a dat nastere la un sitem foarte rapid de comunicare pe care noi politistii nu l-am avut pana acum.

Asa se face ca spre exemplu eu am devenit util pentru politisti ,camarazii mei de arma, din Suceava, Cluj, Constanta, Arad, Bucuresti sau din alte judete.

Nu pentru ca as fi mai destept, insa viata in acest minister m-a lovit napraznic iar din experienta acumulata in multele confruntari cu cei pe care ii numim sefi pot impartasii si altor politisti care trec prin momente grele.

Eu am fost atunci singur impotriva tuturor si mi-am promis sa ajut macar cu un sfat bun orice politist aflat in dificultate, pentru ca am intrat in acest minister sa ii ajutam pe cei ce nu se pot ajuta singuri.........dar pe noi politistii cine ne ajuta?

Dupa aproape cinci ani raspunsul la aceasta intrebare este: trebuie sa ne ajutam singuri!!!!

Sa lasam rautatile pentru alte categorii profesionale iar odata cu asta sa constientizam ca o nedreptate facuta unuia dintre noi este o nedreptate facuta tuturor politistilor.

Insa observ cu fiecare zi care trece cum politistii, oamenii care prind cei mai periculosi infractori, nu sesizeaza pericolul care ne paste pe toti indiferent de stelele sau macaroanele de pe umar. Cei carora nu le este frica sa infrunte moartea se tem sa-si apere drepturile conferite prin lege.

Dupa umila mea parere infiintarea acestui site este cea mai stralucita idee pe care a avut-o cineva de cand sunt eu in acest minister.

Iar cenzura a operat aici decat impotriva celor nascuti la opt anisori.

Dupa cu puteti observa pe site nu se face reclama (iar daca se va intampla nu este ceva de condamnat), deci nu poate fi vorba de profit.

Viitorul meu coleg Pathfinder posteaza fara teama, aici nu esti singur........

Din zei de-am fi scoborâtori,

C-o moarte tot suntem datori!

Totuna e dac-ai murit

Flăcău ori moş îngârbovit;

Dar nu-i totuna leu să mori

Ori câine-nlănţuit.

Cei ce se luptă murmurând,

De s-ar lupta şi-n primul rând,

Ei tot atât de buni ne par

Ca orişicare laş fugar!

Murmurul, azi şi orişicând,

E plânset în zadar!

Iar a tăcea şi laşii ştiu!

Toţi morţii tac! Dar cine-i viu

Să râdă! Bunii râd şi cad!

Să râdem, dar, viteaz răsad,

Să fie-un hohotit şi-un chiu

Din ceruri până-n iad!

Edited by Elvis
 • Upvote 9
 • Downvote 1
Link to comment

Ce preocupări au unii.

Mă gândeam că a fost deschis un topic "Cum putem dona bani pentru menținerea în viață a acestui forum?".

Din câte văd nu este nicio reclamă pe forum deci este finanțat 100% din buzunarul administratorului.

 • Upvote 3
Link to comment

Nu vad care ar fi problema daca acest forum ar fi sponsorizat.Parerea mea este ca sponsorizarea ar favoriza dezvoltarea forumului.Daca dai cauatre pe Google "politisti", primul apare acest forum si cred ca asta este un avantaj.

Link to comment

Nu aţi înţeles. Administratorul forumului este 100% poliţist "cu acte-n regulă". Potrivit art. 43/lit.e din Legea 360/2002-republicată

Art. 43. - Politistului ii este interzis, in orice imprejurare:

a) sa primeasca, sa solicite, sa accepte, direct sau indirect, ori sa faca sa i se promita, pentru sine sau pentru altii, in considerarea calitatii sale oficiale, daruri sau alte avantaje;

b ) sa rezolve cereri care nu sunt de competenta sa ori care nu i-au fost repartizate de sefii ierarhici sau sa intervina pentru solutionarea unor asemenea cereri, in scopurile prevazute la lit. a);

c) sa foloseasca forta, altfel decat in conditiile legii;

d) sa provoace unei persoane suferinte fizice ori psihice cu scopul de a obtine de la aceasta persoana sau de la o terta persoana informatii sau marturisiri, de a o pedepsi pentru un act pe care aceasta sau o terta persoana l-a comis ori este banuita ca l-a comis, de a o intimida sau de a face presiuni asupra ei ori asupra unei terte persoane;

e) sa colecteze sume de bani de la persoane fizice sau juridice;

f) sa redacteze, sa imprime sau sa difuzeze materiale ori publicatii cu caracter politic, imoral sau care instiga la indisciplina;

g) sa aiba, direct sau prin intermediari, intr-o unitate supusa controlului unitatii de politie din care face parte, interese de natura sa compromita impartialitatea si independenta acestuia

Administratorul acestui forum nu l-a realizat în scop comercial. Aici "nu exista interese ascunse, ci doar dorinta de a forma o comunitate a politistilor indiferent de convingerile sindicale, religioase, politice sau de orice alta natura."

Edited by Dan
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.